אוקיי
אז ככה- *אם את מציירת על בייס זוגי, אז תחשבי על זה מההתחלה, ואל תסיימי ככה באמצע, כי דוגרי- זה נראה מאוד לא מקצועי, מאוד "מחופף" כזה. פתרון- ערכי את הבייס ככה שיהיה יחיד.... *משו בשיער לא מסתדר לי. אולי עשית יותר מדי בלור, אולי הצורה לא נכונה, בכל מקרה- אני לא ממש יכולה להצביע על זה. נסי להתבונן על השיער במשך דקה-שתיים, ותחשבי אם את באמת מרוצה ממנו או שאת רוצה לשנות משו.... "אם זה לא יעזור זה בטח לא יזיק"
....או משו בסגנון. *הסוודר- אהבתי! נראה מאוד חמוד, כדאי שתוסיפי מן כאלה "פלומות" שיוצאות מהקווים של הסוודר, זה יכול להוסיף המון....ראיתי את ענת עושה פעם משו דומה בצעיף של דולי (אחת עם כפלים ושיער בלונדיני) שלה, תנסי לעשות משו דומה. *הנעליים- מה קרה למגף אחד? או שעשית לו יותר מדי נויס, או שהאיכות נדפקה או משו כזה (לא הגיוני כ"כ, זה לא יכול לקרות רק במגף ולא בשאר הדולי). *החצאית- אהבתי, חבל שאין בה כפלים נוספים חוץ מהכפל של הרגל.... טוף זהו, יצא ארוך, ואני מקווה שזה יעזור לך
אז ככה- *אם את מציירת על בייס זוגי, אז תחשבי על זה מההתחלה, ואל תסיימי ככה באמצע, כי דוגרי- זה נראה מאוד לא מקצועי, מאוד "מחופף" כזה. פתרון- ערכי את הבייס ככה שיהיה יחיד.... *משו בשיער לא מסתדר לי. אולי עשית יותר מדי בלור, אולי הצורה לא נכונה, בכל מקרה- אני לא ממש יכולה להצביע על זה. נסי להתבונן על השיער במשך דקה-שתיים, ותחשבי אם את באמת מרוצה ממנו או שאת רוצה לשנות משו.... "אם זה לא יעזור זה בטח לא יזיק"