שרשור דוליז חדשות.

MismeSHIT

New member
טוף...

אני אישית לא כ"כ אוהבת את הרעיון של פונים, מה גם שזה מתאים יותר לפורום אומנות ממוחשבת או משו אבל חפיף... הוא באמת יפה, והרעיון של סוס ים הוא פשוט שווה! אהבתי את שילוב הצבעים, ועל ההצללה אני לא כ"כ יכולה להגיב...בגלל שאני לא הכי מבינה בפונים, וזייהו....

סוף סוף!../images/Emo41.gif

נהנה חדשה שלי שלא הגיבו לי עליה אין לי כוח לעשות שיער אז מי שרוצה יכול\ה!!!
~תפתחו בגדול
~

motib4

New member
דולי בלי שיער=דולי לא גמורה../images/Emo29.gif

חבל שאת מפרסמת דולי לא גמורה.

../images/Emo110.gifהבייס הזה...

מעורר בי גועל...
וגם.. וגם... לא ממש אהבתי את מה שציירת... כמעט ואין בגדים... בקושי יש על מה להגיב... ומה שיש לא מיוחד, ולא נדה... עדיף שתשקיעי יותר לפני שאת אומרת ´הנה עוד דולי שהכנתי!´. מצטטת את מוטי:´עדיף דולי אחת מושקעת, מאשר 15 שלא´... *שיעול*סגידה*שיעול* קחי לצומת ליבך... ולפחות תנסי לעשות שיער..!!!!

מרב881

New member
אממ...

הבייס נורא מעוות... ההצללה בחולצה ישרה מדי, הפס שיוצא לה מהמכנס ממש לא נראה כמו חוטיני, והמכנס לא אמור להכנס לה לתחת. חבל שלא עשית שיער.

made in china

New member
הבייס פשוט מזעזע!!

הבגדים- האמת? אין שומדבר מיוחד כזה... אולי הירעיון היה יכול להיות נחמד, אבל למה שלא תנסי על בייס אחר? יש יותר מוצלחים ממנו.

on fire

New member
אממ... זו דולי חדשה חדשה, מלפני

כמה דקות... אז פלייז... תגיבו....

shaililo

New member
תגובה../images/Emo39.gif

שיער- בסדר, בקושי רואים את הצללה. שמלה-בהירה נורא וגם לא עשית אותה בדיוק על הגוף ורואים חלקי גוף במקום שאמור להיות מכוסה וזה לא יפה. סך הכל דולי דיי מוזרה... אני לא ממש אוהבת שהבייס כהה.

on fire

New member
אמ... אמורים לראות את הבטן,

זה כאילו גב חשוף, וגם חלק מהבטן הבנת?..

made in china

New member
אהבתי את השיער, דבי...

אבל את השימלה פחות, לא יודעת למה... ולזאת שהגיבה לך ראשונה- איזה גזענות! חחחח

shaililo

New member
../images/Emo39.gifאני לא גזענית אני לא ממש ...

אוהבת לצייר על הבייסים האלו... איך אפשר?! וגם הדולי יוצאת נורא מוזרה(לפחות במקרה שלי) אבל... ל-א משנה.

motib4

New member
תגובה../images/Emo29.gif

שיער- לא אהבתי בכלל.. הצורה מוזרה... נסי לשפר. שמלה- יותר טוב.
בכפלים מאחורה קצת מוזרים, והנקודת האור החזקה באמצע הבטן- לא הבנתי למה היא שם בכלל... שקוף- נראה מוזר.

איזה חוסר התאמה !!!!../images/Emo5.gif../images/Emo110.gif

למה החוסר התאמה הזה ? לבייס כהה, לא מתאים משו בהיר ומבריק... והבנתי את מה שניסית לעשות שיראו את הבטן מהצד... אבל זה נראה יותר כאילו סתם השארת חתיכות מהבייס.... השמלה לבד, דווקא יפה... אם היית עושה את השמלה סגולה למשל, זה היה יפה...

shaililo

New member
../images/Emo39.gifחצי חצי - פליזזזז תגיבו../images/Emo39.gif

טוב אז לקחתי בייס של זוג ולא התחשק לי לעשות את השניה וכבר עשיתי את הראשונה אז תתיחסו רק אליה... בקשר לסוודר-הוא אמור להיות סוודר כבשה כזה... נו אני לא יודעת להסביר את עצמי שהוא ממש ממש פרוותי. טוב אני ממש מתה לתגובות שלכם תודה

totsade

New member
חצאית מהממת../images/Emo70.gif../images/Emo187.gif

אני לא מרגישה עכשיו טוב (מיגרנות)- אולי אני יכתוב תגובה יותר טובה אח"כ...

motib4

New member
תגובה../images/Emo29.gif

אז ככה... סוודר- הוא בסדרץ הוא נראה כמו סוודר, אבל האפקטים די מוגזמים. השיער- הוא נפוח מידי, והוא אמור להיות גם מתחת ליד שלה... חצאית- אהבתי מאוד! מגפיים- יפות.

למעלה