שרשור היכרות

eleberth

New member
טוב אני בוריס

אבל אוהב שקוראים ומתיחחסים אלי כ ara אני בן 18 (היה לי יום הולדת ב26) ומחיפה אני טרנסגנדר ובי וגם גוטי אפל באותה הזדמנות ןבקיצור נפש של אומן בתוך גוף של ערפד סקסי

שאלה

התכוונת לכתוב "Elbereth" (אני לא סגורה על זה אבל נדמה לי שככה כותבים) כמו אצל טולקין, או שהיתה לך כוונה אחרת?

Iris Carmon

New member
מה כבר אני יכולה להגיד...

אני איריס בת 15 אני אוהבת את הכלבה שלי. קוראים לה ג'ינה. היא בת 8 ויש לה גידולים על הבטן שיצטרכו להוציא בניתוח ואני נורא עצובה על זה אבל היום היא הייתה חמודה במיוחד. היא התעטשה עלי פעמיים ששכבתי איתה במיטה (לא במובן כזה, ראינו טלוויזיה). אני גם אוהבת את הגיטרה שלי. קוראים לה ננסי. היא סגולה. ומבריקה. והכי חשוב-שלי. הלהקות האהובות עלי הן רדיוהד, פלסיבו, נירוונה, סילברצ'ייר, סופרגראס, הסמשינג פאמפקינז ועוד כל מיני להקות שכרגע אני לא זוכרת את שמן... אבל אני טיפה אובססית בקשר לפלסיבו... אבל יעבור לי. האובססיות שלי תמיד עוברות. הממ... הסרט האהוב עלי הוא שר הטבעות.. וגם את וולוט גולדמיין אני אוהבת... אני גם אוהבת לכתוב לאנשים הצעות מגונות ברוסית. ובכלל לעצבן אנשים. וזהו.

פיציק

New member
תמסרי את אהבתי לכלבה שלך...

גם הכלבה שלי עברה ניתוח כזה בגיל נורא צעיר (שנה ומשהו). זה בגלל הזריקות נגד ייחום, הן גורמות לפעמים לגידולים סרטניים...
אבל בסוף הם שורדים את זה, זה לא ניתוח קשה ומסובך ...

Iris Carmon

New member
הבעיה שלה היא

שהיא אל קיבלה זריקות נגד ייחום. עיקרנו אותה (למרות שכנראה הווטרינר עשה עבודה לא טובה כי היא עדיין מתייחמת) מתי שאימצנו אותה.. אבא שלי אמר שההי לה גידול פעם על הרגל והסרנו לה אותו אבל עכשיו היא זקנה. היא לא בת שנה וחצי, היא בת 8....

פיציק

New member
מסכנה.... ../images/Emo7.gif

אבל היא תעבור את זה .... זה באמת לא ניתוח מסובך...

טוב,

אז לפני לא הייתי בפוקוס אז עכשיו זה זמן טוב להתחיל מחדש
. אז אני בת 17.5 מפ"ת, אני תיכוניסטית. יש לי 3 כלבות ושני חתולים חמודים ואני בכלל אוהבת בעלי חיים! אני מתנדבת לעמותות כמו :"אנונימוס" ו"האגודה הישראלית נגד ניסויים בבע"ח". אני שונאת את חג השבועות
ואת יום העצמאות
כי אני טבעונית גאה! אני אוהבת לנגן ב
שלי, יש לי להקה ואני שרה אופרה. אני אוהבת מטאל, האבי, טראש (סאדוס, אקסודוס וכו'...), בלאק (אמפרור, מייהם, דארקת'רון...), דת' (דייסיד,מורביד אנג'ל,דת',איטרנל גריי, עבד, אורפנד לנד...) דום מטאל (מיי דיינג ברייד, טריסטניה,וורהורס...) טורי איימוס, טרייסי צ'פמן, הדלתות, ג'ניס ג'ופלין, בוב דילן, ג'ימי הנדריקס, ג'ון לנון והביטלס, דייר סטרייטס, ברוס ספרינגסטין, פרל ג'ם, אליס אין צ'יינס וכו'... אני אוהבת לצייר, לכתוב שירים, להלחין, לשיר, לטפל בבע"ח ולטייל

לא טובה בהודעות כאלה אבל שוין../images/Emo61.gif

|מדלגת| Whee!I like to write about me! אז ככה: שמי מעיין! תחביבים: Converting straights! אוהבת את המשפחה שלי (כתבתי בטעות 'שפחה'
), את אורלנדו, שר"ה, שרה, סוויד!, סוויד, סוויד, ברט ריצ'רדסון, סוויד, סוויד, מדונה, סוויד, ברט ריצ'רדסון, ברט, סוויד. נטיות: ביי עם נטיות מצערות לסטרייטיות.
אין לי פואנטה
אה כן אני בת 15 (וחצי סעמקקקקק). שונאת פאנפיקים חוץ מיוצאי דופן. טוב אם אני אמשיך לכתוב זה לא יגרום לי להגיע לפואנטה LOVE (אבי מה אתה עושה פה כאילו?!) May Bloom!

LuNaTiC

New member
טוווב, יאללה.

אני גרועה בדברים כאלה וגם לא כל כך כותבת כאן אבל, שיהיה. אני ענבל, בת 17 מאיזור הצפון. שמחה לגלות את האהבה שלכם למוסיקה, כי גם אצלי מדובר בחלק ניכר מחיי.
. אני לא בקיאה יותר מדי בלהקות, מבינים? מעולם לא היה לי מדריך מוסיקלי
(אחים גדולים או חברים שמבינים יותר מדי, עד לאחרונה) אבל אני אוהבת מוסיקה קלאסית, אופרה, רוק, מטאל. מוסיקת עולם ומוסיקה ישראלית, סול, קצת היפ הופ... יש אצלי מקום לכל דבר. אוהבת מאוד לקרוא ספרים מכל סוג שהוא (חוץ מ"חלומות מתוקים" ו... כאלה
). ולא יודעת מה עוד
. מנגנת - נחשב?

resputin

New member
Mmm... Okay

אני רביב, עוד חודשיים בן 17, ומחכה לעוד חודש, שהחצי השני שלי יוכל לקנות לי אלכוהול ולנסוע- איתי, המשפחה החדשה שלה :) מה עוד? חי על מוזיקה, כי זה נהדר. חולה על באפי קוטלת הערפדים (BTVS forever!!). מת על דנד'וש שלי :). אוהב גם וגם. ספרים=טוב. נטול חבר\ה. סיפרתי היום לאחי. שונא חצילים. יו"ר העמותה נגד מצות וחגי ישראל. חושב שיש לג'ודי ניר מוזס שלום יותר מדי שמות, ושלימור לבנת נראת כמו גבר. הא, כן, יש לי כל מיני פט'ישים למיניהם, ואני אוהב להכאיב :)

TwelveEyes

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif../images/Emo172.gif../images/Emo48.gif../images/Emo72.gif../images/Emo160.gif

resputin

New member
תקבל בפרטי, יא ינטע ../images/Emo3.gif

(לפחות עכשיו תהיה לו סיבה לצלצל אליי, הנבלה.. שלא צריכים, לא רואים אותי ממטר, הא?
)

o O Y O o

New member
טרה לה לה ../images/Emo39.gif

שלום, אני יובל, ואני אלכוהליסט
אז.. אני יובל.. עוד 14 ימים אני הופך להיות חוקיה
(מזל טופ לי!
) מה עוד? אני מהרצליה.. עובד גאה (
) בבורגר קינג (טוב נו.. לא גאה בכלל.. שונא את העבודה הזאת!! but hey, it's money) האא.. מחוץ לארון כלפי כל מי שרוצה לדעת.. וזהו..

o O Y O o

New member
האא.. זה 16 ימים..

באמת לא הבנתי לאן נעלמו יומיים כל כך מהר..

מק' שולטים וכו וכו

למרות שאין כמו ההמבורגרים של ברגר קינג
מזל טוב- יגדילו לך את המשכורת

o O Y O o

New member
אחרי 11 חודשי עבודה

בבורגר קינג האהבה שלי לוואפר/פליימר/צ'יפס נעלמה כלא הייתה.. וגם לפני לא הכי אהבתי את זה.. שלא לדבר על זה שזה ממש לא בריא.. בשר בקר הכוונה..

למעלה