שרשור אובססיות.:)

../images/Emo80.gifיוו, הרבה דברים פה הם אני ../images/Emo3.gif

במיוחד בקשר לעישון, אני זוכרת שמלפני אמ... 6 שנים אמא שלי הייתה מעשנת כבדה. המשפחה פשוט לא יכלה לסבול את זה. יש לי עבר מוגזם עם עישון, אני לא סובלת את זה, אני יכולה להריח סיגרייה ממרחק ענק. וגם הקטע הזה (למרות שאני קטנה, אסור לי להסתכל על חתיכים? >.<) של להסתכל על אנשים ואז פשוט לרדת מהם בגלל שהם מעשנים סיגרייה. ובד"כ אני מסתכלת על אנשים שמעשנים כאנשים מפחידים מאד. למשל, כשהקלטתי את השיר המישהו הזה שהקליט לי היה כל כך נחמד, אבל אז הוא עישן וכל דעתי ירדה ממנו. גם הקטע הזה של להגיד ברוך השם וכו', אני אפילו לא מאמינה. (אגב, הבנות בכיתה ריכלו על ילד שאכל בשר וחלב.. אבל גם אני אוכלת. (כמובן שאני לא צועקת את זה ברחבי העולם) לא ביחד באותו הסנוויץ' אבל אשמח לקבל חטיף שוקולד טעים לאחר שאכלתי פסטרמה. בגלל זה החברות הכי טובות שלי יודעות שאני אוכלת, הן שמו לב מה אכלתי בסנוויץ'. שימצאו חיים) בהחלט כל פעם שאני לפני שינה אני רוצה לצחצח ואם לא אני מרגישה רע, אבל זה קורה לי כל לילה כי אני לא מצחצחת
~אל תאשימו אותי~ זו העצלנות! לי יש משו דומה עם הפלאפון, (כמו לבדוק 5 פעמים בשיעור אם הוא מכובה) אבל גם לבדוק לפני השינה אם הוא מכוון לשעה הרגילה שיהיה לי אותו סדר קבועה בבוקר. (כן, תקראי לי מוזרה
) אני חושבת שאאמץ לי את השיטה שלך לרשום כל מה שאת אוכלת. זה בטח יעזור לי. (למרות שאני עכשיו נורמלית, צריך לשמור. אשמתי שהדבר האהוב עליי הוא שוקולד?)

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gif

הם באמת בודקות מה את אוכלת, ואחרי/לפני מה ? באמת שימצאו חיים X_X תאכלי מה שבא לך, באמת [= ולא משנה כמה שאני עצלנית (ואני עצלנית)- לצחצח שיניים בערב באמת באמת חשוב לי ><" ובאמצע שיעורים בדר"כ לא אכפת לי אם הפלא דלוק או כבוי, חוץ משיעורים עם המחנכת שלי- שזה 2 שעות חינוך ו5 שעות מת'- שאני בודקות מיליוני פעמים שהפלאפון סגור- כי אם הוא יוציא צליל הכי קטן בכל רגע נתון- אני מתה D:
ולרשום מה שאוכלים זה חכם. נגיד, כשהייתי אצל דיאטנית כשהייתי קטנה היא המליצה לי לרשום וצחקתי על זה. וגם לאמא שלי המליצו לכתוב, וגם לדוד שלי שלי עוד כמה אנשים שהיו אצל דיאטניות. ורק אחרי שמתחילים באמת מבינים כמה זה עוזר. אי אפשר לשקר לעצמך שאכלת מסודר כשהכל כתוב שחור על גבי לבן. האמת שפעם עוד כתבתי בדפדפת, עכשיו עברתי למחשב- בטבלאות באקסל. ממש נוח :) וזה גם אפקטיבי- אני רושמת פעם בשבוע מה המשקל שלי ביום קבוע, ואז אפשר לראות אם יש שיפורים או הישגים כלשהם. [כשהתחלתי עם זה, שנה שעברה, הורדתי 5 ק"ג. אח"כ גבהתי אז העלתי אותם. עכשיו התחלתי שוב לכתוב, כבר 4 חודשים- ו2 ק"ג ירדו, שזה ממש הצלה בשבילי..באמת שכל גרם שאני עולה עכשיו רואים עליי- כי הפסקתי לגבוה והכל מגיע לפנים (סנטרים כפולים זה לא מגניב בכלל) ולבטן (וגם יותר מ3 צמיגונים בבטן זה לא מגניב)
אבל אני אופטימית :)] ולא, לא אשמתך שאהבתך היא שוקולד, ואני כמוך, ועוד רבים. שוקולד זה חטא מתוק, תמיד אמרתי P:

../images/Emo80.gif

בוודאי שאני אוכלת מה שאני רוצה
פשוט שהכיתה שלי היא "טובה ירושליים" (נו באמת, כאילו שהם שומרים וצמים ביום כיפור או אוכלים רק אחרי בערך 800 שעות בשר אחרי שהם אכלו חלב) והם (ממש נחמדים) מוצאים כל סיבה לעצבן אותך. זה מטמטם. אז אני לא באה וצועקת את ההרגלים שלי. אני חושבת שאני אתחיל לצחצח בערב. רציני. חילקנו היום הזמנות והלכנו לאיש אחד (מסתבר שהוא מכיר אותי מילדות, אין לי שמץ של מושג מי הוא) ואההה, אני מעדיפה לא לדבר על זה. בקיור, לצחצח שניים זה חשוב! כן, אבל לי יש בערך 4 שעות כל יום מחנכת אז... עדיף לי שהוא סגור. היא כבר החרימה כמה. כן זה בעצם חכם מאד לרשום. אבל אני לא חושבת שזה רעיון טוב לרשום משקל בגיל שלי, זה בדיוק גיל הגדילה אז בוודאי שאני אעלה במשקל. (יוו אני ממש צומחת לגובה D: האמתי זה כבר עוזר לי לרזות D:) שוקולד זה אכן אלוהי

אני באמת לא מבינה את הקטע הזה.

רואים אנשים מעשנים וזהו,הלך. אנשים מעשנים,ואני לא אתבייש לומר שגם אני מעשנת. נו ו..זה לא מוריד מהערך של הבנאדם. ועם ידיד שלך,מישהו קרוב אלייך מעשן צריך להבין שזה מה שהוא חר,והוא לא עושה את זה בכוונה כדי להרחיק אותך. עישון זה דבר רע,כן זה הורס תבריאות,אבל זה מה שהבנאדם בחר. והוא יודע אתץ הסיכונים ואת הדברים. עישון זה לא סוף העולם!!! זהו,זה מה שרציתי לומר,,חח

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifכמובן שזה לא מוריד מהערך של הבנאדם

אבל זה פשוט דוחה אותי. אני אל מסוגלת לדבר עם בנאדם שמעשן עליי, או נושם עליי את הריח הזה, אני לא מסוגלת להקשיב לו והעצבים עולים לי. אני פשוט מעדיפה לקום וללכת מאשר להתחיל לצעוק עליו, כי גם להעיר זה לא נעים ואנשים במילא לא מתייחסים- וחלק אומרים לי בעצמם לקום וללכת אם לא נאה לי.. ואני יודעת שזה הבחירה שלהם, ובטח שלא בשביל להרחיק אותי, אבל זה כואב לי לראות אותם מעשנים. זה כמו שאני אבחר לפרוש מהלימודים וללכת לזנות..אנשים יגידו שזו הבחירה שלי, אבל זה לא אומר שזה לא יצבוט להם. ובגלל זה אמרתי שאנשים שאני לא מכירה- ומדליקים לידי סיגריה ישר יורד לי מהם. אני מעדיפה בכלל לא להכיר. אבל אם אני מכירה מישהו חדש, או שיש מישהו שאני מכירה הרבה זמן והוא מתחיל לעשן אני אתרגל לעובדה, אבל פשוט לא אתקרב אליו יותר מדי..ואחרי לא מעט זמן זה גורם לנתק מסויים. כי כן, אני לא מסוגלת לשבת לידו, והוא רוצה לעשן אני לא אגיד לו לא- אז או שהוא עובר מקום או שאני. אי אפשר לצאת ולשבת לאכול- כי שוב- הוא מעשן, אני לא. אי אפשר סתם לשבת להשתעמם ביחד ולדבר- כי הוא מעשן, ואני לא. אני פשוט לא מסוגלת לסבול את זה. את גם אם זה בכוונה ממני וגם אם לא- יוצא שאני לא מתחברת לאנשים מעשנים יותר מ'היי, מהקורה? :)' אבל, אני לא שופטת ואומרת על מישהו 'הוא מדורדר, הוא לא שווה, הוא מעשן' או כל דבר כזה..

GalGul000

New member
הפסד שלך האמת..

אני לא יודעת באיזה כתה את אבל באיזשהו שלב יש לי הרגשה שזה יעבור לך... מהסיבה הפשוטה שמתישהו פשוט כולם מתחילים לעשן. נשמע עצוב... אבל זה ככה. גם אצלנו פעם אפחד לא עישן וכולם היו נגד ובלה בלה... אבל חוץ מהחברות הקרובות רוב החברים שלי מעשנים. אני לא מבינה איך את יכולה לפסול בנאדם בגלל זה בלי שאת מכירה אותו. בסדר, אז הוא מעשן. ביג פאקינג דיל. כל כך הרבה אנשים מדהימים מעשנים. אז מה? זה שהם מעשנים לא קשור לזה שהם מדהימים. אז אולי זה צד בהם שאת פחות אוהבת או מעריכה אבל בגלל זה לפסול אותם? זה לא מי שהם.. זה אחד מהדברים שהם עושים. לא בא לך שיעשנו עליך? מובן... אם תגידי להם הם מן הסתם לא יעשנו עליך. לא בא לך לשבת ליד מעשנים? סבבה, אפשר להבין. אבל להכיר מישהו- לשמוע שהוא מעשן- ולפסול אותו לגמרי?! זה מטומטם. ואם החברה הכי טובה שלך ב10 שנים האחרונות תתחיל לעשן, את תתחילי לשנוא אותה ולהתרחק ממנה? לא.. כי את מכירה את האופי שלה ואוהבת אותה. זה לא פייר לא לתת צ'אנס לאנשים בגלל דבר כזה.. [פור דה רקורד- אני לא מעשנת. פשוט לא מצליחה להבין את הגישה...]

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifאני בט'.

ואצלי מהחברות הקרובות שלי (אנחנו 6) אחת מעשנת בשנה האחרונה. וכן, התרחקנו. וגם האחרות האמת. למרות שיורת האופי שלה השתנה, אבל העישון זה חלק מזה. אולי הגישה תשתנה, אולי לא. מה שכן כבר עכשיו כולם מעשנים, והקטע הוא שהם מעשנים על הזמן..לא סיגריה אחת-שתיים ביום. גם כשהם לא מעשנים יש להם ריח של סיגריות. אני לא פוסלת לגמרי, עושה עליו איקס אדום, ואם הוא יתחיל לדבר איתי אני אתעלם בהחלטיות..ממש לא. אבל לא תהיה לי מוטיבציה ליזום שיחה, או יכולת לדבר איתו יותר מ5 דק'. וכן, אם יתברר שהסיגריות זה דבר שולי אצלו ואני מסתדרת עם האופי שלו- אני אשלים עם העובדה שהוא מעשן. ובתכל'ס, אנשים שמעשנים- שאני מבקשת פעם אחת שלא יעשנו לידי, או שלפחות ינשפו לצד השני- צוחקים לי בפנים ואומרים לי להתמודד עם זה כי זו בעיה שלי או לעבור מקום. אף אחד לא באמת מתחשב, מכבה את הסיגריה שרק הרגע הדליק- כי חבל כמובן על הסיגריה, ומעטים האנשים שמעשנים לצד השני.. אז התרגלתי לזה ואני כבר לא מבקשת ופשוט קמה והולכת..אין לי כוח לריב עם אנשים או לגרום להם להפסיק לעשן בכוח, ואח"כ שהם עוד יכעסו עליי כי בגללי הם כיבו סיגריה והלך להם השקל וחצי שהם שילמו עליה ועכשיו הם לא רגועים ואין להם עם מה לשחק ביד או כל מה שזה יהיה. ואם חברה הכי טובה שלי ב10 שנים תתחיל לעשן- אם היא באמת חברה שלי- היא לא תעשן כשהיא איתי/לידי, גם בלי שאני אבקש.

o0Invisible0o

New member
XDD קרה לי..../images/Emo3.gif

חברה הכי טובה שלי מזה 17 שנה [כשזה קרה..] התחילה לעשן. ולא סיפרתי לי על זה. אז נפגעתי ורבנו, אבל כמובן שחזרנו לקשר. היא עישנה רק כשהיא יצאה עם חברות.. והאמת, אני מוקפת אנשים מעשנים..וממש, ממש קשה לי עם זה. אני לא חושבת שרוית צריכה לשנות את הגישה שלה.. כאילו, טוב לא לפסול בנאדם בגלל זה, טוב קשה לי עם זה. מצד אחד אני לא רואה את עצמי עם מישהו שמעשן, מצד שני אני לא אפסול בנאדם רק בגלל זה..:S אני יודעת שברגע שאני ארצה את הבנאדם בכלל לא יזיז לי אם הוא מעשן או לא. כן. תגובה כזאת לא מוחלטת. אבל אני רק אגיד שלמרות שכולם סביבי מעשנים, אני עדיין שונאת את זה ממש..וכל חבריי הקרובים הם כמוני.

Blue Pencil

New member
להלה. גםאניגםאני../images/Emo9.gif

* כשאני אוכלת קורנפלקס עם חלב אני חייבת לשים קודם את החלב ורק אז להוסיף את הקורנפלקס. וזה צריך להיות מדויק מבחיבת כמויות. אחרי ששמתי חלב אני בודקת עם הכפית אם היא נוגעת בתחתית בזמן שלוקחים קצת חלב ועד לאן מגיע גובה החלב. * יש לי קטע אידיוטי עם מספרים, בעיקר של שעונים. אני תמיד אבהה חצי שעה ואנסה למצוא תרגילים/סדרות. 51:23, כי 2+3 = 5*1 וכל מיני כאלה. * יש לי בעיה עם שיערות. אני לא מסוגלת ללכת עם קצר אם צמחו לי שיערות, אפילו כשאומרים לי שלא רואים בכלל וכל זה, אני אתחרפן, ואם אני כבר עם קצר, הסיכויים שתראו את הרגליים שלי או מהשזהלאיהיה קטנים. * אני חייבת ללכת לשירותים לפני שאני הולכת לישון. אפילו אם זה טיול וקר בטירוף, מהחשש שאצטרך בלילה, ואם אני אלך ולא יהיה לי פיפי ואני אוותר תהיה לי תחושה מעצבנת במשך לא מעט זמן. * השעון הביולוגי שלי דפוק. אני עירנית בטירוף בלילה. יכול להיות שלא ישנתי כל הלילה ולמחרת אני חצי ישנה, מנסה להחזיק כדי שאוכל לישון בלילה הקרוב, שעה לפני שאני אלך לישון אני אהפוך עירנית וקופצנית. ובכלל, אני יכולה לשכב במיטה שעות עד שאני ארדם. * חוסר איכפתיות אצל אנשים משגע אותי. אם יש עבודה להגיש או משהו ואנשים אומרים לאלא, לא עכשיו, יש לי דברים חשובים יותר לעשות וזה פוגע גם במה שאני הייתי אמורה לעשות אני מתחרפנת. * אני לא יכולה ללבוש סוויטשירים/חולצות שהוציאו חברים שלי במסגרת הנוע"ל. * תמיד אני כותבת הערות ליד התאריך במחברת - 'יומולדת ל', 'מחר' או 'צריך לעשות' אם אין לי מה לכתוב אני סתם אכתוב משפט, העיקר שיהיה כתוב שם משהו. * אני לא מסוגלת לשמור על סדר בקלסר אנגלית שלי. אין לי סבלנות לשיום חוצצים ולשמור על הדפים, בגלל זה הספר שלי עבה פי שתיים - הוא מלא דפים שקיבלנו/כתבנו. * טעויות לשוניות של אנשים משגעות אותי. בעיקר טעויות של זכר-נקבה. בדר"כ אני מעירה על זה ואז מתעצבנים עליי. * אם הטעויות נאמרות ע"י מורות אני מתחרפת עוד יותר, הן הרי אמורות ללמד אותנו איך מדברים!

Blue Pencil

New member
~

* אני לא מסוגלת לאכול בבוקר, ובדר"כ גם לא בביתספר, ותמיד כל החברות שלי מעירות לי על זה. * כשאני מספרת על משהו שאני מתלהבת ממנו אני קופצת וזזה כל הזמן. * כל דבר אצלי הוא 'מגניב', וזה יכול להיות גם מדרגה מגניבה או משהו. * אם אני רוצה לאכול ומתלבטת בין שני דברים או יותר, אני מסוגלת לא לאכול בכלל בגלל שאני לא יודעת במה לבחור.^^

Blue Pencil

New member
><

* עקשנית בטירוף. אם החלטתי משהו בנושא מסוים אני לא אפסיק לדבר עליו עד שכל הסובבים ישתכנעו, אפילו אם גיליתי שאני זו שטועה, אני אמשיך לדבוק בגירסה שלי.

Blue Pencil

New member
^^

* אני כל הזמן מתופפת עם הרגליים, אני מניחה שזה בגלל שאני רוקדת סטפס. תמיד מתעצבנים עליי ואומרים לי להפסיק, אז אני מתחילה לתופף עם האצבעות. אחרי שמעירים לי שוב אני עושה קצב עם הלשון.

Stinki Winki

New member
את אני, כמעט.0_0

בקטעים האלה: * יש לי קטע אידיוטי עם מספרים, בעיקר של שעונים. אני תמיד אבהה חצי שעה ואנסה למצוא תרגילים/סדרות. 51:23, כי 2+3 = 5*1 וכל מיני כאלה. * יש לי בעיה עם שיערות. אני לא מסוגלת ללכת עם קצר אם צמחו לי שיערות, אפילו כשאומרים לי שלא רואים בכלל וכל זה, אני אתחרפן, ואם אני כבר עם קצר, הסיכויים שתראו את הרגליים שלי או מהשזהלאיהיה קטנים. * השעון הביולוגי שלי דפוק. אני עירנית בטירוף בלילה. יכול להיות שלא ישנתי כל הלילה ולמחרת אני חצי ישנה, מנסה להחזיק כדי שאוכל לישון בלילה הקרוב, שעה לפני שאני אלך לישון אני אהפוך עירנית וקופצנית. ובכלל, אני יכולה לשכב במיטה שעות עד שאני ארדם. (אגב זה קורה לי ממש עכשיו. חזרתי מטיול של 3 ימים שבו ישנתי איזה 7 שעות, ואני בכלל לא עייפה.) * אני לא מסוגלת לאכול בבוקר, ובדר"כ גם לא בביתספר * כל דבר אצלי הוא 'מגניב', וזה יכול להיות גם מדרגה מגניבה או משהו. * אם אני רוצה לאכול ומתלבטת בין שני דברים או יותר, אני מסוגלת לא לאכול בכלל בגלל שאני לא יודעת במה לבחור.^^ (אצלי זה בעיקר בחנויות ממתקים, אני משתגעת מכמה שהכל טעים) * עקשנית בטירוף. אם החלטתי משהו בנושא מסוים אני לא אפסיק לדבר עליו עד שכל הסובבים ישתכנעו, אפילו אם גיליתי שאני זו שטועה, אני אמשיך לדבוק בגירסה שלי. (חחח יש לי כבר שנה ויכוח האם אוקראינים הם רוסים עם שם יותר נחמד, כי אני ממש לא מבדילה בינהם. הסבירו לי את ההבדלים מליון פעם, אני מתעקשת להיות אטומה.
)

איזה דפוקותXDDDD../images/Emo96.gif

יואו סטינקי הרגת אותי! ואיך גם כולן הזדהו עם הסימטריות. זה ocd דרך אגב:p. לי אין ממש אובססיות, חוץ מלעשות קליפס כל הזמן ולעשות קנקים בטירוף( אני רואה שזה מפריע כאן לאנשים- למה?!)

shanchan

New member
שכחתי משהו מאוד חשוב,

אני שונאת, ממש שונאת שאנשים שוגים בעת כתיבה. בעת דיבור אני עוד יכולה לסבול את זה, אבל טעויות כתיב אני פשוט מתעבת |: בגלל זה אני ממש מעוצבנת על המקלדת שלי, שגורמת לי לטעויות הקלדה מציקות אחושרמוטה. -_- באמת, אני חושבת שיש כל כך הרבה אנשים שלא אוהבים אותי בגלל זה P:

TheWingedPig

New member
מסכימה חלקית...

גם אותי משגעת הדרך בה אנשים כותבים, למשל בהתעלמות מוחלטת מסימני הפיסוק. איך אני אמורה להבין אם שואלים אותי משהו, או שסתם זורקים הערה? אבל זאת, להבדיל משגיאות הקלדה... קורה לי הרבה פעמים, שאני מקלידה מהר, והאותיות מתהפכות, ואני לא תמיד שמה לב לזה, כדי לתקן. זה לא אומר שאני כותבת עם שגיאות (כי אם הייתי ממש כותבת את הדברים האלה בעט, ולא מקלידה, זה לא היה קורה). אז בבקשה...

למעלה