אוקיי, אז ככה-
נתחיל במה שפחות טוב- השיער- אובר אפקטים! תנסי לעשות אותו יותר טבעי ופחות מתכתי\גושי\קשיח וכו´....תחשבי ששיער צריך להיות משהו שנשפך. אין לי לינק מדויק, אבל תיכנסי לג´וזי----->טיוטוריאלים----->סוגי שיער\תמונות שיער או משו בסגנון. זה יעזור לך מאוד. החולצה-הצללה כללית טובה, אבל לא הבנתי מה קורה ביד- קשור לה שם בד יותר כהה? אם לא, "מזגי" בין הצבעים. חצאית-את צריכה לעשות צל שנופל מהידיים שבאוויר על החצאית (ובעצם גם על החולצה). אני לא יכולה להסביר את זה טוב בלי תמונה והסבר, אבל אני אנסה- בחרי מקור אור (נקודה על הדף שתשמש נק´ אור). מתחי ממנה קווים לכל אורך התמונה (חשוב שיהיו לך שני עותקים של הדולי מולך, ככה תוכלי לעשות הצללה לפי זה עם נק´ האור), וואז הצלילי את הדולי בצורה שהקווים יהיו נק´ האור הכי חזקות (האמצעי יהיה הכי חזק ואלו שמסביבו יהיו פחות בהירים). עכשיו, במקומות שהקווים נעצרים לפני החצאית (לדוגמא, ביד) את תעצי גם את ההבהרה במקום זה ובמקום תעשי הצללה. אני מקווה שהבנת, ואם לא, אז אני אנסה להכין הסבר. הנעליים- יפות מאוד, אהבתי את הצורה והצבעים! הצללה טובה, נסי לעשות נק´ אור וצל יותר ריאליסטיות (לפי השיטה שנתתי מקודם). בכלליות, אהבתי את הדולי מאוד. השילוב צבעים מתאים (איך את עושה את הזהב?
הוא נראה אמיתי), אבל כדאי גם שתנסי לשלב ולמזג בין הצבעים בהצללה (ז´תומרת, יש הקצנה גדולה מדי בין הצבעים של הצל ושל האור). מקווה שעזרתי!