http://www.forum403.up.co.il/
T tamarhp New member 10/4/06 #84 יוני, כולכבוד על השירשור!!!!!!!!!11 וכולכבוד לכל מי שגרר לכאן את הותיקים לומר שלום... זה עושה ככה טוב על הלב
יוני, כולכבוד על השירשור!!!!!!!!!11 וכולכבוד לכל מי שגרר לכאן את הותיקים לומר שלום... זה עושה ככה טוב על הלב
כ כבשה חשדומטית New member 10/4/06 #180 מהההה זה אמור להיות? והיכן אחי ואחיותי לעדר?? אני מתגעגעת לרועי!
ה הגבס השישה עשר New member 10/4/06 #191 הי חבר'ה../images/Emo70.gif כאן זה התחיל [נדמה לי] ופה זה המשיך...
ק קפטן נועההה New member 10/4/06 #199 זה היה בזמן שלקחו לי ת'מחשב.. אז אני לא מכירה את כל הכבשים.. חוץ מכמה...
א איתמר זלק New member 11/4/06 #385 כן דוגרי עכשיו סתם משעמם ואף אחד לא בא למפגשי פורום זה סתם עוד איזה פורום... -עצוב-
ד דוזר הראשון New member 11/4/06 #390 טוב נו, קפצתי ../images/Emo13.gif לא כזה מצחיק סתם, דיי מצחיק, ויו אם כבר אז כבר, אכתוב הכל פה, כי משומה לוקח למחשבי הקשיש 100 שנה לטעון את הדף הזה.... וואי היה כ"כ מצחיק במפגש ההוא בת"א..... אין לי כוח לכתוב בעצם.
טוב נו, קפצתי ../images/Emo13.gif לא כזה מצחיק סתם, דיי מצחיק, ויו אם כבר אז כבר, אכתוב הכל פה, כי משומה לוקח למחשבי הקשיש 100 שנה לטעון את הדף הזה.... וואי היה כ"כ מצחיק במפגש ההוא בת"א..... אין לי כוח לכתוב בעצם.