שרשור דוליז חדש.

נחמד../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

O.K הינה ההערות שלי: קודם כל הדולי לגמרי מדהימה
החולצה שלה מהממת, המכנס המתרחב ממש יפה,קבלי ח"ח
השיער יצא יפה אבל הוא לא הכי מתחבר לי אל הפנים...
מזל טוב על ה-דולי 100
לאב יו
מנועה
ולמיכל הערה... "זאת הרמה שהגעת אליה?" זה נשמע כמו זילזול,לא
...דניאל השקיעה בדולי הזאת שבוע וחצי ואני עדה לכך
"לא היה לי זמן להסתכל עליה יותר מידי"... הערות כאלה שומרים לעצמך, אני לא מנסה לפתח ריב ולא לריב איתך אבל זה היה מגעיל...

שמוצה

New member
תודה נועית../images/Emo24.gif../images/Emo29.gif

זה באמת לא היה בסדר, מילא היית מגיבה- לא הייתי נעלבת, אבל אם ככה את מתייחסת אז עדיף שלא תרשמי הודעות חסרות טעם מזלזלות תודה, דניאל

שמוצה

New member
תודה נועית../images/Emo24.gif../images/Emo29.gif

זה באמת לא היה בסדר, מילא היית מגיבה- לא הייתי נעלבת, אבל אם ככה את מתייחסת אז עדיף שלא תרשמי הודעות חסרות טעם מזלזלות תודה, דניאל

Solinka

New member
תגובה

מאוד חמוד אבל אני לא יודעת.. חסר בזה משהו מיוחד זה די רגיל יפה אבל רגיל מזל טוב על 100 בובות!

Solinka

New member
דיוקן עצמי

אז עשיתי דיוקנון עצמי ואני חושבת שיצא מגניב סוף סוף מגיע החורף ואני יכולה ללבוש את המעיל שלי שאני כל כך אוהבת אז החלטתי לעשות לכבודו בובה. העיניים כמובן לא אמיתיות אלה עדשות :) חולצה של פוור פאף שלא ממש רואים ומכנסיים שיש לי כאלה אבל הן הרבה יותר מלוכלכות ומושמדות :) אני אוהבת את השיער, יצא לי נחמד ותשימו לב לאנימציה ה"מתוחכמת" ^_^ תגובות בבקשה

Solinka

New member
תגובה

מכנסיים חמודות הלמעלה שלהם הלמטה נראה קצת מוזר הראש לא שייך לבסיס הזה אלה לבסיס של פיקסל קלאב :) אולי כדאי שתציירתי לבד ואז היה יותר נחמד שיער קצת... אממ... מוזר וגם הצבע שלו לא משהו הוא נראה מלוכלך... חולצה חמודה אבל שוב אני לא מתה על הצבע יכול להיות שזו רק אני... תאכלס בובה נחמדת

למעלה