שרשור דוליז חדש.

totsade

New member
גם *אני* מפרסמת דול..../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif

כמה זמן לא עשיתי את זה
הנה
תגובות בונונת ואך ורק תגובות בונות יתקבלו בברכה

שמוצה

New member
יובלית!!!../images/Emo29.gif

איזה יפה!!!! ועכשיו תגובה: שיער: הוא נראה קצת כמו סחבה... בגדים:חולצה: היא מוזרה כזו למלעה אבל היא טובה.... מכנסיים: טופים(:) וזהו(:)

totsade

New member
תודה על התגובה!!!../images/Emo24.gif../images/Emo80.gif

לקחתי לתשומות
הרחב

MismeSHIT

New member
יובלי *מותר לי לקרוא לך יובלי?*

אהבתי את הבובה מאוד...משהו בפנים שלה פשוט "מכשף", לא הגעתי עוד למסקנה אם זה העניים או הפה שהוא נורא עדין וחמוד. השיער מאוד מיוחד ומעניין (בצורה הטובה, כמובן). הצללה טובה מאוד, ורק בחזה יש משהו שהוא כאילו קצת "מלוכלך", משמע מלא בנקודות כאלו....אני מציעה לך לעשות בלור (הטיפת מים בפוטושופ). חוץ מזה, הייתי מוסיפה כפלים קטנים במפשעה, בברכיים ובסוף המכנס. וחוץ מזה, אהבתי מאוד! נה גם שיש לי כזה מכנס בדיוק:))) קיצר- נחמד מאוד!

totsade

New member
מותר לך לקרוא לי יובלי../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif

קודם כל, תודה על התגובה!
על הפנים באמת עבדתי הרבה- לא הצליח לי לעשות עיניים פתוחות אז סגרתי אותם, מה שגם כן לא פשוט
הייתי בטוחה שישנאו אותם פה
אני שמחה לדעת שלא כולם שונאים דברים כאלה
. החזה באמת מוזר.. לא הצלחתי לעשות משהו אחר.. אני "ינקה" אותו
. אני לא חושבת שצריך לעשות בבירכיים כפלים כי המכנס לא צמוד.. כנ"ל על ה"מפשעה"..

MismeSHIT

New member
K, יובלי../images/Emo9.gif

ובשקר למכנס- אפילו אם תלבשי מכנב שגדול עלייך בכמה מידות יהיו בו כפלים. הברכיים- ניחא, אני חושבת שאת צודקת ואין טעם לשים שם. אבל למטה-ובעיקר אם זה מכנס שהוא כאילו "זרוק על הגוף" ויותר ארוך ויש יותר בד- אז יש כפלים. ובקשר למפשעה אין לי החלטה חד משמעית
אבל אולי כפלים קטנים...כי הרגליים שלה גם לא צמודות....אז לשיקולך

רות82476

New member
תגובה

הבובה ממש חמודה אהבתי את הטרנינג אני רוצה כזה:) החולצה לא משהו היא ניראת איתה די אנורקסית.. העינים חמודות אבל קצת קטנות ואת הפה אולי תעשי קצת יותר ברור.. שער בסדר לא משהו.. סך הכל אהבתי:)

totsade

New member
תודה על התגובה!!../images/Emo80.gif../images/Emo24.gif

ובקשר לחולצה- זה ככה הבייס.. אבל תודה!

רות82476

New member
תגובה

הבובה ממש חמודה אהבתי את הטרנינג אני רוצה כזה:) החולצה לא משהו היא ניראת איתה די אנורקסית.. העינים חמודות אבל קצת קטנות ואת הפה אולי תעשי קצת יותר ברור.. שער בסדר לא משהו.. סך הכל אהבתי:)

רות82476

New member
תגובה על הבובה שלך אפרסק:)

MismeSHIT

New member
או מיי גאד....

זאת רק אני או שהדולי שיושבת (ובעצם רק מאופרת בצבעי גוף) דומה בטירוףףףף למירי בוהדנה?

למעלה