שרשור השאלה הקטנה

אתה לא מבין ../images/Emo185.gif

אני לא אומר שאני מעדיף לצפות במשחקים במחשב מאשר טלוויזיה, אני אומר שבמידה ודורשים תשלום בעבור שידורים כאלה ואחרים שאני מעוניין לצפות בהם ולצערי לא יכול להרשות לעצמי-המחשב הוא אופציה ממש לא רעה ואפילו טובה מאוד. אתה חושב שאנשים שצופים דרך המחשב הם מיעוט? שהעונה תתחיל אני ממליץ לך לטייל באתרים כמו ג'סטין TV וUstream שם ניתן לראות כמה צופים בכל רגע נתון. נכון שהאתרים האלו הם לרוב נתקעים, אבל יש כאלה שגם עם זה מסתדרים. בתוכנות היותר פופולאריות כמו סופקאסט וTVants אין אפשרות לראות כמה צופים בכל רגע נתון אבל גם שם המספרים מגיעים לעשרות אלפים. לדוגמא אני ראיתי את הבאש 09 עם עוד 20000 איש שיכלו לצפות באירוע בתשלום אבל העדיפו לראות בחינם במחשב. משחקי פריימרליג שמושכים קהל (מנצ'סטר-צ'לסי, ארסנל-צ'לסי, מנצ'סטר-ליבפרול וכאלה) משיגים יותר מ20,000 צופים באתרים האלה ובדרך כלל זה כמה שידורים ולא רק אחד. כיום בישראל מלבד ליגה ספרדית ופה ושם משחקים מהאיטלקית, הכל בתשלום. אז מה קורה אם אחי אוהד מנצ'סטר והוא לא מעוניין לשלם את הסכומים האלה? פותחים אינטרנט, כותבים אתרים מסויימים, מורידים תוכנה מסויימת והופ רואים את זה באחלה איכות עם שדר סיני שקורע מצחוק. ההתלהבות, ההתעצבנות והרגש נשאר בדיוק אותו דבר ברגע ששידור זורם לך מול העיינים.

RVD18

New member
קצת פספסת את הנקודה

טענת בהתחלה שאין לצ'רלטון מה למכור בלי ליגת העל. אני רק אמרתי שיש הרבה אנשים שמעוניינים לצפות בליגה האנגלית ובליגות האחרות, וצופים בטלוויזיה ולא במחשב (לדעתי הם גם הרוב, אבל זה לא ממש משנה, העניין שיש הרבה כאלה). לכן לא הסכמתי שאין לצ'רלטון מה למכור בלי ליגת העל. לגבי צפייה במחשב, אני לא הייתי מתלהב מזה שאני לא משלם על המשחקים אבל תעשה מה שבא לך. אני מעדיף לשלם ובכלל האיכות זוועתית. אין מה להשוות בכלל.

שוב ../images/Emo185.gif

אתה טוען שלצפות במחשב זה איכות 'זוועתית' אבל כן יש עשרות אלפים על בסיס שבועי שעושים את זה. אתה חושב שאם הם היו מוצאים את זה 'זוועתי' הם היו ממשיכים לראות כל שבוע? גם לי היה בראש מאז שהתחלתי לצפות בהאבקות (אמנם לא הרבה כמו כולם פה אבל בכ"ז מכובד מסוף 2005) שלראות שידורים חיים של ראו ואירועים ברשת זה יהיה באיכות זוועתית כי לא משדרים את זה בסופקאסט או TVants. אבל החלטתי לתת לזה צ'אנס בגלל החופש, ומה גיליתי? שיש לפחות 2 ערוצים שמשדרים באיכות ממש טובה דרך ג'סטין TV שבדרך כלל אני לא "FAN" של האתר הזה והופ אני מתחיל לראות בלייב עד כמה שאני יכול, כי לתחושה הזו של "לראות עם כל העולם" אני מכור. אני יודע שמאז רסלמניה, הWWE מורידים לינקים לPPV'S בשידור חי בג'סטין TV. אז כבר חשבתי לא לצפות כי אני כל פעם אקפוץ משידור לשידור. אבל בכל זאת נשארתי לבאש-ותפסתי אחלה בחלה של שידור קנדי מאתר אחר. אם לא תנסה-איך תדע? אתה פשוט בא בגישה של "עזבו, תן לי להוציא ת'כסף ולא להתנסות בכל מיני דברים אחרים" וסבבה, שיהיה לך בכיף, אבל אם אתה מחפש דרכים לחסוך בהם-זה ללא ספק אחד מהם. כאילו בעלי צ'רלטון קראו את הדיון המכווצץ הזה והופ אני קורא היום שאחד מכנסי צאן הברזל של ערוץ הספורט חצה את הכביש וזוהי הבונדסליגה. עוד לא יודע אם שידורי באיירן יעברו גם הם לצ'רלטון או שהם יעשו "עסקה" כמו עם ליגת האלופות והאיטלקית, אבל בכ"ז מכה לא קטנה לערוץ הספורט. כעת יש לצ'רלטון את הליגות הבאות כמרכזיות: אנגלית, גרמנית, NBA ואיטלקית (בערך). את כל אלה אפשר לראות ללא שקל אחד לערוץ הזה, את ליגת העל אי אפשר וזה מה שמחזיק את הערוץ לכן אין סיכוי שהם באמת יקיימו את האיום שלהם וכאן חזרנו לדיון המקורי. נדמה לי שגם דיברנו על זה שצ'רלטון צריכים לרכוש את WWE, וגם לזה יש תחלופות ברשת, אבל לE יש קהל ידע של הרבה ילדים שלא יודעים אנגלית וזקוקים לתרגום הזה אז בטוח יהיו כמה מאות בתים שיצטרפו ל53,54 אם הם יציעו שידורי WWE בצורה מסודרת.

אורון V1

New member
זה לא בזבוז

מישהו צריך לשלם על זכויות השידור היקרות, אם זו סחורה שאתה מעוניין בה ומרוצה ממנה אתה אמור לשלם עליה.

אורון V1

New member
מהניסיון המועט שלי עם התוכנות האלה

מדובר בתוכנות שעושות הרבה באפרים והתמונה נתקעת, ובכלל התמונה בדר"כ לא איכותית מספיק כדי להשתוות לצפייה בטלוויזיה. מה גם שלא כל אחד מבין בתוכנות האלה אז זה יותר בגדר אופציה של בלית ברירה, משהו שמדבר יותר לצעירים מאשר לצופים המבוגרים.

yadbz

New member
משיחה שלי עם אלהקום, נציגת WWE בארץ

רק ערוץ הספורט ישדר אם בכלל את הWWE בישראל, ואין שום אפשרות שזה ישודר בערוץ אחר...

ronrez23

New member
רסלמניה 26

שלום חברים!! מישהו מעוניין להצטרף לרסלמניה 26?? אם כן תשלחו הודעה..

Nurd4Life

New member
אליפויות העולם של כריס ג'ריקו

ג'ריקו טוען שהוא זכה חמש פעמים באליפות העולם. הזכיות שעולות לי בראש: הניצחון על אוסטין בונג'נס 01 הניצחון על בטיסטה בקרב כלוב ברו 500 הניצחון בסקרמבל באנפורגיבן 08 מישהו זוכר מהן שתי הזכיות הנוספות?

C B 4 Real

New member
המממ

אולי מחשיבים גם את הזכייה נגד הרוק... לגבי החמישית לא עולה לי, אולי זו נגד טריפל....

rshamir

New member
כנראה סופרים גם את WCW

והוא ניצח את רוק פעמיים על אליפות WCW.

Nurd4Life

New member
אני דווקא חושב שהתשובה של רפי היא הנכונה

ומדובר בשתי הזכיות באליפות WCW בנצחונות על הרוק.

מה פתאום?

הWWE אמרו שאמנם ג'ריקו ניצח.,אבל התוצאה נמחקה מספרי ההיסטוריה.בקיצור,לא משנה כמה תראו את זה,הם אומרים שהתוצאה לא נחשבה ושאליפות העולם הראשונה של ג'ריקו הייתה כשהוא ניצח את הרוק על אליפות WCW.

פשוט מאוד!

אחת:בנו מרסי 2001,כשניצח את הרוק על אליפות WCW.אל תגידו שזה לא נחשב,לWWE יש כל זכות להחשיב אלופי WCW. שנייה:בוונג'נס 2001,כשניצח שוב את הרוק על אליפות WCW,ונהיה אלוף WCW האחרון. שלישית:גם בוונג'נס 2001,כשכמה דקות אחרי אליפות העולם השנייה שלו,ג'ריקו זכה באליפות הWWF מאוסטין ואיחד אותה עם אליפות הWCW. רביעית:הזכייה באליפות העולם במשקל כבד בסקראמבל,באנפורגיבן 2008. חמישית:8 ימים אחרי סייבר סאנדיי,זכייה מבאטיסטה.

למעלה