שרשור דוליז חדשות.

Mooa-Numi

New member
שרשור דוליז חדשות.

סליחה שלא שמתי כאלו בימים האחרונים, שכחתי
מסודר כמובן- לשרשר דוליז להודעה הראשית, בתגובה לדוליז לא יהיו דוליז שלכם. לא תואם לחוקים ימחק. אנג´וי.

חדשה שלי ../images/Emo13.gif תגיבו!!!

אני דורשת תגובות! אפילו ציניות... בכל מקרה תגיבו ואממ אני ראשונה

LeAnNe

New member
מגיבה..../images/Emo182.gif

היא יצא ממש יפה.. אהבתי את השער. אבל הקפלים בחצאית לא נראים טוב, את צריכה להצליל יותר מסביבם. אפשר בבקשה את הבייס או קישור לאתר שממנו לקחת אותו?

Mooa-Numi

New member
ככה-

החצאית נחמדה, תרככי קצת את הכפלים. חזה גדול מידי. בכלל הכל ורוד מידי
צריך צל מתחת לציצי ולא סתם קו. השיער יותר מידי מאחורי הראש. וגם גושי והשיערות לא הולכות בריאליסטי לכיוון הזה. אני ימשיך בתגובה אח"כ

ronit330

New member
יפהההה

ממש יפה,אבל אני לא אוהבת את הבייס,בעע והחולצה,אז שאלה-זה כאילו חולצה וגופיה מעליה? והחצאית ממממממממממאוווווווד יפהה!! והנעליים חמודותת והשער גם יפה..חח

מרב881

New member
יפהה!!!!

אבל יש יותר מדי ורוד. הנעליים מהממות! רק חסר שתצלילי מתחת לשיער.

made in china

New member
../images/Emo5.gifאררר..הוורוד הורג אותי!

סתם בצחוק... אבל היא באמת וורודה מידי לטעמי, אבל זה רק טעמי
החולצה- לא שמתי לב שזאת גופיה מעל חולצה, אבל הרעיון נחמד. בגלל שהצבע אותו הדבר קשה להבחין, אז אולי תנסי להצליל יותר את החולצה שמתחת או פשוט לשנות צבע. החצאית- חמודה! אהבתי אותה, למרות שהיית יכולה לעשות טיפה יותר הפרדה בין הקווים שמפרידים בין הקפלים לבין הקפלים, אם הבנת משהו... הנעליים+גרביים- אהבתי! נעליים פשוט מתוקות! וגרביים, אין לי ממש מה להגיד עליהן. מקווה שלא העלבתי או משהו, כי בסך הכל די אהבתי!

LeAnNe

New member
והנה החדשה שלי...../images/Emo182.gif

זה יותר נכון בן.. תגובות בבקשה

little Fay

New member
מגניב!

ניסית לעשות את רון!!!!!!!!!!!!!! טוף: חבל שלא עשית ניוז במכנסיים, זה היה יכול להראות יותר כמו ג´ינס.... החולצה ארוכה מדי...נכון שרון מקבל דברים שלא במידה שלו אבל לא צריך להגזים! השער דק מדי והוא נראה כאילו הוא מעל הראש...שימי פוני או משו... הגלימה גם לא משו... למה לא הוספת נעליים? זה יכול ממש להוסיף!

אה, זה רון?! ../images/Emo57.gif

לא זהיתי
. אם זה הוא אז הוא לא כל כך מספיק ג´ינג´י. השיער צקיך להיות אדום חזק *מרגישה מטומטמת שלא זיהיתי*. והוא צריך קצת נמשים....

LeAnNe

New member
זה היה אמור להיות רון..../images/Emo182.gif

אבל ירדתי מהרעיון כי הוא לא יצא דומה (למרות שיש לו R על הסוודר)

תגובה...

ככה תגובה
בעיקר ההצללה לא נכונה....
שיער- הוא לא נראה טוב, זה נראה כאילו הוא צבע את השיער (כי הגבות שחורות) והשיער נראה מונח ככה סתם על הראש... אני לא ממש עושה דוליז של בנים אז אני לא יכולה כ´כ לייעץ אבל אולי תנסי לשים את השיער יותר פנימה? להוסיף כאילו עוד שיערות?
סוודר- הסוודר עצמו לא מוצלל נכון כ´כ, הוא לא מוצלל בצדדים (ואם כן אז לא רואים) והוא מוצלל שם למטה יותר מדי, זה אמור להיות מקופל? כי אם כן זה לא יצא לך כ´כ טוב.... נסי להצליל...
גלימה- הגלימה לא מוצללת מאחורי הדול, זה לא נראה טוב זה נראה כאילו היא גליל והיא לא נשפכת אלא עומדת בצורת חצי גליל.... מוזר... נסי להצליל מאחורנית...
הג´ינס- הוא לא נראה ג´ינסי תעשי נויז או משהו כזה כי זה ממש לא נראה ג´ינסי זה נראה מכנס מתחזה

LeAnNe

New member
כמה תיקונים שעשיתי../images/Emo182.gif

קודם כל תודה למי שהגיב.
ניסיתי להצליל יותר את החולצה.
אין לי מושג איך לעשות נעליים וגם לא ממש הצלחתי לעשות פוני.
בעיקרון לא התכוונתי לעשות ג´ינס אלה מכנסיים רגילים, אבל הפכתי את זה לג´נס.

חמוד מאוד... ../images/Emo57.gif

הוא סובל מקצת דלילות בשיער (או נהנה ממנה
) כפי איך שזה נראה. השביל גורם לו להיראות מקריח... הסוודר: אהבתי מאוד. הגלימה: קצת, לוידעת, אנמית. היא אמורה להתעגל קצת מסביב לגוף ולכן זה צריך להיות קצת יותר בהיר בקצוות הפונים לגוף כאילו רואים חלק קדמי וקצת יותר כהה מאחורי הגוף...המכנסיים: אם הן סתם מכנסיים כחולות אז הן ממש יפות. אם זה ג´ינס אז הוא לא נראה כל כך... ג´ינסי.

למעלה