בצדק.
ב בובה מגניבה New member 9/7/02 #228 הקפצה!!!!!! קפיץ קפוץ! השיער לר שלי... שכחתי להגיד לכן מצטערת! סולחות??????????? תגיבו על הבובה ... והגבתי על הבובה הראשונה!!!!!!! אמרתי עליה בובה חמודה!
הקפצה!!!!!! קפיץ קפוץ! השיער לר שלי... שכחתי להגיד לכן מצטערת! סולחות??????????? תגיבו על הבובה ... והגבתי על הבובה הראשונה!!!!!!! אמרתי עליה בובה חמודה!
M mgirl New member 9/7/02 #189 אין לי עיניים ../images/Emo10.gif אבל יש לי דולי חדשה!! מכוערת, אני יודעת, אבל השיער יצא יפה!
M mgirl New member 9/7/02 #191 ועוד אחת עבדתי קשה היום... אבל זו יצאה נורא מכוערת. במיוחד הפנים. היא אמורה להיות זרוקה כזאתי.
T Tinke®Bell New member 9/7/02 #248 הסגנון חוזר על עצמו, אבל השמלה לא בדיוק אותו דבר! אני פשוט מתאמנת על הטיוטוריאל של קמילה...
A angel doly New member 9/7/02 #246 *לב* טינק זה......*צפרדע* זה פשוט מדהים אין אין כמון תני לי את הבייס יש לי אותו בלבן[!][?]
P p3 New member 9/7/02 #178 שלישית, רביעית וחמישית... בבקשה להגיב, אנשים (או בעיקר אנשות). ותודה, יעל...
P p3 New member 9/7/02 #185 ארמ... אתם מוכנים להגיב? כי אם לא זה די יוצר ת´רושם שזה ממש ממש גרוע, ואני צריך לדעת אם לפרוש מהעניין לגמרי או לא...
ארמ... אתם מוכנים להגיב? כי אם לא זה די יוצר ת´רושם שזה ממש ממש גרוע, ואני צריך לדעת אם לפרוש מהעניין לגמרי או לא...