שרשור היכרויות.

כן נטע ../images/Emo13.gif

אממ... זו שאלה קשה.... כמו שענבר כתבה, כסף אין בזה. סיפוק? לי יש המון. זה תלוי באדם עצמו. אם את מרגישה שבאת לעשות שינוי, ושאת בשליחות חשובה ויחד עם זאת יודעת לשמור על עצמך, אז יש בזה הרבה סיפוק. וגם הרבה עבודה קשה רגשית, נפשית ומנטלית... גם כמו שענבר אמרה, יש בזה הרבה תחומים- כל אחד הולך לפי מה שמעניין אותו יותר, או לפי ההיצע. אני עובדת עם ילדים (בחירה שלי) ואני נהנית מכל רגע!!!

ואגב- גם הלימודים-

מאד מעניינים, מאד טובים, אבל גם- מאד מאתגרים את הנפש.... אבל- זה לא כמו כל לימודי תואר אחר, זה ממש מסע רוחני, נפשי, מנטלי וכו' שאת עוברת... גם מי שלא מתעסק בזה בסוף- זה נותן לו המון לחיים. את מתלבטת אם ללמוד?

queen helen

New member
אמא שלי עוסי"ת

היא לא עוסקת בזה עשרות שנים בין השאר בגלל המשכורות, אבל נראה לי שכל היחס של המדינה לנושא מאד תסכל אותה. בכולופן - היא עשתה השלמה לתרפיה, ועכשיו היא פסיכותרפיסטית.

queen helen

New member
אני לא בטוחה...

אני יודעת שחלק מהזמן היא עסקה בטיפול בזונות (כמה אירוני), אבל נראה לי שהיא עשתה עוד דברים. לפני כמה שנים היא רצתה לחזור לזה והתנדבה באנוש, אבל היא לא הסתדרה עם המנהלת שם ועזבה. נראה לי שגם היא מעדיפה פסיכותרפיה.

אז לי

קוראים גאיה, מאזור המרכז. אני בת 19 וכיום אני בצבא [עוד חודש (בדיוק) שנה פז"מולדת! כמעט חצי עבר
(האמת שלא, כי 90% שאחתום קבע. אבל בכול זאת...)] מוסיקה זה פחות-או-יותר החיים שלי [בעיקר מוסיקה עברית ישנה. אבל גם מחזות זמר; וגם ראנדומליים]. אני מצלמת אמנותית כבר כמה שנים [להלן קישור לגלריה שלי באינטרנט - http://gaiashirley.deviantart.com/ ], ושואפת [אולי] להיות צלמת בעתיד. לא שותה אלכוהול ולא נוהגת [אפילו שעל האחרון אני עובדת...], I can't stop singing wherever I am! [סוכריה למי שיודע מאיפה הציטוט הזה], ובעברי הייתי מתעמלת מזהירה
סתם, לא מזהירה. אבל מתעמלת. בב"יס הגברתי פיזיקה [כן, רק פיזיקה] אבל נכנסתי גם לשיעורי תושב"ע בכיתה י"ב, כי הם היו מעניינים. ראיתי את "נוטינג היל" בערך שמונה מיליון פעמים ואני מאמינה שהוא סרט הקיטש הטוב ביותר שאי פעם נעשה, ומאידך אני אוהבת סדרות של ג'וס ווידון [באפי קוטלת הערפדים, פיירפליי], שהסוף שלהן בד"כ טיפה פחות טוב. אני הולכת לכנסי מד"ב ופנטזיה ומוכנה להכריז בקול רם וגאה שאני גיקית א-מינית בי-רומנטית. נעים להכיר

inbardaf

New member
חתיכת כישרון את!

גלריה מרשימה ביותר! בהצלחה בעתיד - כי יש עתיד... והתמונה עם השיער (שתפסת במקרה..) מ-ה-מ-מ-ת!

תודה ../images/Emo9.gif

אבל אני מנסה קצת לצאת מה-beauty shots שאני עושה בשנים האחרונות לטובת משהו קצת יותר אמנותי. זה בינתיים לא ממש עובד לי
אבל בסופו של דבר, התמונות הגנריות האלה הן אלה שמתפרנסים מהן, ולא מהאמנות.

inbardaf

New member
פעם היה לי חלום להיות צלמת טבע

למדתי תקופה ממש קצרה צילום בתיכון. כנראה שלא היה מספיק רצון ולהט, כי זה נגנז..

snoopytush

New member
ילדת סוכר

נכנסתי לגלריה אבל לא הבנתי איך עוברים על התמונות יש שם עמוש אחד ובטוח יש עוד תמונות אז איך מגיעים אליהן? הגעתי בטעות לעמוד של מישהו אחר אני גרועה בניווטי אתרים ודרכים

למעלה