שרשור היכרויות.

Berethor

New member
על טעויות משלמים

זה נכון לגבי כולם, זה דופק את כולם, כל אחד באופן קצת שונה. נטע רק חושבת שזה לא מזיק לה אבל אני רואה כבר תהשלכות. אני ממליץ לכולם לא לנסות, לא להיכנע ללחצים. סמים זה להיפים.

Ford Huxley

New member
זה לא נכון לגביי כולם,

אבל יש פלח נאה מאוד באוכלוסיה שחשיש מזיק לו, בין אם מדובר במישהו שכבר חווה הפרעה נפשית או מישהו שמועד לכך.

נטע523

New member
אתה רואה כבר את ההשלכות?

מה אתה אמא שלי? נכון שזה דבר לא בריא בכללותו,ולא הייתי ממליצה את זה לאנשים, אבל להגיד שזה דופק את כולם?את כווווולם? זה פשוט לא נכון עובדתית. אני ראיתי עשרות אנשים שלוקחים סמים ולא קורה להם כלום. אני היפית גאה :))

Larik

New member
../images/Emo45.gif כל כך צודקת

מלבד זאת מחקרים הראו והוחיכו שגאנג'ה מועילה מבחינה רפואית בהרבה מקרים היא עוזרת לחיילים לצאת מהלם קרב אחרי שהם חוו טראומה היא עוזרת לחולי סרטן אשר עוברים כימוטרפיה עם תחושת הבחילה ואובדן התאבון ואני מאמין שיש עוד מקרים בהם הוא מועיל מעבר לזה הסם הזה לא חוקי רק מבחינות היסטוריות ולא בגלל שהוא מזיק עד כדי כך למישהו. אלכוהול הרבה יותר מסוכן מאשר גנג'ה, ואני לא רואה למה אלכוהול לא הופך להיות לא חוקי. ואני מאמין שיש עוד מקרים

אתה מדבר על היבטים רפואיים

של שימוש בסם. זה כאשר יש פיקוח. נטע דיברה על שימוש ללא פיקוח, שהוא שנוי במחלוקת.

Larik

New member
נכון

אבל כמו שאנשים רושמים פה "חשיש הוא סם מסוכן" הם פשוט מתעלמים מהשימושים המועילים של הסם

לא, לא. אל תסיק מהר מסקנות

לגבי כוונות האומרים פה. כי אני לא חשבתי בכלל שהם כוללים את ההיבט הרפואי. האמת שיותר הגיוני שהם לא, כי זה מה שקורה מסביב, בעיקר. נראה לי שרובם יסכימו איתך לגבי התועלת בשימוש הרפואי. בכל אופן, בשביל להיות באמת בטוח תשאל למה התכוונו

inbardaf

New member
../images/Emo45.gif

זה כמו שיש אנשים שלוקחים רטלין מסיבות רפואיות. אנשים שבאמת זקוקים לו והוא עוזר להם. מצד שני, יש לא מעט אנשים (בעיקר סטודנטים) שלוקחים רטלין מסיבות אחרות... וכמובן ללא פיקוח רפואי. כל חומר כימי שיש לו השפעה על המוח ולוקחים אותו סתם, עלול לגרום נזקים. אגב, גם אם לא לוקחים אותו סתם. פשוט במקרים האלה רב התועלת על הנזק והנזק לרוב מינורי.

נטע523

New member
בלי קשר להיבט הרפואי,

חשיש הוא בסדר למי שחפץ בכך,חוץ מיזה שמבחינה עובדתית מיליוני אנשים לוקחים ברחבי העולם ולא קורא להם כלום :) אם לא בא לך לקחת זה בסדר אין כפייה (עדיין),אבל להגיד שזה מסוכן לכולם? פשוט נתון שגוי.לרוב האנשים זה בלתי מזיק,כפי שכבר אמרתי.

Larik

New member
../images/Emo45.gif

בעצמי ניסיתי, לא אהבתי, הפסקתי. אבל בהחלט, יש דברים יותר מסוכנים והם חוקיים לגמרי.

האמת שלא ניסיתי דבר

גם לא סיגריות. ואלכוהול - רק כמה לגימות מיין שבת (למרות שקניתי לפני מליון שנה קוקטייל שוקולד - סמיךךךךך כזה. יממי..., חשבתי שאם זה שוקולד אז האלכוהול לא יפריע כל כך - טעות!!! חחח - מישהו רוצה בקבוק קוקטייל שוקולד מלא?
) אני אישית מאוד מתנגדת להכניס לגופי חומרים מערפלי חושים ללא סיבה רפואית. אני רואה בזה משהו מסוכן... אבל, זוהי, כמובן, רק דעתי

מבינה אותך לגמרי ../images/Emo45.gif

אני "קונטרול פריק" ונראה לי מטריד ומפחיד להכניס לגוף כל מיני חומרים משני תודעה... אני שותה אלכוהול פה ושם, לעתים די נדירות ובכמויות קטנות, מעולם לא השתכרתי ואני לא מעוניינת בכך. לא יודעת בדיוק מה זה "קוקטייל שוקולד", אבל אם הכוונה לליקר שוקולד, אז הדבר הנכון לעשות איתו זה למזוג כמות קטנה לכוס, ואז למלא בחלב, זה יוצא שוקו לא רע בכלל...

Berethor

New member
סמים זה אשליה

את הורגת את עצמך בשביל הזיות ואופוריה מזוייפת. ככה זה שלא מסוגלים לחיות במציאות.

Ford Huxley

New member
הזיות ואופריה מזוייפת?

כולה חשיש, בנאדם, לא סמים הלוזוציוניים ואפילו לא אקסטזי או קוקאין.

Mystic Circle

New member
כולה חשיש?

את בעצמך הרגע כתב שחשיש גרם לך לבעיות מרחיקות לכת ושזו הייתה טעות חייך.

Larik

New member
הוא צדק בזה

חשיש/גראס באמת משפיעים לרעה על חלק מהאוכלוסיה אבל יש אנשים שזה עוזר להם.

למעלה