שרשור דוליז חדשות-

france

New member
|הדגש| מישהי |סדגש|

מכירה את הסדרה "ת´א ויז´יוןאוף אפסקוליון"(אין לי מושג איך לכתוב אפסקוליון באנגלית) נדמה לי שככה קוראים לסדרה ונדמה שזאת הסדרה של סיילור מון מרקיורי ושות´, אז בקיצור שהייתי בהונגריה ראיתי באם טי וי בגרמנית או באיזה שהיא שפה שלוש שעות את הסדרה הזאת(מדובבת לשפה המוזרה) ואני מחרבשת לכם את השכל רק כדי להגיד לכם שבהשראת הסדרה עשיתי שלוש בובות ואני הולכת לכתוב להן פאנפיק (דיון שלי עם עצמי עצמי: אפשר לכתוב פאנפיק לדמויות שאין להן סדרה, ספר או סרט ואנחנו בעצם המצאנו אותן? אני: לא נראה עצמי: וואלה אנחנו באמת לא יכולות אני: שיט) טוב הלך הפאנפיק... אבל עדיין תגיבו לי כי בהצללה של בבובות ניסיתי משהו חדש אז תתחשבו
!

your-destiny...

New member
../images/Emo124.gifדולי חדשה../images/Emo124.gif

יש לי צ´אנקי חדשה...אני יודעת שהשיער קטסטרופה אבל אני אוהבת אותו
תגובות, הערות וקטילות יתקבלו בברכה. תודה.

france

New member
השיער

חמוד ממאאוודד מזכיר קצת פרווה כזאתי (בלי להעליב!) החולצה חמודה וזה אמור להיות כפלים? ומכנסיים ממש ממש יפוץ

france

New member
אני

שמה זוג בובות שכמעט אף אחד לא הגיב לי עליהן . בבקשה תגיבו עליהן ועל הטריו ששמתי למעלה כי ניסיתי דברים לדשים ועבדתי קשה!

mgirl

New member
מדהים!!

לא כל כך אהבתי את המכנס, החולצה חמודה והשיער מ-ד-ה-י-ם!!

swirrrly

New member
הם ממש חמודים

כל הזוגות כל כך מתוקים כמו אני לא יודעת מה.. אבל הזוג הראשון משמאל לא הולך - לבת יש שמלה מהודרת, ולבן סתם מכנסיים ובלי חולצה??!! זה לא הגיוני...
ואהבתי את הרקע הוא ממש מתאים...! יצא לך ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש מתוק!

your-destiny...

New member
תודה..אבל..

רציתי שתקטלו אותי! כאילו באמת! אני צריכה שתקטלו את הבובה הזאת! זאת הבובה הראשונה שלא השקעתי בה את נשמתי ושעשית פחות מ 10 גרסאות שלה. תרדו עליה! שאני לא אעשה את זה שוב!

L oo Li

New member
הנה אחת שסיימתי עכשיו

*~תגובות אנשים~* והשיער לא שלי

france

New member
לדעתי

הפרצוף מדהים כמובן החולצה בסדר ולא הבנתי למה את עושה את ההצללה של איבר המין זה אמור להיות רק במכנסיים לדעתי זה לא יפה סתם ככה

Jelly Beans

New member
דולי! דולי! דולי! ../images/Emo60.gif

אמ.. בבקשה תגיבו לי! אתם אף פעם לא מגדיבים לי! בבקשה! זאת דולי מכוערת במקצת.. לט הצלחתי לעשות שיער ומכנס.. לא נורא.. יום טוב שיר

swirrrly

New member
דולי ../images/Emo45.gif

אהבתי את החולצה, היא ממש החלק הכי טוב בדולי... המכנסיים שאפות, רק שלפי דעתי איזה סוג של הנעלה לדולי ממש נדרש כאן! בקשר לשיער, יש בו בעיה ואני יודעת מהי, בהודעה הבאה אני אצרף קובץ, כדי שתראי מה תיקנתי ותוכלי להשוות, אבל אני אתקן רק את השיער..

swirrrly

New member
אוקי הנה: ../images/Emo26.gif

התיקון יצא לי ממש גרוע, *אנחה* לפחות ניסיתי.

למעלה