הרמיוניDanger
New member
כמה אנשים יש פה ^___^../images/Emo70.gif הנה שלי:
סיגל, בת 15 מנס ציונה, לומדת במקווה ישראל חולון חצילים.. הא.. תלוי איך עושים אותם, (טוב/לא טוב) כמו כל דבר אחר אבל אני אוכלת כל מה שמביאים לי, אז בפעם הבאה שאני באה לביקור אל תתלבטו
הא ובבקשה גם אל תבקשו ממני *לבחור*.
מוזיקה - זה הולך לפי שירים, בכלליות מרב הסגנונות חוץ ממזרחית/טראנסים וכו' עדיפות ל~בריטפופ~, רוק, סיקסטיז, פיפטיז כשזה במצברוח הנכון, קלאסית, קלטית, וגם סתם "צרינג צרינג" על הגיטרה יכולים לעשות לי את זה אם הם פשוט באים לי כמו שצריך. אני כרגע לומדת בעצמי לנגן במפוחית, ואני לומדת את זה ~בשביל עצמי בלבד~ בעיקר כי כשמישהו מקשיב אז אני עושה מלא פאשלות... ואני גם סתם ככה לא ממש נלהבת להשמיע לאנשים כי אני די רגישה בנושא הזה
אני אוהבת למצוא קונספירציות, בהרבה דברים; למצוא את המשמעות הנסתרת והזדונית-ביותר שמאחורי מילות שירים פופולאריים, לחקור ולחשוף קנוניות, מזימות ותככים
כמו כן סתם לצחוק על כל דבר, להעביר ביקורת על מיליון דברים בשביל הכיף, ולמצוא מה לשפר, או סתם ללכת מול חלונות ראווה של חנויות בגדים ונעליים והלגיד: "איכס. איכס. איכס." זה מרגיע לי את הראש...
יש לי משהו עם פרסומות, אני אוהבת אותן אבל אני גם ממש שונאת אותן, וכל העניין פשוט.. מעניין אותי ככה בצורה מוזרה. זה כמו קפה או אקמול, אני נגדם וחושבת שהם רעל אבל אני גם מכירה בזה שהם משהו ממש ממש נפלא וזה פשוט מזל שהם קיימים!! אבל אני מניחה שעם ההרגשה הזו עוד מיליון אנשים יכולים להזדהות
וסתם ככה, אני אוהבת לדבר, כמו שאתם שמים לב, זה פשוט התחביב הכי גדול שלי. לדבר. בלה בלה בלה... על כל דבר שבעולם ואפילו על כלום! זו פשוט אחת ההנאות הגדולות של החיים, למרות שאני אף פעם לא אומרת ממש את כל מה שיש לי לאמר, כי תמיד יש לי עוד ממש הרבה... אני מדברת אל עצמי בעתות מחסור בקרבנות, כלומר בתוך הראש, למרות שעצמי עשוי להיות פרטנר די מעצבן לשיחה..
אבל הוא לפחות מוכן להקשיב ואני מעריכה את זה
תודה, עצמי!
אני ביסקסואלית, כנראה, למרות שמשום מה לא ממש נוח לי עם ההגדרה הזאת. אוהבת את עצמי מאוד ורוצה להרגיש נאהבת ולא חריגה, ובכל זאת גאה.
נערים חומי-שיער בעלי חכמת חיים ושאר מעמקים, טבע בצורה הירוקה שלו - והרבה מזה, צהריים בהירים, לילות גשומים, מסעות ספונטניים והיתקעויות ללא כסף בכל מיני מקומות.. דברים כאלה הם בהחלט הדברים שעושים לי את זה יותר מכל דבר אחר והמחשבה עליהם גורמת לי לבהות באוויר במבט חולמני ולפלוט אנחה...
יש לי ממש הרבה צדדים, ואל כל בנאדם נחשף צד בערך אחר... ויש אנשים שנחשפים אליהם כמה, ויש שאליהם ממש הרבה אבל בכלליות יש לי כמה ערכים ועקרונות, אני רוצה להיות בנאדם טוב ואני רוצה להסתכל על עצמי ולהיות מרוצה (למרות שגם עכשיו אני כך, אבל תמיד צריך שיהיה עוד מה לשפר), ואני רוצה שגם אנשים אחרים שהם אולי מספיק לא-אידיוטים כדי לראות מבעד לדברים האחרים אצלי שאולי קצת מרתיעים אנשים רגילים יסתכלו עליי ויגידו: הנה בחורה לעניין..! אני חושבת שקיימים אנשים כאלה וזה עושה לי ממש טוב כי כשזה מה שהם חושבים עליי, אז באמת שכל שאר הדברים לא משנים... אז אולי הם חושבים שאני מוזרה, אולי הם חושבים.. בואו ניקח את זה קיצוני.. שזה פדיחה להיראות בחברתי, שלא כיף להסתובב איתי, אולי משעמם לדבר איתי, או כל דבר אחר שהם רוצים ושאני לא יכולה לתת להם. אבל אלה דברים שטחיים, ואם אני אוהבת את עצמי ושואפת להשתפר וכך גם אנשים אחרים חושבים שאני אחלה (בתוך תוכי
), אז הרי שהשגתי את מטרתי
בערך... כי כן אכפת לי מה אנשים חושבים, רק.. בצורה הקצת יותר עמוקה של זה
סיגל, בת 15 מנס ציונה, לומדת במקווה ישראל חולון חצילים.. הא.. תלוי איך עושים אותם, (טוב/לא טוב) כמו כל דבר אחר אבל אני אוכלת כל מה שמביאים לי, אז בפעם הבאה שאני באה לביקור אל תתלבטו