שרשור דוליז חדש.

Pheonix

New member
אממממם...

זה לא מפריע אם עשיתי קנטאור-דולי... נכון? היא יצאה לי נורא נחמדה... אז הינה היא...>>> תנו לי טיפים איך לשפר...

t a l i 1 6

New member
חח...רעיון ממש נחמד!

אבל היית צריכה לעשות אותה בלי חולצה!!

totsade

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo80.gif

אם הדול הייתה בלי חולצה היא הייתה צריכה לעשות רק שיער.. הבייס לא שלה- זה לא היא חשבה עליו.

Pheonix

New member
ברור שזה לא הבייס שלי!!

אני לא יודעת להכין בייסים...
מצאתי אותו באיפה שאפשר למצוא בייסים ולשמור... (אני אוהבת קנטאורים, אז שמרתי אותה...) והנה - בלי חולצה >>>

חורף.

דולי שלישית שלי. בשלג. נעשה בפוטושופ. לצערי אני לא מומחית בתוכנה המדהימה. מה אתן אומרות ?

totsade

New member
אי אפשר להגיב כי לא רואים אותה..

אני יכולה רק להגיד שהפס השחור בצד שמאל מפריע- תמחקי אותו.. בחצאית לא צריך לראות את הרגליים ביותר כהה ו.. זהו
לא רואים יותר

ronit330

New member
עוד חדשה..

טופ,בכל מקרה זאת הבובה שלי שאנמי רוצה לשים אותה בתחרות חורף,אבל ממש לא בטוחה בקשר אליה.. היא לא ממש מוכנה.. לא יודעת.. לא כזאת משהו.. אבל הרעיון חמוד:)נראה לי.. נא לא להעתיק,כי זה לתחרות.. (אבל אם תגידו לי שזה לא מספיק טוב אני לא אשלח אותה כי לא נראה לי שהיא טובה..)

אוקיי תקשיבי-../images/Emo105.gif

אל תשלחי אותה לתחרות גרביים כי מסתבר שאת לא קראת את ההוראות. אסור נעליים והגרביים אצלך לא צבעוניות וכו´ כמו שהמלצתי לעשות.

The best DJ

New member
דוליז חדשות

טוב הכנתי משפחה את הבייס הרמיוני דיינג´ר הכינה (השארתי את החתימה) שמתי את הדוליז בשרשור הקודם שלי הדוליז, ואף אחד לא הגיב בבקשה תגיבו...

Solinka

New member
מדהימה!

אני אוהבת את הבובות סגנון מנגה האלה המנגה האמיתיות יעני קיס לא כמו של צ´אן אהבתי מאוד! כל הכבוד!

למעלה