*מה שיש לה על הראש
P Phoebe again New member 9/7/02 #182 ועוד ניסיון לשיפור... תודה יובל על הפלטה ששמת בשרשור אחר השתמשתי בה...
ˆ ˆˆˆpupikitˆˆˆ New member 8/7/02 #163 ___________________________________ _________________________________
P Phoebe again New member 9/7/02 #204 אנחנו בלתי נראים או משהו? למה אץן לא מגיבות? אני לא רוצה לריב עם אף אחד או משהו אבל זה לא יפה שמתעלמים מהדוליז של שנינו...
אנחנו בלתי נראים או משהו? למה אץן לא מגיבות? אני לא רוצה לריב עם אף אחד או משהו אבל זה לא יפה שמתעלמים מהדוליז של שנינו...
P Phoebe again New member 9/7/02 #213 והנה אותו בייס בבגדים אחרים ושיער אחר... בבקשה תגיבו לי... פליז?
S sexy bomb New member 8/7/02 #156 טוב אחריי כל הדגובות שלכם על הדולי, אז הכנתי דולי חדשה תגידו לי מה אתם חושבים עלייה בבקשה
T totsade New member 8/7/02 #157 תגובה כנה: את צריכה לעבוד על הצלליות... הבגד נראה שטוח ומסודר, תעשי כפלים... הדולי שלך נראית נורא שטוחה, אין לה תלת מימד, עוד קצת עבודה והיא תראה מושלמת
תגובה כנה: את צריכה לעבוד על הצלליות... הבגד נראה שטוח ומסודר, תעשי כפלים... הדולי שלך נראית נורא שטוחה, אין לה תלת מימד, עוד קצת עבודה והיא תראה מושלמת
M Mooa-Numi New member 9/7/02 #222 ענבר נו ב-א-מ-ת... את מנצלת שרשור בלי להגיב אפילו על הבובה שמעלייך, בלי להתייחס בכלל להודעה, ואחרי זה עוד שואלת מה עם שלך? מתחננת לנו שנגיב? קצת כבוד ילדה...
ענבר נו ב-א-מ-ת... את מנצלת שרשור בלי להגיב אפילו על הבובה שמעלייך, בלי להתייחס בכלל להודעה, ואחרי זה עוד שואלת מה עם שלך? מתחננת לנו שנגיב? קצת כבוד ילדה...
ב בריטני ספירס המדהימה New member 9/7/02 #209 לבובה מגניבה..... השיער מאוד אבל מאוד יפה (לדעתי....). הוא יצא פשוט מדהים. ממני אוהבת
ב בובה מגניבה New member 9/7/02 #225 הגבתי!!!!!!! אמרתי שהבובה חמודה!!!!! מה רוצים ממני!? נעלבתי... ושכחתי לכתוב ש.. השיער לא שלי!!!!!!!! אבל מה יפה חוץ המשיער?
הגבתי!!!!!!! אמרתי שהבובה חמודה!!!!! מה רוצים ממני!? נעלבתי... ושכחתי לכתוב ש.. השיער לא שלי!!!!!!!! אבל מה יפה חוץ המשיער?