שרשור דוליז חדשות.

Tiaya

New member
תודה...../images/Emo9.gif

עוד מישהו?

greeneye

New member
חדש... סתם התחשק לי

איך היא? איך אפשר לשפר? ותהיו רעות אם צריך...

greeneye

New member
אמ... אפשר תגובה?

בכל אופן אם מישהו מגיב בכלל אז- אמ... החצאית היא כאילו בצבע זהב, מין מבריק כזה שנשפך על הגוף....

MismeSHIT

New member
אוקיי, אז ככה-

נתחיל במה שפחות טוב- השיער- אובר אפקטים! תנסי לעשות אותו יותר טבעי ופחות מתכתי\גושי\קשיח וכו´....תחשבי ששיער צריך להיות משהו שנשפך. אין לי לינק מדויק, אבל תיכנסי לג´וזי----->טיוטוריאלים----->סוגי שיער\תמונות שיער או משו בסגנון. זה יעזור לך מאוד. החולצה-הצללה כללית טובה, אבל לא הבנתי מה קורה ביד- קשור לה שם בד יותר כהה? אם לא, "מזגי" בין הצבעים. חצאית-את צריכה לעשות צל שנופל מהידיים שבאוויר על החצאית (ובעצם גם על החולצה). אני לא יכולה להסביר את זה טוב בלי תמונה והסבר, אבל אני אנסה- בחרי מקור אור (נקודה על הדף שתשמש נק´ אור). מתחי ממנה קווים לכל אורך התמונה (חשוב שיהיו לך שני עותקים של הדולי מולך, ככה תוכלי לעשות הצללה לפי זה עם נק´ האור), וואז הצלילי את הדולי בצורה שהקווים יהיו נק´ האור הכי חזקות (האמצעי יהיה הכי חזק ואלו שמסביבו יהיו פחות בהירים). עכשיו, במקומות שהקווים נעצרים לפני החצאית (לדוגמא, ביד) את תעצי גם את ההבהרה במקום זה ובמקום תעשי הצללה. אני מקווה שהבנת, ואם לא, אז אני אנסה להכין הסבר. הנעליים- יפות מאוד, אהבתי את הצורה והצבעים! הצללה טובה, נסי לעשות נק´ אור וצל יותר ריאליסטיות (לפי השיטה שנתתי מקודם). בכלליות, אהבתי את הדולי מאוד. השילוב צבעים מתאים (איך את עושה את הזהב?
הוא נראה אמיתי), אבל כדאי גם שתנסי לשלב ולמזג בין הצבעים בהצללה (ז´תומרת, יש הקצנה גדולה מדי בין הצבעים של הצל ושל האור). מקווה שעזרתי!

greeneye

New member
תודה!

ביד- זה כאילו חולצה כזאת (שנורא באופנה עכשיו) עם שרוול קצר ואז כאילו יש עוד חולצה מתחת- שרוול ארוך... זהב- עשיתי צבע חאקי כזה... ואז עשיתי noise ואז add (באפקטים) ואני לא זוכרת על איזה מספר... לא הבנתי כ"כ את מה שהסברת בקשר להצללה...

S H I L G I

New member
חדשה שלי שלא הגבתם עליה../images/Emo46.gif

צריכה תגובות במיוחד על השיער!

LeAnNe

New member
מגיבה..../images/Emo182.gif

חולצה- ממש לא מובנת (כאילו מבינים רק את הקו המתאר, לא יותר מזה), הייתי ממליצה לך לעות את החולצה הזאת בצייר ולא בתוכנות אחרות כי פשוט יש שם יותר מדי אפקטים. חצאית- בעיקרון החצאית ממש יפה אבל יש משהו בהצללה שלא הולך נכון. שער- בשער גם הגזמת על האפקטים והקו מתאר בצבע שלא תואם את השער (כאילו כהה יותר מדי), חוץ מזה עם הצבע של השער לא ריאלי, כדי לך לעבוד עם פלטת צבעים לשער.

S H I L G I

New member
דולי מאתמול שלא הגבתם עליה גם!../images/Emo46.gif

שימו לה רק לשיער השמלה מזזעזעת ואני מודעת לזה.

PrinseC

New member
תגובה על שתיהן ../images/Emo183.gif

ממ.. עליתי על בעיה שלך.. את עושה בפיינטשופ\פוטושופ, נכון? אז הניגוד שבין הקו החיצוני של הבגד\שיער לבין הפנים שלו גדול מדי ואז זה נראה ממש מוזר
תתקני את זה

השיער גולש לה שם למטה?../images/Emo110.gif

זה ממש לא מובן השיער שוראים למטה... בהתחלה חשבתי שזה חתיכות מהבייס... ולא חייבים להגיב על כל דולי שאת מפרסמת ! כשאת מפרסמת אותה עוד פעם, זה מוציא את החשק להגיב עליה.... וזה סתם מעמיס על הפורום ! הרי לא שינית כלום במילא...

the sofa city

New member
בובת ספיידר מן ../images/Emo66.gif

אוקי אז קמעת סיימתי כל מה שאני צריכה עכשיו זה לעשות את העיינים ואת הקווים ואני לא מצליחה.... אם משהו יכול לעזור תודה רבה!

נחמד.... ../images/Emo57.gif

אבל לא כל כך מדויק. אין לו פנים.... והבגדים שלו לא עם משבצות איפה שצריך...

your-destiny...

New member
אני מצטערת...

אבל את בכלל טרחת לקרוא את ההודעה שלה לפני שהגבת?? היא:"כל מה שאני צריכה עכשיו זה לעשות את העיינים" את: "אין לו פנים...." היא:"ואת הקווים ואני לא מצליחה..." את: "והבגדים שלו לא עם משבצות איפה שצריך..." Qu´est-ce que le point??

Jelly Beans

New member
פחה!../images/Emo60.gif

איזו סקילה
לדעתי הספיידרמן יצא מאוד נחמד! וזה טוב ששמת אותו כאילו מתחת למקורי
וורי נייס!

היי בנננננננננות!../images/Emo29.gif

מזמן לא הייתי פה! ואי המון זמן! קיצר עשיתי דולי חדשה ויפה! נכון? שאלתי נכון??????? אה אמרתן כן? טוף אתן חמודות:)

ronit330

New member
ממ...

הדולי חמודה,אבל זה דיי מוזר צהוב ורוד שחור...טוב נו,כל אחד והטעם שלו.. *בחצאית,אז בקו התחתון שבלמטה,אז לא צריך להצליל..(ניראה לייייייי נכון???) *וזהו,השאר פסדר

למעלה