אהבתי את הבובה מאוד...משהו בפנים שלה פשוט "מכשף", לא הגעתי עוד למסקנה אם זה העניים או הפה שהוא נורא עדין וחמוד. השיער מאוד מיוחד ומעניין (בצורה הטובה, כמובן). הצללה טובה מאוד, ורק בחזה יש משהו שהוא כאילו קצת "מלוכלך", משמע מלא בנקודות כאלו....אני מציעה לך לעשות בלור (הטיפת מים בפוטושופ). חוץ מזה, הייתי מוסיפה כפלים קטנים במפשעה, בברכיים ובסוף המכנס. וחוץ מזה, אהבתי מאוד! נה גם שיש לי כזה מכנס בדיוק)) קיצר- נחמד מאוד!
ובשקר למכנס- אפילו אם תלבשי מכנב שגדול עלייך בכמה מידות יהיו בו כפלים. הברכיים- ניחא, אני חושבת שאת צודקת ואין טעם לשים שם. אבל למטה-ובעיקר אם זה מכנס שהוא כאילו "זרוק על הגוף" ויותר ארוך ויש יותר בד- אז יש כפלים. ובקשר למפשעה אין לי החלטה חד משמעית
אבל אולי כפלים קטנים...כי הרגליים שלה גם לא צמודות....אז לשיקולך
הבובה ממש חמודה אהבתי את הטרנינג אני רוצה כזה החולצה לא משהו היא ניראת איתה די אנורקסית.. העינים חמודות אבל קצת קטנות ואת הפה אולי תעשי קצת יותר ברור.. שער בסדר לא משהו.. סך הכל אהבתי
הבובה ממש חמודה אהבתי את הטרנינג אני רוצה כזה החולצה לא משהו היא ניראת איתה די אנורקסית.. העינים חמודות אבל קצת קטנות ואת הפה אולי תעשי קצת יותר ברור.. שער בסדר לא משהו.. סך הכל אהבתי