שרשור היכרויות.

מקמיקא

New member
לא סתם קוראים לה 'קריית הטכניון' ../images/Emo13.gif

אני לומד הנדסת תכנה, אבל אני די מכיר את כל הטכניון. מתרגלים די מהר, מגלים איפה אפשר לאכול, מה אפשר לעשות, וכו'... לך יש מזל - כשאת תגיעי כבר כמעט יסיימו לבנות את בית הסטודנט, מה שאומר המון מקומות מגניבים לסטודנטים שלנו אין כרגע

מקמיקא

New member
הם מסיימים כבר בערך שנתיים...

רשמית הוא כבר פתוח, פשוט אין שם עוד כלום
כן, עתודאי.

חחח, הכרתי מישהו שלמד בטכניון חשמל

השינאה העזה שלו לעתודאים היתה מעוררת תמיהה. אני חושבת שהוא פשוט קינא שהם. הוא טען שכולם שונאים אותם... אציין שיצא לי ללמוד איזה שני קורסים בטכניון יחד עם עתודאים. ילדים חמודים ומקסימים להפליא, רק היתה לכמה מהם בעיית "מורעלות אקדמית". עם הרבה הערות קיטבק שדרשו "שמיכה" כגון: "רגע דר' X, שכחת לתת לנו שיעורי בית". ניחא. הם אוהבים ללמוד
היכן שלמדתי את התואר, בב"ש, היתה דווקא הערצה לעתודאים. וכולם אהבו אותם. באמת מקסימים

מקמיקא

New member
בטכניון באמת יש משהו לאנשים נגד עתודאים

אני חושב שכל האנשים הכי חכמים הולכים לעתודה בטכניון, אז יוצא מצב שיש כמה שזורמים בקלות דרך השיעורים ומוציאים ציונים גבוהים בזמן שכל השאר נלחמים על עור ושיניים
חוץ מזה שיש כמה שהם ממש 'מורעלים אקדמית', וזה ממש מעצבן, כאלה ששואלים כל דבר בכיתה ומתחילים להתווכח עם המרצה על שטויות... אבל יש עתודאים ויש עתודאים.

הלו, לפלס הוא ה-מלך!

טור פורייה הוא סתם אחד המימדים שלו. לפלס הפטיש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
בדיחה של מהנדסים: "בבאר במישור לפלס, יושבות ושותות שתי פונקציות. פתאום נפתחת הדלת ונכנסת פונקצייה כוסית פונקצייה 1: וואי, תסתכל איזו פצצה!!! פונקציה 2: אה, עזוב, סתם אחת" והמבין יבין

inbardaf

New member
כל עוד לא נכנסים לפונקצית הלם

וממשיכים לזרום בגל הרמוני הכל בסדר..

tamarfar

New member
חברה עזבו שטויות... בואו לתל חי...

היי אני מצאטטת לכם בין ההודעות- חבר'ה עזבו שטויות בואו ללמוד בתל-חי. אני לומדת שם והכי כיף בעולם!!!!

נטע523

New member
אני נרשמתי לתל חי..

מה את לומדת? תגידי...זה קשה לשלב בין עבודה ללימודים? ואיך בכלל שמה? תפרטי
אני מתלבטת אם להתחיל ללמוד..

innocence

New member
גם אני...

גאיה, בת 22 לא אוהבת המבורגרים, אבל ממש לא צמחונית. קולנוע הוא לא הקטע שלי, אבל אני מאוד אוהבת את התרבות היפנית על כל גווניה לא שותה בכלל, מסיבות אידיאלוגיות וזה מצוין, כי אני כן נוהגת P: שונאת מים באופן כללי ולכן גם לא שוחה. ולמה החלטתי ללכת דווקא לפי ההיכרות שלך ולהתאים עצמי אליה? הולכת עם העדר, כנראה XD

ברוכה הבאה...:)

אני רוני, בקרוב 18 מרחובות... (עכשיו הבנתי שאני הכי קטנה כאן...) צמחונית :) פריקית של סרטי אימה..... אוהבת ללכת להופעות גם... בעיקר רוק ישראלי... אלכוהול? שותה.... לא נוהגת עדיין... אבל בקרוב... !! סטודנטית לעיצוב שיער תמיד חשבתי שמשהו לא בסדר אצלי, עד שהבנתי שזה בסדר לחלוטין ושיש עוד אנשים כמוני.............. באמת הקלה.

inbardaf

New member
יש פה עוד בת 18 - ילדת הסוכר המחף

אלא אם כן, היא הספיקה לחגוג 19

הספקתי לחגוג 19 ../images/Emo13.gif

יא, יש פה מישהי שיותר קטנה ממני!
הגיע הזמן, אני הכי קטנה בפורום כבר שנתיים וחצי, מאז שהצטרפתי
...ויש גם עוד מישהי בשם גאיה. אוקיי, עכשיו זה כבר מוזר D:

למעלה