שרשור היכרויות.

Larik

New member
אולי זה קצת חופר אבל תראה את זה

תוכנית תיעודית בת 30 דקות על סמים

inbardaf

New member
אני מציעה שאת הדיון בנושא סמים

תמשיכו בשרשור הזה בפורום חוק ומשפט. נראה לי מתאים יותר. כאן אתם סתם יורדים להתנצחויות אישיות..
אני אגב, נגד סמים, נגד אלכוהול, נגד סגריות

Berethor

New member
זה בדיוק כמו הטענות נגד מלחמה בטרור

אין טעם, זה לא עוזר. זה רק מגביר ובולשיט מהסוג הזה. צריך ללחם תמיד בדברים מהסוג הזה, אפילו אם זה לא היה עוזר, רק לשם ההתנגדות לדברים מתועבים אלה. אם יכנעו לסמים ולסוחרי סמים, אז הם ניצחו, אז התופעה תהיה הרבה יותר רחבה וכל המתים היו על באשמת הממשלה. הסמים הם לא לגיטימיים, זה שיש סם אחד גרוע מהאחר לא הופך תפחות גרוע לטוב. תעשיית הסמים מתמקדת בבני נוער, הסיבה לכך שמדובר באוכלוסיית טיפש עשרה שקל לשקר וללחוץ עליה חברתית לקחת דברים מהסוג הזה ואז לתמכר עליהם. המלחמה בסמים היא בשביל הדור הצעיר ולא בשביל הנרקומנים והסוחרים. שני השמוקים האלה בחליפות יפות בטח נישכרו על ידי סוחרים סמים או מכורים. סוחר סמים לעולם לא ישתמש בסם שהוא מוכר, זה למחור רעל ולכן זה פשע חמור. זה שנותנים לחולים סופניים לשתמש בסמים, כי הם במלא ימותו! לא אמור לשמש בתור לגיטימציה לסמים. סמים משמשים ברפואה רק בתוך משכחי כאבים חזקים, לא לשימוש אישי של אדם בריא כדי לדפוק תגוף ותמוח, בשביל הנאה מזוייפת. אם סמים היו חוקיים זה רק יגדיל תתחלואה הזאת, במיוחד בקרב צעירים. הם מדברים שמלחמה בסמים מגדילה תאלימות, אבל סמים זה יותר גרוע מאלימות, זה רעל, מאוד לגיטימי למחור רעל לצעירים שלא מבינים כלום. רעל עם 'הנאה'. אהבתי תפרסומת נגד סמים של הבחורה. יודעת להסביר כמו שצריך.
CNN פרסומת נגד סמים

Larik

New member
יופי

עכשיו תראה גם את חלקים 2 ו3 ואז תגיד מה דעתך

Berethor

New member
אז זהו ש

אני רואה הכל אם אני מגיב. ממש לא משכנע, דווקא השוטר שם הכי משכנע. הטענה של החופש לא תקפה כאן. מדובר בקטינים ובפגיעה בציבור. לטעון שמותר הכל בשם הדמוקרטיה זה פופוליזם. חוץ מזה הם ניסו לשתמש בחולים בתור לגיטימציה לכולם. הסם לא מרפא, הוא רק יכול לשכך כאבים ולתת אשליה שגורמת לשכוח מזה זמנית. הכל במחיר של נזק רב, לכן מאשרים רק לחולים במצב קשה, לרוב סופני. סמים, זנות ואלימות צריכים לשאר לא חוקיים.

Larik

New member
שנתצתרף?

אני לאריק בן 22 מחולון אוהב אוכל לא כשר, ובמיוחד בשר לבן מתעניין בעיקר בסרטי קונספירציות וסרטי אימה מדי פעם לפעם משחק במחשב בעבר אהבתי ללכת למסיבות בסצנת הגות', אבל פרשתי לא יודע לשתות אלכוהול, אבל שותה בכל זאת, ומעשן קל לא יודע לשחות או לנהוג, לומד עריכה והפקה של מוזיקה אלקטרונית, ונגינה על גיטרה. ובנוסף מתעסק קצת מרבה דברים : לצייר, לפסל, לפרוץ מנעולים, לתקן מחשבים, להכין טכשיטים, גרפולוגיה ומשחקי תפקידים חיים. (להזמנות של טכשיטים, פסלים, ציורים, ניתח של כתב יד ותיקון המחשב הביתי - ניתן לצעוק הצילו בפורום, אבל אני אתעלם מהקריאות בכל זאת) א-מיני מאז הזיכרון הראשון, אבל הפנמתי את זה רק לפני חודש בערך.

../images/Emo13.gif

אני מאיה מאיזור חיפה בת 21... אוהבת גלידות שוקולד, עוגות גבינה, והרבה מתוקים, ..מנסה לאכול רק בריא..עם הרבה סלטים...לא אוהבת בשר. אוהבת מוסיקה גות', ומטאל, ומתה על לבוש גותי.....למרות שזה יקר מידי , אז אין לי הרבה.... אוהבת סלסה!! ועוד הרבה סגנונות -ריקוד זה האהבה שלי! מתה על מים....לא סתם אני מזל דגים.........! שונאת אלכוהול! שונאת סיגריות! סטודנטית משנה הבאה בטכניון ( אלוהים תרחם עלי...שאני לא אסיים את חיי כפונקציה) א-מינית מאז שאני זוכרת את עצמי...אבל עדיין לא סגורה על זה עד הסוף.

inbardaf

New member
חחה... טכניון...

את תסיימי את החייך כטור פוריה בלתי נגמר...
בהצלחה! אגב, מה הולכת ללמוד?

הוראת הטכנולוגיה והמדעים

אני רוצה להתמקד בהוראת המתמטיקה... לאחר שהתלבטתי קשות מאוד..... נרשמתי רק לפני שבוע בהרשמה מאוחרת...

inbardaf

New member
אה - טוב, לא נורא

אגב, זה תחום העיסוק של אמא שלי. היא עובדת כבר שנים בהוראת המדעים מתמטיקה במכון וויצמן. תצטרכי עזרה - יש לך את הטלפון שלי... בהצלחה!

מקמיקא

New member
בהצלחה!

הוראות הטכנולוגיה והמדעים נחשב לתחום יותר רחמני בטכניון מאחרים (חשמל, מדמ"ח), אבל אל תצפי שזה יהיה קל, כי יהיה קשה
את מתחילה בסמסטר הקרוב (אוקטובר)? או שנה הבאה, כלומר, 2010? או בסמסטר אביב 2010? בכל מקרה - אני כנראה עדיין אלמד בטכניון (סמסטר האחרון שלי הוא סמסטר חורף 2010), אם את רוצה שאני אעשה לך סיור במוסד הטכניון, תרימי צלצול (או ה"פ, איך שבא לך
) ואני אשמח

למעלה