../images/Emo89.gifואני חשבתי שאני פסיכית ../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif
* אני תמיד ישנה עם דלת פתוחה. אני יכולה לישון גם עם דלת סגורה, אבל התרגלתי. * לפני שאני נרדמת אני תמיד משננת לעצמי באיזו תנוחה נרדמתי. בבוקר אני בודקת באיזו תנוחה התעוררתי, כדי לראות אם זזתי. איכשהו אני תמיד שוכחת איך נרדמתי.. * היום כמעט ולא, אבל כשהייתי קטנה יותר לא יכולתי לצאת מהאמבטיה אם לא הייתי יבשה לגמרי, אבל לא כי התנגבתי- אלא כי פשוט עמדתי בלי לזוז עד שהמים היו מתייבשים מעצמם. * שיער. ארוך. * גיליתי לאחרונה שיש לי נטייה לחבב יותר מראה של גברים עם זיפים קטנים, אבל לא בשפם. * אני תמיד שמה שעון מעורר בפלאפון, למרות שאני אף פעם לא מתעוררת ממנו וכל יום מחדש אמא שלי צורחת עליי לנתק את השעון כי הוא מעיר אותה מוקדם מדי, והיא במילא זו שמעירה אותי אחרי הכל..^^" * לא משנה כמה זמן ישנתי- תמיד כשאני מתעוררת אני צריכה פיפי. * אני שונאת לסדר את החדר שלי ואת הדברים שלי, ובכלל את הבית שלי. אצל אחרים אני דיי לסדר. * עד כיתה ו' בערך, אם היתה נהרסת לי כותרת במחברות או אות אחת אפילו- היתי תולשת את כל הדף ומתחילה להעתיק הכל מחדש. מכיתה ז' הפסקתי- גם כי המחברות נגמרו לי על ימין ועל שמאל וזה היה מרגיז להחליף 5 מחברות לפחות בכל מקצוע, וגם כי התחילו להכתיב הרבה יותר בכיתה ולמי יש כוח.. * אני נרדמת בכל מצב. לא משנה כלום. אני יכולה להירדם גם אם יתקעו לי פנס מסנוור רצח בעין, רמקולים עם מוזיקה בפול ווליום באוזן, אנשים יגעו בי..לא משנה- אם אני רוצה אני נרדמת. * אותו דבר גם כשמנסים להעיר אותי- אני לא קמה מכלום. גם לא כשקופצים עליי (ניסו את זה המון), כמפילים אותי לרצפה, כששופכים עליי מים..אני פשוט לא קמה (ומסכנים ההורים שלי, או כל מי שרוצה להעיר אותי.) * נוח לי לשים טבעות רק על אצבע אחת מכל 10 האצבעות שיש לי בידיים. בגלל זה אין לי טבעות..האצבע זו הקמיצה בשמאל- איפה שהטבעת של הנישואין- ואני לא נשואה P: *אני כל הזמן אומרת 'ברוך השם', 'בעזרת השם' וכל מיני כאלה- ואני בכלל לא מאמינה בה'. * אני שונאת שאנשים משייפים לידי ציפורניים. גם כשאני משייפת לעצמי (פעם במאה שנה)- אני מתחרפנת ורוצה להרביץ לעצמי XD זה פשוט מצמרר אותי ברמות על. * אני רגישה ברמות על לדגדוגים. * אם מישהו מצחיק אותי, אפילו קצת (וזה קורה הרבה), אני נכנסת להתקפי צחוק רצחניים, וממש קשה לי לצאת מהם, ואז אני לא מצליחה לנשום, והבטן שלי כאילו מתכווצת, ואין לי אוויר בגרון, והוא מתחיל להתייבש ואני חייבת לשתות ממש הרבה מים כדי לצאת מזה. זה מפחיד
* אם אני לא מצחצחת שיניים בערב, אני מרגישה ממש רע עם עצמי. זה גם לא קורה, אלא אם כן נרדמתי בצהריים עד הבוקר למחרת.. *אני חייבת שהפלאפון שלי יהיה במרחק נגיעה ממני כשאני הולכת לישון. יש לי אובססיה כזו לבדוק כל שניה מה השעה, למרות שאני יודעת שבקושי דקה עברה
* אני שונאת קליקים. אני שונאת שעושים לידי קליקים. אני פשוט יוצאת מריכוז, וזה מתחיל להכאיב לי, למרות שאני לא עושה. * אם מעשנים לידי, גם אם דיברתי עם מישהו והוא מדליק לידי סיגריה- אני אומרת לו שיכבה ואם הוא לא מכבה אני הופכת להיות ממש סנובית, אין דרך אחרת לומר- אני פשוט קמה והולכת משם. * קשה לי לראות אנשים שאני אוהבת ומעריכה מעשנים. גם אם הם לא מעשנים לידי, זה פשוט עושה לי עצוב. * אם אני מסתכלת על מישהו שאני לא מכירה, והוא נראה לי ממש חמוד והכל..ואז הוא מדליק סיגריה- הוא סיים אצלי ~.~" * ידיים של בנים עושות לי את זה. * אני לא יכולה לשבת ליד אנשים שהמגע שלהם מצמרר אותי באופן רע. זה דוחה אותי. * כל לילה לפני שאני הולכת לישון אני אומרת שמחר אני אוכל בריא ומסודר וכמו שצריך, וכל לילה מאוכזבת מעצמי מחדש על שהפרתי את מה שהבטחתי לעצמי בלילה הקודם.. * אני כותבת את כל מה שאני אוכלת. זה עוזר לי ברגעי משבר, ואני רצינית. כשרושמים את כל מה שאוכלים- רק אז מבינים כמה דברים מיותרים אתה אוכל, שבדר"כ אתה לא סופר..ביס פה, ביס שם..מנה פה, חטיף בבצפר..כל מיני כאלה. *יש לי מלא רשימות וטבלאות ולוחות שנה וכאלה. מה צריך לקחת כשיוצאים מהבית, מה צריך לקנות, מה צריך לעשות עד גיל XX, מה צריך לסיים, מה אף פעם לא עשיתי וצריך לעשות, מה אף פעם לא עשיתי ואני לא רוצה לעשות, עוד כמה ימים נגמר בצפר (כולל הכל, בלי שבתות, בלי חגים, בלי שבתות וחגים..), עוד כמה ימים יש לי יומולדת, מה יש להכין, מה אני חייבת לעשות כי הבטחתי לאנשים, מה צריך לגבות לפני שמפרמטים מחשב, איזה תוכנות יש לי על המחשב, מה צריך לעשות עם אנשים מסויימים, מה צריך לעשות כל יום, מה יש לי ומתי, רשימת רופאים ותורים, רשימות של מבחנים, בחנים ועבודות כולל תאריכים ומה צריך לעשות, איזה ש"ב/חומר אני צריכה להשלים וממתי, אם יש לי דברים של אחרים- אז מה צריך להחזיר, רשימות של ספרים (שקראתי, ספרים מממש אהבתי והם מומלצים בחום, ספרים שצריך לקרוא, ספרים שצריך להגיד לאנשים לעולם לא לקרוא..), רשימות של ציטוטים שלי ושל חברות, ציטוטים מהאינטרנט, ציטוטים מספרים, רשימות של משפטים ליומן, רשימות של אנשים ממקומות שונים, רשימת אנשים שאני מדברת באופן קבוע, אנשים שאני מכירה מכל חיי גם אם אני לא בקשר איתם שנים (אני רצינית), רשימת תאריכים של ימי הולדת...פסיכית, אני יודעת >< *הרשימות היחידה שאין לי, אני חושבת, זה של אימיילים, כתובות מסנג'ר, מספרי איסיקיו, מספרי טלפונים ומספרי פלאפונים...וגם הרשימות האלו נמצאות בתיכנון, שחס וחלילה המחשב לא יקרוס, או שיפרצו לי לאיסי ולמסן, או שאני אאבד את הפלאפון שלי או יגנבו לי אותו או כל דבר טרגי בסגנון
ואני לא זוכרת עוד, למרות שיש לי עוד, ואולי עוד הרבה. ומה זה, רק לי אין שריטה עם השעות? או הרגלים מוזרים לפני שינה? או סדר התארגנות קבועה בבוקר? או בעיה עם זה שאנשים נוגעים לי בדברים כמו קלמר בלי לשאול? או פחד שיגעו לי בחדר כשאני לא בבית? או כל דבר כזה עם הפרטיות? X_X וואי..אולי אני בעצם לא כ"כ פסיכית..XD [אגב, קראתי את של כולן, ורוב הדברים פה ממש משעשעים P:]