שרשור דוליז חדשות-

swirrrly

New member
לאאאאאאאא!

פעם ראשונה שהמסורת (פאם פאם פאם!) תקפה אותי.... עכשיו אני כנראה באמת חלק מהפורום....

france

New member
כול מה ש

את צריכה זה לחשוב שהגוף הוא כמו פחית. אל תצלילי בתחתית ובלמעלה של החצאית אלה רק בצדדים שלה.

לא בדיוק...../images/Emo19.gif

צריך לשים קווי מתאר ולהצליל, אבל למעלה ולמטה מספיקים רק שני גוונים.

france

New member
התנועה נגד שירשור אאארררוווךךך

צריך קווי מתאר באמת ואני לא עושה ככה אבל לא רציתי לשנות יותר מדי. ואולי תפסיקו את השירשור הזה?הוא אאאאררררררררררווווווווווךךךךךךךךךךךךךך עדיף שירשורים קטנים וקצרים עם מליינאתלפים הודעות חדשות(הודעות עם נקודות כתומות לא כחולות) מאשר איזה 8 שירשורים עם מליינתאלפים הודעות

KitKat nop

New member
../images/Emo99.gif איזה פנים יפות !!!

עיניים מדהימות ~~ איך??!!~~ ושיער ממש יפה ! אהבתי! אוקיי הכנתי דולי ... היא לא משהו... תגובות יתקבלו בברכה...
נועה

france

New member
היא פשוט

מדהימה! חוץ מההצללה בחולצה שהיא לא משו היא יפיפיה!

your-destiny...

New member
מסכימה עם כל מילה!

רק שאני לא הבנתי בדיוק מה הולך שם בנעליים שלה...ולדעתי את יכולה להוריד את שני הפסים האלה (כפלים?) מהמכנס. ולדעתי את גם לא צריכה להשאיר את החתימה של יוצרת הבייס.

swirrrly

New member
וואי ממש שווה!

אהבתי הכל, ולפי דעתי החולצה דוקא כן טובה! הכל נהדר מתאים סבבה!

שלום לכולכן!!!

אז... אני טלי ואני בת 14! הייתי פה רק פעם פעמיים, באתי להגיד למיכל מזל טוב על הפורום כשהוא נפתח ומאז לא חזרתי
אניוואי, היום הכנתי את הדולי הראשונה שלי. את הבגדים הכנתי בלי עזרה, אבל בשער ובנעליים הייתי צריכה קצת עזרה. אני אני מודה ל france שממנה "העתקתי" את המבנה של הכפכפים ול- swirrrly שממנה ה"עתקתי" את הקרקפת.... תגידו לי מה אני צריכה לשפר בה!! תודה רבה!!!!

תגיבו לי זה חשוב לי!!!!

זאת הדולי הראשונה שהכנתי ואני רוצה לדעת מה לא לעשות לעתיד ומה כן לעשות!!!!

Jelly Beans

New member
*מגיבה* ../images/Emo60.gif

אמ.. לדעתי (למרות שאני גם חדשה) את צריכה לעגל את הסוף של החצאית.. כי זה לא יכול להיות שזה כל כך ישר!אל תעשי הכל כל כך ישר.. אפשר לצאת מהקווים לפעמיים
וההצללה צריכה להיות כלפני פנימה.. ולא רק בצדדים.. ואמ.. דולי יפה בשביל דולי ראשונה! ח"ח יום טוב שיר

Jelly Beans

New member
רגע! ../images/Emo60.gif

תשכחי ממה שאמרתי בקשר להצללה, זה לא מנוסח נכון.. טוב, זה לא נכון.. שכחי מזה! ודבר אחרון.. את צריכה לעשות הצללה מתחת לחזה כדי להבליט אותו.. וזהו! סיימתי אבל דולי יפה! יום טוב שיר

Me 4eVer

New member
טל טל טל טל טלייייייייייייייייי../images/Emo13.gif

אוקיי.. שמעייייי.. שאת עושה את ההצללה.. תשתמשי בפלטות.. אני מצרפת לך אחת.. ואז תשתמשי בגוונים שלהן.. ויצא יותר טוב! וגם.. אממ.. את די אמורה לעשות את ההצללה לפי החולצה/חצאית עצמה ולא לפי הבייס!! אבל היא ממש חמודה
ספיישלי בשביל ראשונה!!!
יו

והנה עוד אחת שהכנתי עם העצות שלכן!

השיער שלה יצא ממש יפה לדעתי..... ותודה רבההההה על התיקון

למעלה