הדוליז
C ChocolateGirl New member 8/7/02 #142 מדהימה!!!!!!!!! הכל!!!! היא ממש מושלמת!!! הנה הדולי ששלחתי לך באיי סי קיו בשתיים בלילה...
צ צוצ pi New member 10/7/02 #306 מהממת! היא ממש יפה ומאוד אהבתי את הג´ינס שציירת לה רואים שהשקעת גם החולצה והשער מאוד יפים.
C ChocolateGirl New member 8/7/02 #141 דולי חדשה- בלי רקע- בצייר!!! יש לי שיטה אז היא מסובכת... אז אני לא יכולה להסביר אותה בכתב... סורי...
C ChocolateGirl New member 10/7/02 #282 אה.. באמת?../images/Emo12.gif אופס...../images/Emo4.gif אבל זאת ממש מחמאה ששמרת אותה במחשב שלך! זה אומר שאהבת אותה (אני מניחה) אז תודע!!!
אה.. באמת?../images/Emo12.gif אופס...../images/Emo4.gif אבל זאת ממש מחמאה ששמרת אותה במחשב שלך! זה אומר שאהבת אותה (אני מניחה) אז תודע!!!
O OrangeGirl New member 10/7/02 #297 תגובה+ניצול.. שלך נורא חמודה!.. ד"א: הנה בובה שהשקעתי בה המון זמן.. פליז תגיבו!.. ואם תסתכלו על השיער מקרוב, תתבינו למה לקח לי הרבה זמן ליצור אותה.... לפי דעתי זה השיער הכי נורמלי שלי עד עכשיו!
תגובה+ניצול.. שלך נורא חמודה!.. ד"א: הנה בובה שהשקעתי בה המון זמן.. פליז תגיבו!.. ואם תסתכלו על השיער מקרוב, תתבינו למה לקח לי הרבה זמן ליצור אותה.... לפי דעתי זה השיער הכי נורמלי שלי עד עכשיו!
ˆ ˆˆˆpupikitˆˆˆ New member 10/7/02 #308 יותר מדי צבעים בהצללה... תעשי לי טובה, המכנס שלה נראה כמו תחת. והשיער- שווה ביותר.
P Phoebe again New member 8/7/02 #152 הבובה הראשונה שלי אחרי שקלטתי מה זו הצללה... או לפחות אני חושבת שקלטתי אהמ.. מה שיש לה אמור להיות שיער... ואין נעליים כי אני לא יודעת להכין נעליים... בבקשה תגיבו לי ותעירו לי עליה כי זה מאוד חשוב לי ללמוד ולשפר.
הבובה הראשונה שלי אחרי שקלטתי מה זו הצללה... או לפחות אני חושבת שקלטתי אהמ.. מה שיש לה אמור להיות שיער... ואין נעליים כי אני לא יודעת להכין נעליים... בבקשה תגיבו לי ותעירו לי עליה כי זה מאוד חשוב לי ללמוד ולשפר.