שרשור דוליז חדשות-

black and wite

New member
פליז תגיבו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הנה דולי ישנה שלי פשוט שכחתי לפרסם אותה. איך היא

hoola hoop girl

New member
רצית תגובה....

מה קרה לפוני שלה,דאם איט?!?!? ודרך אגב לא כותבים wite כותבים white!!..

totally L

New member
אמממ תגובה

משהו בחיבור של השיער והפוני לא מסתדר לי... כדאי לתקן.. השמלה ממש יפה וגם הנעליים.

shani144

New member
אולי את תוכלי לתת לי את הכתובת?

זה אמור ליהיות פורום שמעודד אנשים לעשות דוליז ולא לחשוב רק על עצמיכם ולהנות מהבובות שאתם עושות.. תוכלי לתת לי את האתר של הדוליז?????תודה

Tinke®Bell

New member
*אהמ*../images/Emo181.gif

הייתי נותת לך את האתר ואיתו גם הסבר ארוך,אבל אני חושבת על רק עצמי ונהנית מהבובות שאני עושה. באמת יא אנשים סנובים שחצנים!! תנו לי את האתר!! שונאת אותכם!

shani144

New member
את זה את אמרת...

מקווה שתמשיכי להנות ולעשות חיים עם הבובות שלך.....(תינוקת)

shani144

New member
טוב...

סליחה על הגישה בא התחלתי .. הייתי נורא עצבנית וזה הוסיף לי לכל העצבים .. אשמח אם ניפתח דף חדש... ולא נתנהג כמו תינוקות.. שני

שמוצה

New member
מהממת...

וגם אני אומרת שהפוני משונה ביותר וגם מנצלת (פעם ראשונה! היף היף הורייי!!!)

שמוצה

New member
ולמי שלא הבין.....

למה ניצלתי לפלטה זה בגלל שחברתי (נועה הפ33ה) ביקשה ממני, הנה עוד אחת...

motib4

New member
בובה חדשה... ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

הנה... עשיתי עוד אחת. אני חושב שהיא יצאה לי יפה ואני מצפה לשמוע תגובות. ענת- קראתי שאת חושבת שהסגנון הזה לא מקורי. אני יודע... ואני אפסיק לעשות אותו עד שיצאו לי קפלים טובים ואז אוכל להתקדם. ואני עונה לך למרות שלא דיברת אליי כי הגבת לאותו סגנון... מחכה לתגובות (של מה שאפשר לשפר ומה טוב...)-

motib4

New member
עשיתי הרבה תיקוניישן והוספיישן,

והנה היא. תיקונים בקפלים, הוספת תכשיטים, ותיקון משמעותי בציצים.

KitKat nop

New member
אוקי...

1. הדולי שלך יפה... זה לא משנה את העובדה שהיא ממש העתק של ההסבר... תנסה לחדש קצת את הצורה של השמלה כי כל הבובות שאתה עושה הן אם אותן שמלה (צבעים שונים ) לא?... 2. החזה שלה לגמרי מעוך... 3. אני נגד פוטושופ (או מה שזה לא יהיה) ... או לפחות עד שלי יהיה גם...
4.LOoK!... הכנתי דולי חדשה ... והכנתי לבד גם את הכנפיים !!!.... *גאה בעצמי*
5. הכנתי את הכנפיים על בסיס ככה שאם מישהו ירצה אותו (למה שמישהו ירצה אותו ?!)... ובאותה הזדמנות ... הכנתי גם חצי אמוקיס חצי סוס - יצא די חרא... וגם פיה .... נועה

למעלה