שרשור דוליז חדש.

Mooa-Numi

New member
שרשור דוליז חדש.

משרשור להודעה הראשית. תגובות להודעה עם הדולי. בלי דולי בתגובה. וההודעות ימחקו-וראיתם שזה מה שעשיתי. אוהבת-אני.

ronit330

New member
ואו אני ראשונה..

זה חמוד לא?:) פליז,תשאירו תגובות,ארוכווות,בונווות...אני חייבת ללמוד..

תגובה בונה

אין הצללה השיער הוא די גושי לא ממש אהבתי את הנמשים כי בדרך כלל נמשים הם לא חומים ןגם לא ממש אהבתי את ההצללה...

ronit330

New member
עזרההההההה

טוב אז הקשבתי לכם בקשר לנמשים.. אבל איך אמורים להצליל שער כזה? לא ממש הבנתי.. וכן,כבר קראתי את ההסבר באתר הפורום.. SO HELPPPPPP

רות82476

New member
תגובה לרונית על הבובה ../images/Emo19.gif

בובה חביבה אבל הנמשים שלה קצת נריאים כמו ליכלוך התינוק חמוד אבל התלתל לא ממש נירא עליו כזה... טוב לא יודעת ממש איך להסביר :) בקיצור בובה חמודה בי רות

angel doli

New member
<מפרגנת> .. טוב ניסתי לשרשר ../images/Emo23.gif

אבל זה ייצא נורא ..

ronit330

New member
חחחח

חחמוד:)) בכל מקרה,איך אתן רוצות שאני אעשה הצללה לא שטוחה?? מה זאת אומרת???? אני חייבת ללמוד את זה וללמוד לעשות שער יפה.. פלייייייייז זה דחוף לתחרות...

friends 2

New member
תגובה אבל לא כל כך ארוכה../images/Emo29.gif

שלווווווווווווום לך
אני חושבת שזה ממש חמוד בעיקר התלתל של הילד הקטן!
אבל בכנות לא היית צריכה לעשות נמשים לגדולה יותר!
נועה!

shaililo

New member
הדולי ה"נכונה" שלי - תגיבו!!!

טוב אז קודם שלחתי קובץ של הדולי שלא הייתה עדיין מוכנה עכשיו היא כן אז תגיבו בשבילי אני צריכה ללמוד לעשות אותן טוב, ואני לא אדע אם לא תתקנו אותי תודה!!!

shaililo

New member
תגובה למסוכנת

ממש ממש אהבתי את הדולי שלך... תמשיכי כך.. ותגיבי על הדולי שלי! :)

רות82476

New member
שמלה נחמדה שער לא משהו..

השער לא משהו הוא לא נירא כאילו הוא מחובר לראש שלה.. /: השמלה ממש אחלה נעלים לא משהו

oOsheOo

New member
חביתה

שמתי את הדולי הזאת אתמול אבל השרשור נמחק משום מה אז אני מנסה שוב - אם לא הגבתם סתם כי היא נוראית אני מתנצלת מראש.....מבטיחה שזאת הפעם האחרונה שאני אשים אותה כאן. אני אשמח מאוד מאוד לקבל תגובות בונות.

t a l i 1 6

New member
תגובה לדולי..!

הבובה ממש חמודה! אהבתי את ההצללה!! אבל את צריכה לעשות אותה יותר ברורה כאילו..לנקות ככה מסביב...!

PinkBanana

New member
יווווווווו

היא יפה....מה לא בסדר איתה!? למה את מחפשת מה לא בסדר בה הכוונה...... שלא תצא לי עוד פליטה סנובית. מפרגנת......

Chsheer cat

New member
תודה על התגובות../images/Emo9.gif

אני מחפשת מה לא בסדר כדי לדעת איך לשפר ולהשתפר :) הנה הפלטה

למעלה