לא נעים..חחחחח
ק קפטן נועההה New member 10/4/06 #128 אני שומרת על זכויות הפרט..../images/Emo6.gif עזוב.... ביקשו לא לדבר.. (אני צריכה כאן את הסמיילי שיש באייסי עם האיקס על הפה..)
אני שומרת על זכויות הפרט..../images/Emo6.gif עזוב.... ביקשו לא לדבר.. (אני צריכה כאן את הסמיילי שיש באייסי עם האיקס על הפה..)
ע עניין סתמי New member 10/4/06 #138 ../images/Emo12.gif אני הגעתי ל7 בערך... ועל רובם את לא יודעת... מסתבר שהפורום שלנו באמת מייצר זוגות...
../images/Emo12.gif אני הגעתי ל7 בערך... ועל רובם את לא יודעת... מסתבר שהפורום שלנו באמת מייצר זוגות...
T tamarhp New member 10/4/06 #140 רגע, זוגות שעדיין נמצאים יחד או סך כל הזוגות שהיו כולל אלו שהתפרקו?
ע עניין סתמי New member 10/4/06 #145 כולל אלו שהתפרקו... שעדיין קיימים, זה 4, ואני מניחה שתצליחי לעלות עליהם...
ק קפטן נועההה New member 10/4/06 #153 גם שהתפרקו..חחחחח רגע בתוך ה-4 את מדברת על אריאלה ושירה ותמר וארוסה (שכחתי איך קוראים לו..חחח)?????
ש שְטְלוּפְּטְצְחִי New member 10/4/06 #200 חיחיחי ../images/Emo98.gif טוב... בס"ד אז גם אני לא מגלה....
מ מיכל שמיניתשסה New member 11/4/06 #360 *מרגישה לא מעודכנת* למה כל מה שעולה במוחי זה... המממ... 2?! כולל שהתפרקו 3...
מ מיכל שמיניתשסה New member 11/4/06 #361 אה לא לא!!! 3! כולל מפורקים 4... אוי אני ממש מייגעת את מוחי עכשיו...
M Mrs ButterFly New member 11/4/06 #363 ../images/Emo204.gif וואי, טירוף.. ../images/Emo122.gif חשבתם של האפשרות הדי מופרכת ש.. אתם לא יודעים על כולם? אני עליתי על זה בשניות (כאילו, שלא יודעים על כולם..)! מיכל, עם כל הכבוד לבלונד.. את עדיין חכמה ונבונה..
../images/Emo204.gif וואי, טירוף.. ../images/Emo122.gif חשבתם של האפשרות הדי מופרכת ש.. אתם לא יודעים על כולם? אני עליתי על זה בשניות (כאילו, שלא יודעים על כולם..)! מיכל, עם כל הכבוד לבלונד.. את עדיין חכמה ונבונה..
ק קפטן נועההה New member 10/4/06 #152 אם אני לא יודעת עליהם ואת לא יודעת על מי שאני יודעת.. אז עברנו ת'עשר!!!!!!!!!