שרשור דוליז חדשות.

yamato ishida

New member
הנה שלי

הברכות יתקבלו אני ידועת שהיא לא מיוחדת אבל מה אתם אומרים התגובות יתקבלו ואתם יודעים מה אומר הסמל

KitKat nop

New member
דולי... :)

אממ ניסיתי שיהיה יפה. השיער לא שלי ברובו אני עשיתי תוספות :)

smurfette

New member
וואו!!!

איזה יופי! אני חולה על הבייס הזה, אני גם עושה איתו דולי עכשיו.. יצא לך ממש יפה! במיוחד השיער (+התוספות שלו) וגם הקישוטים על השמלה.

השיער המקורי היה אדום?../images/Emo110.gif

אם כן, אני מכירה את הבייס ! וגם אם לא אז כן...
בקיצר, יש משהו מוזר בבייס אבל אני מניחה שזו לא אשמתך... איך בדיוק הגבות על השיער?! השמלה חמודה... דבעים יפים... מוצללת בסדר לפי מה ששמתי לב...ואהבתי את המראה הכללי של הדולי... אבל נראה לי שבשיער יש יותר אפקטיישן מבשמלה... וזה נראה מוזר... מצטטת את קסט:´מה על השמלה והשיער יש תאורה שונה?´ עזבו. אני בקטע של לצטט כל פיפס שאתם אומרים. מצטטת את עצמי:´פיפס´
ואם אני שוכחת קצת, אז אני לא טורחת לבדוק. אני פשוט משלימה מעצמי...
חוסר שפיות...

וקסטינה וטאל ../images/Emo12.gif../images/Emo11.gif

מה אם פתיחת שירשור חדש? כבר 135 תגובות (16.11 21:00) כולל זו! ארוך מדי....

וקסטינה וטאל ../images/Emo12.gif../images/Emo11.gif

מה אם פתיחת שירשור חדש? כבר 135 תגובות (16.11 21:00) כולל זו! ארוך מדי....

shaililo

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo39.gifג´ינס ג´ינס../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

הג´ינס הראשון שעשיתי לבד בלי טיוטוריאל!!! לדעתי הוא מושלם לקח לי שנים במיוחד שהפיינצ´ופ שלי כל כך דפוק! אני ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש רוצה שתגיבו ברצינות תודה לכם
שי

siv siv12

New member
אה יופי באמת!!../images/Emo46.gif

כשאני מפרסמת קובץ בפורום פעמיים, ישר מתנפלים עליי, אבל כשהיא מפרסמת את הדולי שלה םעמיים ועוד אחרי שקיבלה תגובות, אף אחת לא אומרת לה כלום והיא יודעת שאסור לפרסם פעמיים ואני לא ידעתי, אז על מי כאן צריך להתנפל הא?!? חוצפה!!!

shaililo

New member
תתחילי להרגיע ../images/Emo39.gif

אני פרסמתי פעם אחת בדוליז אהובות שלא אמורים להגיב שם על דוליז ולא הגיבו לי שם בכלל אז תבדקי לפני שאת "קובעת" עובדות!!! אני בכל מקרה רוצה שיגיבו לי על הדולי אז שמתי אותה גם בשרשור זה שני דברים שונים ואם לך לא היה נעים שיתנפלו עלייך אז למה לעזעזל את עושה את זה לאחרות?! תרגעי ומהר!!! ולמה את כל כך רוצה שיתנפלו עלי? עשיתי לך משהו?! לא!!! חוצפנית!

totsade

New member
בלי להעליב שי,../images/Emo187.gif

את נורא חוזרת על עצמך בדוליז שלך- לפחות את מה שאת מפרסמת.. את עושה אותו סוג שיער עם אותו צבעים ואותם בגדים ופשוט חבל. אני ממליצה לך לאתגר את עצמך ולנסות דברים חדשים שעוד לא ניסית

shaililo

New member
זה יצא כל כך גרוע?../images/Emo39.gif

אני אשתדל אבל בקושי יש לי רעיונות בגלל זה אני חוזרת על עצמי... עכשיו התחלתי להסתכל על דוליז באתרים ולקחת משם רעיונות (כמובן שלא להעתיק... רק להסתכל ולקבל השראה ...*חחח*) אני עדיין עובדת על זה. אפשר תגובה יובל? בבקשה? במיוחד על הג´ינס. תודה

totsade

New member
טוב,../images/Emo187.gif

השיער: -בסה"כ הצורה שלו בסדר, אבל, בלי להעליב, רגילה ביותר, לא מיוחדת ונראית בדיוק כמו רוב השיערות של הדוליז שעשו לאחרונה. אני ממליצה לך לחשוב יותר יצירתי, לעשות דולי רק שיש לך השראה ורעיון, בלי זה הדול לא שווה נדה. סתכלי על כל הדוליז שעשית עד היום ותעשי בדיוק ההפך מכולם. את הדבר הכי שונה. דול יכולה להיות יפה ומיוחדת גם אם היא לא נראית כמו ברבי מושלמת. מומלץ להפנים. -ההצללה לא הגיונית. השמש, אם אני זוכרת נכון, נמצאת למעלה- אז למה יש שם צל?? בשביל, צריך להיות נקודות צל קטנות ואז אור כי השיערות צומחות מהראש כלפי מעלה (
). השאר בסדר, חוץ מזה שאין על ההצללה שעשית עוד נקודות אור וצל במקומות הדרושים בשביל הנפח. -הצבע, לפי דעתי, מחריד. אבל זה טעם אישי. החולצה: -הצבע של הקוי מתאר לא דומה לצבע של שאר החולצה -ההצללה לא טובה- גם כן נקודות אור וצל -אין הצללה על הגוף מתחת לחולצה -הקשר לא נראה אמיתי הג´ינס: אין לי כל כך מה להגיד עליו חוץ מזה שהקוי מתאר כהים מדי ולא מתאימים לשאר הג´ינס- אם את עושה בגד בפיינט שופ, פוטו שופ יאדה יאדה ואת עושה את כל הבגד שם ולא רק נקודות אור וצל, אל תעשי קוי מתאר בכלל. -קוי מתאר ישרים מדי הבייס: אני יודעת שלא את עשית אותו אבל הוא סתם הורס... הערות כלליות: אני ממליצה לך להישאר קצת בצייר הישן והטוב, את תתראי שזה רק יקדם אותך. תעשי דול שלמה בצייר אוז תעבירי לתוכנות מתקדמות רק בשביל נקודות אור וצל. וזהו. לאט לאט תתקדמי ותגיעי לרמה גבוהה יותר. תנסי לחשוב מקורי יותר.. אני לא ירחיב מעל זה..

Wint£r Gi®L

New member
-_-

הרבההה זמן שלא פרסמתי דולי, והרבה זמן שלא כתבתי כאן
(אני חושבת שזה היה אפילו עם הניק הקודם
- Shablula)
וניסיון נואש לבגד מפוספס...

Inbar Girl

New member
אהבתי...../images/Emo3.gif

השיער:
יפפפפה! הצללה טובה