זו לא חדשה,אבל שירשרתי אותה ממזמן ולא ראיתי תתגובות כי נראה לי שמחקו את השירשור הזה..,אז אם מישו יודע איפה היא בפורום שיגיד לי.. אז אותה כמו שכבר אמרתי עשיתי עם חברה שלי שיעצה לי..
חולצה- החולצה ממש יפה ואהבתי את הרעיון, לפי דעתי את צריכה להצליל יותר מתחת לחזה כי זה לא נראה טוב ככה. חצאית- גם החצאית יפה אבל החבל שיוצא נראה ממש לא במקום (יוצא משום מקום). שער- השער יצא ממש רע, כדי לך להפוך אותו לקבוצות שער ולהצליל כל אחד לחוד (ככה שער יוצא הכי יפה בצייר).
בערך חדשה.. היא המון זמן על המחשב שלי וכל פעם אני מוסיפה משהו אחרי שיטוט באתר מגניב או משו כזה אשמח לתגובות מכל סוג אין לה פנים כי זה פשוט הרס את האופי שלי הבובה ההזאת.. לא יודעת זה הפך אותי לווירד כזאת ולא למין שלווהלאיודעתמה שהיא עכשיו. זהו, ותודה.
שיער : מוצלל דיי טוב רק בקושי רואים אם לא מסתכלים מקרוב. תנסי להבהיר יותר. שיער : ממש ממש ממש אהבתי במיוחד את ההצללה, ממש יפה. חצאית : ההצללה שם לא משהו והיא קצרה מידי! אני שונאת חצאיות מיני אולי זאת הסיבה... בכלליות: הדולי דיי בסיידר אבל חסר נעליים וזה הורס כי בתלבושת כזאת לא תלכי יחפה!
אוח.....כמה שעות עבדתי עליה...אבל לא זה לא היה מספיק הייתי חייבת גם ספסל.....אז עוד שעה+....ובסוף בכלל לא יצא כמו שציפיתי...טוב הנה היא אתן רשאיות לסקול אותה. גררררררר
אהה...רציתי להגיב לך ושכחתי חח *מרביצה לעצמי* ויי,את באמת חושבת שצריך "לסקול אותה"???????????? היא מהממת!!!! השער פשוטטטטטטטט יפהההההההההההההההההה החולצה שם לא כל כך טובה, והמכנסים יפוות וגם הנעליים והספסל.. ויי טיפשהה
הדולי מזה חמודה!!!!! מתה עליה, הכל אבל באמת הכל (כמעט) יפה!!!! פירוט: החולצה מהממת!!!! המכנסיים חמודות!!! השיער, מה אני אגיד.................................................... ................................................................................................................????????? פפפפפפפפפפפפצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצהההההההההההה!!!!!! בייס!!!!! פליז!!!!!