חחחח יוסף, אתה נראה כמו זמר חתונות דוס!!
מ מוצארט New member 10/4/06 #142 פחחחחחחחח ניגנתי עם כמה חבר'ה במוזיאון. פתחו שם תערוכה חדשה, ורצו חבר'ה שמנגנים מוזיקה ישראלית מאז ועד היום. לא נתנו לי להגיע בלבוש זרוק, והייתי חייב להתלבש 'יפה'
פחחחחחחחח ניגנתי עם כמה חבר'ה במוזיאון. פתחו שם תערוכה חדשה, ורצו חבר'ה שמנגנים מוזיקה ישראלית מאז ועד היום. לא נתנו לי להגיע בלבוש זרוק, והייתי חייב להתלבש 'יפה'
ת תנו לחיות בשקט New member 10/4/06 #75 מישהו קרא לוותיקים??? אז אני באתי להגיד שאני חיה ברוחשם. מגדלים את הקטן בהנאה ומצפים לעוד איזה זאטוט או זאטוטה. מה קורה אנשים?
מישהו קרא לוותיקים??? אז אני באתי להגיד שאני חיה ברוחשם. מגדלים את הקטן בהנאה ומצפים לעוד איזה זאטוט או זאטוטה. מה קורה אנשים?
M Mrs ButterFly New member 10/4/06 #87 ../images/Emo204.gif יעריתתת ../images/Emo13.gif אני צריכה לדבר איתך..
ש שרוך New member 10/4/06 #234 סבתאאאאאאאאא בס"ד סבתא שלנו מה קורה? מה עם הקטן? מה את עושה בימים אלו? רק למי שלא יודע יערית היא הסבתא שלנו ותשאר תמיד.. שרוך
סבתאאאאאאאאא בס"ד סבתא שלנו מה קורה? מה עם הקטן? מה את עושה בימים אלו? רק למי שלא יודע יערית היא הסבתא שלנו ותשאר תמיד.. שרוך
S SGVB New member 12/4/06 #495 ד"א בקריאה חוזרת של הסיפור... בס"ד לפי הכתוב לא טרחו להוציא אותי משדה הפרג...