שרשור דוליז חדשות.

MismeSHIT

New member
אוקיי

אז ככה- *אם את מציירת על בייס זוגי, אז תחשבי על זה מההתחלה, ואל תסיימי ככה באמצע, כי דוגרי- זה נראה מאוד לא מקצועי, מאוד "מחופף" כזה. פתרון- ערכי את הבייס ככה שיהיה יחיד.... *משו בשיער לא מסתדר לי. אולי עשית יותר מדי בלור, אולי הצורה לא נכונה, בכל מקרה- אני לא ממש יכולה להצביע על זה. נסי להתבונן על השיער במשך דקה-שתיים, ותחשבי אם את באמת מרוצה ממנו או שאת רוצה לשנות משו.... "אם זה לא יעזור זה בטח לא יזיק"
....או משו בסגנון. *הסוודר- אהבתי! נראה מאוד חמוד, כדאי שתוסיפי מן כאלה "פלומות" שיוצאות מהקווים של הסוודר, זה יכול להוסיף המון....ראיתי את ענת עושה פעם משו דומה בצעיף של דולי (אחת עם כפלים ושיער בלונדיני) שלה, תנסי לעשות משו דומה. *הנעליים- מה קרה למגף אחד? או שעשית לו יותר מדי נויס, או שהאיכות נדפקה או משו כזה (לא הגיוני כ"כ, זה לא יכול לקרות רק במגף ולא בשאר הדולי). *החצאית- אהבתי, חבל שאין בה כפלים נוספים חוץ מהכפל של הרגל.... טוף זהו, יצא ארוך, ואני מקווה שזה יעזור לך

מרב881

New member
תגובה...

הסוודר נראה מלוכלך, ובקושי רואים את ההצללה בנעליים. חצאית ממהממת. שיער שיגרתי.

motib4

New member
חדשות... ../images/Emo29.gif

פרסמתי כבר, אבל בטח זה כבר בעמוד 4.
תגובות? מישהו?

swirrrly

New member
יפה מאוד.. ../images/Emo118.gif

רק השיער של הימנית צהוב
מדי, ושל השניה ירוק
מדי... בקשר לחצאית של השמאלית - בלי שום קשר, ואין לי מושג איך אפשר לשפר את הדולי על סמך ההערה הזאת - זה נראה כאילו ציירו את החצאית עם צבע גואש. זהו, חוץ מזה, כמו שאמרתי: יפה מאוד.. נ.ב. (וסתם הערה דבילית..): והאמוטיקון
רולז!

מרב881

New member
אז ככה...

הימנית מהממת. הקפלים בחולצה מדהימים. עצמות החזה של השמאלית בולטות נורא, והנעליים מוזרות. הן באמת יפות.

כדי לראות את הדולי, ../images/Emo186.gif

את צריכה לפתוח את הקובץ, למחוק את הנקודה בסוף, ללחוץ אנטר וזהו
ס"הכ הדולי נחמדה מאוד, אבל, לא יודעת- המכנס, לא מסתדר, מבחינת הצורה, לא הבנתי מה אמור להיות הפס
הזה, כאילו- איך הוא נכנס שם בכלל
בלעט, לא יודעת איך להסביר
ההצללה בחולצה די טובה, אבל בשיער- ההצללה קצת מוזרה, אבל השיטה טובה
הנעליים יפות
אין צל מתחת לשיער
סה"כ- אהבתי
מאוד

made in china

New member
תודה על התגובה!

את השיער עשיתי לפי איזה טיוטריאל (ככה כותבים? טוב, למי אכפת..) ואני לא ממש אוהבת אותו. המכנס אמור להיות חצי בד וחצי "פרוות" (לא לדאוג, לא פרווה אמיתית..) פרה או משהו. אני דווקא די אוהבת אותו, ואני יודעת שזה נראה נורא מוזר ולא מובן. עכשיו שאני מסתכלת על החולצה- היא נראית כאילו היא עשויה מגומי או ממשהו קשיח כזה, כי היא מבריקה מידי. אבל לא נורא... תודדדדדדדדה על התגובה!

PrinseC

New member
חדשה שלי ../images/Emo183.gif

טוב, אז הנה החדשה שלי
ממ.. זה ניסיון ראשון לעשות שמלה עם קפלים בפוטושופ..לא יודעת אם יצא לי משו יפה.. אבל אהבתי אותה, היא חמודה

מרב881

New member
תגובה...

הצורה של השיער יצאה מרובעת ובקושי רואים את הקפלים וההצללה בשמלה.

oOsheOo

New member
^^^../images/Emo123.gif^^^

הממממממממממ............שמתי את הדולי הזאת בשרשור הקודם אבל עכשיו הוא רשמית מת...אז מותר לי לשים אותה עוד פעם אחת קטנטנה נכון? פעם אחרונה שתצטרכו לראות אותה... תודה שאתן מרשות! בבקשה בבקשה תגיבו....

Kawaiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!! |חמסה

מילולית מיפנית=חמוווווווווווווווווד! השיער מתוק. השמלה מתוקה (הפסים צריכים להיות קצת יותר מוצללים אבל מילא) פשוט מתוווווווק! אבל מה עם הצב שם?

oOsheOo

New member
מה רע בצב?../images/Emo10.gif אני אוהבת את הצב!

תודה על התגובה! ניסיתי להצליל יותר אבל לא ראו את ההבדל... אני אנסה שוב אח"כ עכשיו אני צריכה לכתוב דו"ח מעבדה

Tiaya

New member
../images/Emo168.gif../images/Emo79.gif../images/Emo168.gif../images/Emo79.gif

דולי דיסקוטקית... כבר שמתי אותה אבל יש לי שאלה בקשר אליה - נכון בחולצה יש הגזמה פראית באפקטים? אבל זה יוצר מראה עור כזה קשיח... זה נראה יפה או מוגזם? בבקשה תענו... וגם תגובות...

Mooa-Numi

New member
בלאט

החצאית נורא אבל נורא תלת מימדית, בהשוואה לשאר הגוף-שפחות. גם ההצללה לא טובה. החולצה-עד המחשוף זה כאילו שטוח ואז -בום- ציצי. מוזר. השיער מוזר הכל נורא מוזר.

אהבתייייי

מדהימה!!!! איזה יופי!!! אני מתלהבת אני יודעת, אבל זה בין הדוליז הכי יפות שראיתי פה!!! מתה עליה!!!

למעלה