שרשור היכרות

TwelveEyes

New member
יש סיכוי זה...

אני אוהבת את Little Earthquakes ו-Under the Pink, אבל כל השאר עשו לי חררה.

את לא אוהבת את ../images/Emo4.gif ../images/Emo5.gif ../images/Emo12.gif

BOYS FOR PELE
זה המסטר פיס שלה אני חושבת... היצירה הכי גדולה שלה
שמעת אותו

נ ע ל

New member
|נעל|

אני אורי, *כמעט* בן 17, ואני לא באמת נעל. טוב, תלוי בזווית שמסתכלים עליי. לאחרונה החלטתי לקנות אקווריום (אל תשאלו למה) ואני עדיין מחכה לדג המיוחד שיגיע, ולו אני אדביק את השם 'פחית'. הכינוי שלי אמור היה להיות 'נעל', רק שמישהו גנב את זה כבר, וזה לא נראה לי נחמד לקרוא לעצמי 'נעל היחידה'. אה וכן, אני מיווווחד.

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo13.gif

וול אני אורה, בת 16 מאי שם בדרום.. אני לומדת.. ומקווה לשרוד את הבגרות בלשון כרגע.. ולא להצטרך לחזור עליהה שנה הבאה(איכס@_@) בנתיים אני מטיילת לי בארץ,ישנה וסתם מבלה עם חברים. מיאו.

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif ושכחתי....../images/Emo99.gif

מוזיקה, , המכשפות, איפה הילד, מוניקה סקס,משינה
,מופע הארנבות של ד"ר קספר
,Pink Floyd,raphsody,Nirvana,whit straips,Led zeppilin,green day,offspring,אלניס מוריסט, אנוק , ועוד כלמני...
ספרים, כלמני, אבל בעיקר מה שדאגלס אדאמס כתב
מיאו. ואושי- אני גרה בנגב,

ketty the sheep

New member
../images/Emo13.gif

אני קטי(ה) (איך לקרוא לי? הבחירה שלכם. אני עונה לשני השמות
) כמעט בת 16 (עוד פחות מחודשיים
) מאשדוד, מחוז הערסים. לא אוהבת הגדרות, אבל אפשר להגיד שאני אוהבת אנשים (אנשים? איכס!
). הדבר המרכזי בחיים שלי, עד כמה שזה עלול להשמע פאטתי, זה מוסיקה. חלק מהלהקות החביבות עלי הן: אש, מיוז, רדיוהד, פאלפ, בלר, ליידיטרון, פריימל סקרים, ראמונס, הקלאש, וויזר (במיוחד הוויזר טרום האלבום הירוק
), המאניקס, ועוד רבים וטובים. הדבר שהכי מרגש אותי זה למצוא אמן\להקה חדשה ולהתחיל לחקור אותו ואת היצירות שלו מכל הכיוונים. אני אוהבת ספרים. הכל הולך, כל עוד זה לא ספר נעורים רדוד ומשעמם. אחד הספרים האהובים עלי הוא התפסן בשדה השיפון. אחד הספרים היחידים שאני מסוגלת לקרוא הרבה פעמים בלי להשתעמם. כרגע אני קוראת איזשהו ספר שמסכם את תורותיהם של 27 הפילוסופים הגדולים בהסטוריה, או משהו כזה. גם בתחום הסרטים, אני מוכנה לראות כל דבר שהוא לא קומדית תיכון אמריקאית, או משהו בסגנון. הסרטים החביבים עליי הם: דוגמה, מלחמת הכוכבים, שר הטבעות (למרות שאני מעדיפה את הספר. הסרט כ"כ הרס לי את כל מה שדמיינתי, וזה), מת לצעוק, וכו'. מה עוד? אני מדברת יותר מדי ונוטה להיות יותר מדי היפראקטיבית. אני לא יודעת אם זה טוב או רע, אבל שיהיה

miss tamborin

New member
ואני..

אני מעיין, עוד חודשיים בת 16, גרה בפ"ת אותה אני מאוד מאוד מאוד מאוד אוהבת ונוטה להיות מאוד מאוד מאוד מאוד צינית. אני אוהבת לקרוא ספרים (כמו שתי ערים של דיקנס, אלוהים יודע של הלר, התפסן בשדה השיפון וקופיקו (שהוא באמת מספר אחת..)..), לצלם נופים, לכתוב למגירה, לשמוע מוזיקה (גאנס אנד רוזס, בוב דילן, היהודים, משינה, עברי לידר, סמיתס, קולינג, קלאש, פינק פלויד, גארביג', אואזיס, ברי סחרוף, שירים של תוכניות ילדים (נילס רולז) ו...עוד הרבה שאם אני אמשיך לפרט אני לא אצא מזה), חוצמזה, אני מכורה לאינטרנט ולטריויה במירק ולא מצליחה (או מנסה או רוצה) להיגמל.. אני מטר ואגוזי ושונאת חצילים
ו..זהו...

ketty the sheep

New member
../images/Emo12.gif

|כבשהמקובלת| <יש מספיק כבשה לכוווולם. |ווילס|> עזבו, זה נקרא השפעות פוסט בית-ספריות.

למעלה