הוא ישלם על זה..
ש שְטְלוּפְּטְצְחִי New member 11/4/06 #269 הה הההה../images/Emo26.gifכנסי! בס"ד רוצה נקים מחתרת?! ממממ נראה לי זה למסרים בלבד... או אייסי...
ש שְטְלוּפְּטְצְחִי New member 11/4/06 #274 ../images/Emo59.gif מממממ נועה... בס"ד אני תותחית תמיד... את רק התחלת להכיר אותי... חוצמזה שאני מוכנה להביא לך ה-כ-ל-! גם קולה, גם פיצה, גם שווארמה, מה שבא לך!!! רק תבואי...
../images/Emo59.gif מממממ נועה... בס"ד אני תותחית תמיד... את רק התחלת להכיר אותי... חוצמזה שאני מוכנה להביא לך ה-כ-ל-! גם קולה, גם פיצה, גם שווארמה, מה שבא לך!!! רק תבואי...
ש שְטְלוּפְּטְצְחִי New member 11/4/06 #279 ../images/Emo135.gif../images/Emo45.gifיאללה!!!!!!! בס"ד אני מחכה..........
ש שְטְלוּפְּטְצְחִי New member 11/4/06 #286 ../images/Emo45.gif סודקת... ../images/Emo98.gif ../images/Emo6.gif
A ashkeloni New member 10/4/06 #81 יו איפה אני אמצא תמונה נורמלית... טוב יש תמונה אחת שתזעזע אתכם השתנתי, מאוד :$ נ.ב. אני לא הומו, סתם הייתי במפגש קומונת דתלשים בפורים וידידה הביאה לי חצאית P:
יו איפה אני אמצא תמונה נורמלית... טוב יש תמונה אחת שתזעזע אתכם השתנתי, מאוד :$ נ.ב. אני לא הומו, סתם הייתי במפגש קומונת דתלשים בפורים וידידה הביאה לי חצאית P:
A ashkeloni New member 10/4/06 #83 ונוותר על תמונה של בת הזוג :$ כי איכשהו עדיין אין לי תמונה משותפת איתה
ק קפטן נועההה New member 10/4/06 #93 התמונות שלי גדולות מידיי... אוף! ידעתי שהייתי צריכה להוריד אתמול ת'תוכנת כיווץ!!
מ מוצארט New member 10/4/06 #116 התמונה הנורמלית האחרונה לא יודע למה תמיד מצלמים אותי צוחק או משתגע...