שרשור הוותיקים....

שרוך

New member
שרשור הוותיקים....

בס"ד שלום לכולם אז לכל אלה שמגדירים את עצמם וותיקי הפורום בואו נראה באמת מי פה מלך הוותיקים סגנו וסגן של הסגן... אז אני בזאת מחריז על שרשור של הוותיקים מוזמנים לעלות נוסטלגיות נשכחות וכל מה שבראש שלכם... אז אני ימשיך למי שקרא בשרשור של בחירת מנהל הפורום השם הסודי תמיד אני יזכר בפורום בתור האחד שהיה אסור להגיד את שמו על גבי הפורום בעבר לא רציתי את זה כי אתם יודעים שיגועים של ההורים להחסף על גבי הרשת המפחידה שלנו אבל כיום זה די קשה לי שלא לעשות זאת... וד"א סליחה ומחילה לכל החדשים מקווה שיום אחד אתם גם תזכו להגיד בגאווה גם אני הייתי מכור /זקן או כל הגדרה אחרת לפורום בנ"ע תפוז 403 קבלו אותם.... וד"א אם משהו יכול ליצור קשר שירה/אריאל/גילת או כל מהזקנים שבחבר'ה יהיה נחמד לראות הודעה שלהם פה... חג שמח שרוך

חחח בקשה! אז ככה!!

באתי ילדה קטנה תמימה וחדשה לפורום בנ"ע.. (חופש שבין ז' ל-ח') ובדיוק שבאתי כמה זמן אח"כ היה את המפגש בחיפה.. ואמא שלי פחדה שאני אלך למפגש שקובעים אנשים עם מהאינטרנט אז היא התקשרה לגילת (לשעבר מנהלת) ודיברה איתה כדיי לדעת שהכל יהיה בסדר.. חחחחחחחחחחחחחח איזה פאדיחות עכשיו אני נזכרת.. ואז כשהגעתי למפגש> עם הרבה טלפונים לקרן ומקרן (התאומה שלי למשפחת שלולו) ראיתי את כל האנשים שדברתי איתם וזה היה כ"כ מצחיקקקקקק אני זוכרת שאני וליעד התווכחנו שנים על איזה עדה אני.. וגם קרמבווווו, אח! כל מילה מיותרת.. אבל הכי מצחיק היה שאני ויוני (שרוך) הלכנו מכות כל המפגש.. חזרנו עם סימנים הביתה.. ואז כשרצינו ללכת הביתה בסיום המפגש אז כולםםםםם (תמר מנהלת הפורום החמודה) ורחלי וקרמבו ולא זוכרת מי עוד ברחו לי ולקרן עם הרכבתתתת ונתקענו שעה בתחנה..חחחחחחחח ואין לי כח יותר לכתוב בנתיים.. -נועה- (קפטן ג'ק ספארו..)

ashkeloni

New member
חח גמכן מחשב נייד ../images/Emo6.gif

הוא מת ישר כשניסיתי להדליק אותו, זה היה עצוב P: היה כיף במפגש ההוא, המפגש השני שהייתי בו נדמה לי :O

../images/Emo157.gif../images/Emo157.gif../images/Emo157.gif../images/Emo159.gif../images/Emo159.gif../images/Emo157.gif

בס"ד ובהשתדלותינו וואי גם אני אותו דבר בדיוק רק שמי שהתקשר זה היה אבא שלי ולא לגילת אלא לליאור...וואי זה היה מפגש כזה קורע!! ולמי שלא יודע / זוכר קוראים לי אומוץ על שלל ניקיי שכללו בין השאר אמוץ ברסלע, עכבר מעבדה יושי ועוד... חג שמח וכשר לכולם..

ashkeloni

New member
מממ

אני זוכר את המפגש הראשון שהייתי בו, היה כל כך נחמד *_* פגשתי את יוסי (מוצארט) בתחנת הרכבת ובאנו ביחד לקניון ההוא, חוצות המפרץ אולי? ברח לי השם :X קיצר, היה נחמד אז ^^ מוזר שכל המפגשים שהייתי בהם של הפורום (לא כל כך הרבה) היו מפגשים שהיו בחיפה או משו כזה :X מה קורה עם הותיקים האחרים? שמעתי ששירה ואריאל (זה השם, נכון? :X ) התחתנו

למעלה