בס"ד ליאור נראה לי שאתה גם שתיהיה נשואי ותגור בחור בגליל תיהיה מנהל הפורום נו ליאור ספר כמה נוסטלגיות בתור משהו שזכה לנהל את הפורום עם 3 מנהלים המנהל שניהל הכי הרבה זמן תפורום... שרוך
בס"ד את האמת אני נורא מתגעגע לתקופה ההיא, שהפורום היה בחיתוליו והיינו חבר'ה מגובשים יחדיו... יוסף ידידי בשעתו עם גילת, נתן האשקלוני שיצא עם רבקה וכל המי ומי של אז. שולי ויוני שהייתי אוסף על הדרך לחיפה. הדסה עם הקפה לאטה... קיצר היו עוד הרבה אנשים כמו יערית שהייתה עוד רווקה ואריאל ושירה שרק אז קיבלו את הניצוץ בעין הרבה לפני החתונה... היו ימים יפים אין אפס... אני מקווה שאותם ימים אולי יחזרו בצורה כזו או אחרת למרות כל הקשיים הטכניים של החבר'ה הישנים והותיקים...
בס"ד ליאור היקר ואיך זה לנהל עם 3 מנהלים בתור המנהל הכי זקן וותיק בפורום איך זה היה לנהל או בעצם עדין לנהל את הפורום עם 3 מנהלים? גילת תמר ולא זוכר איך קראו למנהל הראשון ... שרוך
זה די נוסטלגיה לראות שמות מוכרים מפעם כותבים כאן... אולי מחר בשעות יותר 'נורמליות' נזכה לראות עוד 'ניקים' שפעם הצחיקו/שיעשעו/הרגיזו/ התווכחו אותנו-איתנו. בימים שהפורום מנה לא יותר מ-15 קבועים...