שרשור היכרות

שרשור היכרות../images/Emo140.gif

כבר ממזמן לא עשינו את זה, וזה תמיד במה וסיבה לאותם אנשים שקוראים ולא כותבים לנצל תהזדמנות ולצאת מהארון של הגולשים
ולתת לנו לחבק אותם ולקבל אותם לקהילה שלנו
אז שרשור ההיכרות הגדול החדש נפתח! כל אחד מוזמן לספר על עצמו, בן כמה או בת כמה, מאיפה וכאלו...תהיו אפילו מקוריים, זה גם יכול להיות נחמד. ולרקורד, לא חובה לציין חיבה או חוסר חיבה לחצילים וגם גובה לא ירשם ברקורד
. אז אני אתחיל. אני אביהו, אבל כולם קוראים לי אבי או שרימפי. אני בן 18, ועברתי לפני כמה זמן לגור אצל סבתא לתקופה בהוד השרון. היום לפני שבועיים פגשתי את החבר המקסים שלי ודברים הולכים טוב(טפו טפו טפו
). אני עובד ברכבת ישראל, סופר אנשים ואני מתחיל ביום ראשון..מקווה להנות מכל רגע. אני לא ביסקסואל ולא לסבית וגם לא טרנסג'נדר(למרות שאין לי שום דבר נגד אף אחד מהם), אני הומו. ויותר מזה אני אביהו... מה שאני מנסה לומר שעניין ההומו לא סתם נדחק לסוף אלא הוא באמת רק חלק ממני ולא כולי. קצת עליכם... תורכם

nickey

New member
מה אני אגיד....

דיי הצטנפתי לי בשוליים... אבל מאחר ואבי פקד עליי, הרי שאין לי ברירה אלא לצאת מהפרח ולכתוב... אני שחר, בת 19, מפרדס חנה, שזה איזה מקום קטן ועלוב ליד חדרה למי שכבר מכיר.... עדיין לא החלטתי מה אני אבל נחמד לי ככה

לירונר

New member
למרות שלצערי אני לא משתתף...

אני לירון, בן 18 מאזור. ואני המלצר המהמם של פורום בנים בלבד (255 לכל המבקש). החל מהשבוע אני גם רווק, ואני מתגייס עוד חודש לטירונות. חיבה לחצילים דווקא יש, לא משתגע אחריהם, אבל הם לא מזיקים כל כך לדעתי. אמממ.. לא חידשתי כל כך, כל זה מופיע בכרטיסישי שלי (יחד עם ציור מדהים של המנהל שלכם רספוטין !!!)

GREENSsss

New member
../images/Emo25.gif

היי, בת 19, מכפ"ס סטודנט קשת יום לא כל כך מעניינת רק למי שרואה בי כאחת

או לחילופין

בת 19 מכפר סבא. סטודנטית שלא מבינה כמה היא מקסימה ומעניינת. וחברה טובה של שרימפי

adiko

New member
גם אני פה...

קודם כל השם האמיתי של הוא עדי למי שלא שם לב עד עכשיו והכינוי שמלווה אותי המון זמן הוא adiko אני המעצב הגרפי של הפורום וכל מה שקשור לעיצוב זה אני ( נחמד להחמיא לעצמך סתם....) אני מבין הראשונים בפורום הזה וכבר הרבה זמן אני כאן לפעמים אני מגיב ולפעמים אני רק קורא פסיבי, אתם יכולים לזהות אותי לפי הדברים שאנימעלה לפורום
אין לי כרגע חבר האחרון היהי לפני משהו כמו 3 שבועות ואני ממש לא נואש לנוסף:) אני ביסקסואל וסטרייט אני לא ...

שלום לכולם ../images/Emo24.gif

אני רבקה בת 17.5 מפ"ת, תלמידת תיכון
. אין לי חברה וגם לא היתה לי עד היום... וזהו אין לי הרבה מה לספר על עצמי...

TwelveEyes

New member
...

אני דנה ואין לי באמת 12 עיניים. בעוד פחות מחודש אוכל לקנות אלכוהול באופן חוקי, להתגייס ולהצביע. למרבה האירוניה, אני לא אוהבת לשתות, אני הולכת לשירות לאומי ואני לא חושבת שיש פוליטיקאי בישראל ששווה יציאה מהבית לכבודו. אני נורא אוהבת לנסוע, אבל לא עם המשפחה שלי. אני חולה על הים בתיאוריה, הולכת לבריכה במעשי, ואוהבת תמונות של הרים על הדסקטופ שלי למרות שבחיים לא אטפס על אחד בגלל פחד הגבהים העצבני שלי. בחיים שלי לא הייתי בחו"ל. אני אוהבת בנים ובנות, ובנות שרוצות בנים שאוהבים שבנים יהיו בנות שמזיינות בנים כאילו הם בנות שמזיינות בנות כאילו הן בנים. אני גם אוהבת את בלר, אם לא שמתם לב. ואת הקיור והסמית'ס, ואת סודום וקריאייטור ומטאליקה וסיילם ואיטרנל גריי ומדונה ודת' וטסטמנט וסקס פיסטולז. ודאסטי ספרינגפילד וג'יימס בראון. יש לי טעם די רחב. וייט סטרייפס שולטים. גם סינטרה וניין אינץ' ניילז. ו-וגנר. אני לא רואה הרבה טלוויזיה אבל מתה על יס+. אני אוהבת לקרוא. בעיקר פנטזיה. אני מזל סרטן, מזל עולה עקרב, ויש לי אלמנטים של טלה ואריה במפה האסטרולוגית. שני מזלות מים מול שני מזלות אש. אולי בגלל זה לפעמים אני מרגישה כאילו אני טובעת, ולפעמים כאילו אני נשרפת. אני אוהבת אלפי דברים, ושונאת הרבה יותר. ואני אף פעם לא יודעת מה לכלול בהודעות כאלה. תשאלו אותי ואני כבר אענה. או שלא.

שלוםםםםםםם

אני יוסי ואני יותר קורא פה מאשר מגיב......אחלה פורום דרך אגב! אני מראשל"צ...בן 16........דו(לפחות כרגע.....:))... כל החברים שלי יודעים עליי כבר וגם כאלה שלא חברים...נשאר רק את המשפחה... אבל לזה אני יגיע רק שיהיה לי חבר- משמע אני רווק...... אני אוהב לשמוע רוק, מוזיקת עולם, פופ בוגר.... וזהו נראה לי...

יאאאאאאאא!

גם את אוהבת מטאל
גם אני
. לא ידעתי שיש פה אנשים שאוהבים דת' מטאל וגם אני מזל סרטן... יש במקרה סכוי שאת אוהבת את טורי איימוס

למעלה