שרשור היכרויות.

Ford Huxley

New member
שרשור היכרויות.

אלליי, חדשה וכבר מנסה להשתלט על הפורום בבוטות. אז ככה, אשמח לדעת מי בעצם כותב כאן (הבנתי שיש רוב לבנות, אני טועה?). אני לימור, בת 22 מאיזור המרכז, אוהבת המבורגרים טבעוניים אבל מתה על בשר, מתעניינת בקולנוע אסייתי וסרטי מדע בדיוני, נורא אוהבת ללכת להופעות (של להקות שסביר שאיש כאן לא מכיר), לא יודעת לשתות אלכוהול, אבל שותה בכל זאת, לא יודעת לשחות או לנהוג, סטודנטית באוניברסיטה ומתרגמת לעת מצוא. למעשה אני א-מינית מאז שאני זוכרת את עצמי, אבל רק לפני כמה ימים החלטתי לקרוא לילד בשמו. ואיזו הקלה. מה אתכם?

Mystic Circle

New member
אם זה הופעות של להקות מטאל

אז יש מצב שאנחנו מכירים. הרבה פה שומעים מטאל. והרבה פה גם צמחוניים. הצתערתי קצת לקרוא אחרי ההמבורגרים הצמחוניים שאת בכול זאת אוהבת בשר
. חשבתי לרגע, יואו הנה עוד צמחונית! בכול מקרה, ברוכה הבאה

Ford Huxley

New member
לא, מטאל כבר לא,

הייתי הולכת, אבל לפני 6 שנים ככה. עכשיו זה סתם אינדי איזוטרי.

snoopytush

New member
../images/Emo212.gifנעים מאוד

שמי שירה. סטודנטית לפסכולגיה שנה ב'. אני אומרת עברנו את פרעה נעבור גם את זה כרגע בתקופת מבחנים. יודעת לשחות עקום ולבהתקע בקירות של הבריכה תוך כדי. לאחרונה התחתי קצת לשתות אבל זה לא מתה על זה. לא הייתי בכל כך הרבה הופעות לא מתה על מטאל אבל יש שירים שמדי פעם אני מחבבת. קראתי לילד בשמו לפני שנתיים ומאז אני לא מפסיקה לקרוא לו. אוהבת אנשים מיוחדים וטובי לב ולצחוק המון.

inbardaf

New member
../images/Emo140.gif

דפנה עינבר בת 33 גרושה + 2 מהנדסת אלקטרוניקה בהשכלתי, עובדת בהייטק. אוהבת הרבה סגננות מוזיקה. בגדול, כל מה שלא רועש מידי (ובזכות הפורום גליתי שיש גם מטאל כזה..) הולך. בשביל מצב רוח טוב, אני לרוב הולכת על הפופ העליז. בשביל הנשמה והעומק, אני לרוב מחפשת מילים שמדברות אלי ומאוד אוהבת תזמורות סימפוניות וזמרים/ות בעלי קול משמים.. לא חובב אוכל באופן כללי, ואם כבר חייבים לאכול, אז נטיה לצמחונות, אם סטיה לעבר אגף העופות מידי פעם (לא אוכלת בשר בקר) שוקולד זו דרך מצויינת לעשות לי מצב רוח טוב - אני מכורה
לא יודעת לשתות ולא מעוניינת. (נסיתי פעם אחת. וזה היה פעם אחת יותר מידי..) לא מעשנת יודעת לשחות ויודעת לנהוג (מבלה שעות על הכבישים בגלל העבודה
) כנראה א-מינית מהילדות, אבל לצערי נחשפתי לנושא קצת מאוחר מידי.. אבל מוטב מאוחר מאף פעם לא. וגם אני אהבתי מאוד את החתימה שלך

בערך כמו עינבר ../images/Emo45.gif

רק בלי הגרוש + שני ילדים. (אני עדיין בשוק מהדמיון) לסיכום, אני מה שנקרא "חנונית". אבל תמיד מוסיפה: "בסטייל!" אינני יודעת אם אני א-מינית או סתם "מתפתחת מאוחר מבחינה נפשית" (כדברי אימי). כרגע, בתהליכי בירור

inbardaf

New member
אולי אני אחותך התאומה האבודה?

ולכן אחותך התאומה לא דומה לך? פשוט החליפו אותנו בחדר לידה.. טוב - נראה כנראה היום..

אולי היינו שלישייה ../images/Emo6.gif

.כי גם אליך אין שום דמיון, כך שזה יכול להסביר

inbardaf

New member
אין דימיון בכלל.. זה הורס את התיאוריה ../images/Emo3.gif

אלה אם כן אנחנו הולכות על קונספירציה של נשמות תאומות

נו זו היתה טענתי ../images/Emo6.gif

אין דמיון. בדיוק כמו שאין דמיון ביני לאחותי התאומה. ומכאן משתמע - אנחנו שלישייה!!!!!

נטע523

New member
מצטרפת

אני נטע,בת 23 מירושלים מתכבדת להדליק משואה זו... חח סתם. המממ אני תמיד בקטע און אנד אוף עם הצמחונות,בעקרון משתדלת לא לאכול יותר מדי אבל לפעמים קשה להתאפק...הו בשר.. מתעניינת בכל מני סוגי סרטים,אוהבת דרמה וקומדיה,לא בקטע כלכך של סרטים זרים לא ממש עושה לי את זה.. גמני לא יודעת לשתות אלכוהול ושותה בכל זאת
אוהבת גם גאנג'ה מדי פעם ופעם.(נראה לי אף אחד פה לא יודע מה זה חח..חוץ מדניאל D:) אולי אלמד שנה הבאה עבודה סוציאלית בתל חי. נראה אם יש לי כוח ללימודים... נעים להכיר:)

snoopytush

New member
נטוש

למה גאנג'ה?
לאכול דשא זה הרבה יותר בריא
דואגת חצי פולניה תאשימי את הגנים

נטע523

New member
את כמו אחותך...

ליסטן..גאנג'ה מדי פעם ופעם זה לא מזיק בכלל זה אפילו מרומם את הנפש
אני לא אומרת שזה מתאים לכולם כי יש אנשים שיכולים להכנס לחרדות ולדברים רעים מיזה,אבל יש אנשים שזה בכלל לא מזיק להם ועושה טוב :) לא אומרת בהגזמה.. יחי ה-

Ford Huxley

New member
אצלי חשיש היה טעות חיי.

עם השפעות מרחיקות לכת וארוכות טווח. ומפעם אחת. זה לא נכון לגביי כולם, אבל זה נכון לגביי- חרא של דבר והלוואי ולא הייתי מתקרבת לזה.

למעלה