שרשור השאלה הקטנה

baryaari

New member
אני לא מבין משהו תעזרו לי פה.....

איך אתם רואים wwe בארץ אם הפסיקו לשדר בספורט 5+?

elotan

Member
די נו מה אתם צוחקים עלי בגלל שאני זקן?

מה זה יצבות? בחיי שאני כבר חצי מהמלים פה לא מבין. (תתעלם מהניסוח, באמת שלא הבנתי מה כתבת בתוכן ההודעה)

שי מילר

New member
מנהל
יצטוות?

צוות (ז') חבר, קבוצה, חבורה, סגל, נבחרת, רשימת נבחרים, פנל, להקה, כנופיה (ז') שיתוף, שיתוף-פעולה, עשייה ביחד, קואופרציה, חלוקת נטל; חברה, בני-לוויה, צוותא (פ') אויש, הוקם בו צוות, הוקם בו סגל, בחרו לצוותו-, אוכלס, הוכנס בו לתפקיד-, שולב בו, שובץ להצטוות (פ') להיפקד, לקבל פקודה, לקבל צו, לקבל הוראה, להידרש, להתבקש לעשות כדבר-, להתחייב, להיגזר עליו לצוות (פ') להקים צוות, לאייש, לאכלס, לשבץ, לשלב, לבחור לצוות, להכניס לתפקיד, להכניס לסגל, לצרף לצוות (>>ציווה) (פ') להקים צוות, לאייש, לאכלס, לשבץ, לשלב, לבחור לצוות, להכניס לתפקיד, להכניס לסגל, לצרף דוגמא במשפט: מסתמן: בראבא יצטוות לארז טל

elotan

Member
תודה, זכרתי שאין כזה דבר ת' אחרי צ'

אבל ראיתי איזה 10 יוזרים שונים כותבים את המלה הזאת, רק שהשימוש שלהם לא מסביר את מה שאתה כתבת (LEHITZTAVOT - להצטוות זה שמצווים עליך משהוא. נתנאל הסביר משהוא אחר) מאיפה ההסבר הזה?

elotan

Member
אבל מה שאתה כתבת (להצטוות) לא מתאים להקשר

שכולם משתמשים בו........

שי מילר

New member
מנהל
למרות שכבר לא אהיה אבשלום קור

אני חושב שלהצטוות = להיות חלק מצוות, אשמח אם מישהו יעמיד אותי ואת וואלה מילון על טעותנו. דבר אחד כמעט בטוח במאה אחוז: לא חושב שיש מילה כזאת יצתוות.

kendog keds

New member
אפשר להירגע, יש לי מנוי לאתר רב מילים

אז ככה להצתוות לא קיים (כמו כל פועל התפעל עם צ' ב-פ' הפועל, אין ת' אלא ט') להצטוֶות=להצטרף לצוות להצטווֹת = לקבל צו, פקודה, ממישהו

elotan

Member
לא פתחתי שרשור (שרשרתי לשרשור השאלה הקטנה)

וגם לא הערתי כי לא ידעתי במה מדובר. שים לב שלקח 4 חברי פורום ו 10 הודעות כדי לרדת (בשאיפה) לעומק העניין. אני כן שמח שבסופו של דבר כן קיבלתי תשובה. ואם הייתי פותח שרשור על כל טעות כאן, לא היית רואה שום דבר בפורום חוץ מהשרשורים שלי........ (ושל זוהר).

יש משפט חכם שקראתי באינטרנט

בחיים יש שני סוגים של אנשים: אנשים שנהנים מהחיים, וגרמר נאציס.

elotan

Member
תשמע

זה אשכרה ממש מציק וצורם לי הדברים האלה, נשבע לך.

למעלה