שרשור אובססיות.:)

o0Invisible0o

New member
נמנ..

אוקיי, כל יום כשאני הולכת לישון- חייבת להיות מוזיקה, איכשהו.:X אז בדר"כ דיסק במערכת. וחייבת גם טלוויזיה דולקת עם מיוט וסליפ לעוד 20 ד' או חצי שעה..תלוי בכמה מאוחר וכאלה..:S אם אין לי סבלנות לדיסק אז הטלוויזיה לא על מיוט.XD גם חייבת תנור- אפילו כשכבר כ"כ לא קר. שיהיה על עוצמה הכי חלשה..העיקר שיהיה..עד שהשמיכה תתחמם.
כשאני במחשב עושה משהו מסעיר- שיחה מעניינת, תוכנית/סרט מותח/מרגש וכו'..חייבת מים לידי ולשתות כל הזמן. כל הזמן. כשאני לחוצה אני משחקת עם הרצועה של השעון- סוגרת ופותחת, סוגרת ופותחת..ואחרי הרבה זמן הוא כבר לא על היד..אני מחזיקה אותו וסוגרת ופותחת. כשאני מגיעה למקומות למתמקמת- מרגישה כמו בבית. אני חייבת להוריד את השעון.
כשאני מוציאה כוס מהארון, אני חייבת להעביר יד על הפיה- לוודא שזה נקי.אמממ..כן.
וכל שישי אמא שלי מכינה אור ויש כוס אחת שהיא שמה איתה מים ומחזירה לארון- כי זה לא מלוכלך. תמיד, תמיד אני לוקחת את זאת, מרגישה שרטוב..צועקת על אמא ומחזירה.
לפני שאני הולכת לישון- אני חייבת לבחון את עצמי במראה.
כנ"ל לפני שאני נכנסת למקלחת.:X אה, ואחרי שאני יוצאת ואני מרוצה מאיך שאני לבושה..כשאני חוזרת אני שעה מול המראה מתלהבת מעצמי..
באמת.XD לא רוצה להכנס לפיג'מה וכאלה.. מאז שהסתפרתי אני כמעט ולא מסתרקת. לרוב מעבירה אצבעות בשיער, במקרים קשים- אצבעות רטובות.
כל פעם שאני מתיישבת מול המחשב בבית- חייבת לשנות את הגובה שלו- לא לגובה קבוע כלשהו..פשוט תמיד חייבת לשנות.:S לפני שאני אוכלת, אני חייבת שהסכום יהיה מסודר נכון. לא סובלת כשטועמים לי מהאוכל או שותים לי מהשתייה, זה פשוט מגעיל אותי. אבל כשאני אוכלת אני מציעה מנימוס. בשתייה- הרוב מודעים לבעיה..אם לא, אני פשוט מתמודדת.לא רוצה להתחיל להסביר. חושבים שאני סתם לא רוצה לתת..:X סיכות של מהדק- חייבת, חייבת לפרק אותן.
ולעוות להן את הצורה. ובכלל..דברים קטנים בדר"כ מתעקמים אצלי [בדר"כ הפה מסייע.
] אם יש טוש לידי- היד שלי תהיה מקושקשת. אני [כמו גל..] אוהבת לשיר. כל הזמן. וגם אני לא יודעת. הקטע הוא שאני גם שרה שירים שמי שמסתובב איתי לא מכיר בכלל..ואז סתם בוהים בי.o_0 אז אני בדר"כ שרה לעצמי..או בלב. לפעמים זה גורם לי לחייך..ואני חושבת שמסתכלים עלי כמו משוגעת.
כשאני לבד באוטו- אני שרה בקולי קולות. לפעמים אנשים שעוברים ברחוב נועצים מבטים..XD בדר"כ כשיש רצפה משובצת/מחולקת בצורות וצבעים- אני לא יכולה שלא ללכת או רק על הקווים, או בלי לגעת בהם. לדלג צורות וכל מיני דברים מוזרים שכאלה... אני סוחבת איתי מראה בתיק כל יום, אבל חושבת שזה ממש מוזר אשכרה להוציא אותה ולהסתכל בה.
אמממ..לא יודעת. נראה לי שאני יכולה להמשיך לנצח..אבל מספיק, לא? XDD אןין לי מושג כמה מוזרים/לא מוזרים נחשבים הדברים שכתבתי...אז אני מחכה לתגובות.

InvisibleTouch

New member
יווו הכי אני בעולם-

לפני שאני הולכת לישון- אני חייבת לבחון את עצמי במראה. כנ"ל לפני שאני נכנסת למקלחת.:X אה, ואחרי שאני יוצאת ואני מרוצה מאיך שאני לבושה..כשאני חוזרת אני שעה מול המראה מתלהבת מעצמי.. באמת.XD לא רוצה להכנס לפיג'מה וכאלה.. את לא כזאת מוזרה חח. בגדר הנורמלי:) הקטע עם הרצפה המיוחדת מצחיק
וגם זה שאת תמיד ליד מים
כאילו את בהתרגשות כזה..

Stinki Winki

New member
אוקיי, אני:)

יש לי קטע כזה, שהכל חייב להיות סימטרי. אם קיבלתי מכה בברך ימין- אני אתן לעצמי מכה באותה נקודה בדיוק בברך שמאל. אם זה יצא בעוצמה חזקה יותר מבברך ימין, אני אתן מכה קטנה בברך ימין, לאיזון.
אני גם אוהבת שעות יפות- 12:21, 12:12, ואפילו שעות כמו 23:14, רק בגלל שאם מחברים את המספרים בשני הצדדים יוצא 5:5. וכנ"ל גם מספרים שכופלים. או למשל 23:06 (שזו השעה עכשיו), שאם כופלים 2 ב-3 יוצא 6.
תמיד כשאני מאוהבת יוצא לי לראות מלא שעות כמו 13:13 ולחשוב שאותו בחור חושב עליי. זה אידיוטי.
כשאני מתיישבת ליד המחשב, אני חייבת להעלות את הגובה של הכיסא עד למעלה גם אם הוא כבר למעלה.
אם השיער שלי פזור, אני לא אפסיק להתעסק בו, באובססיביות.
תמיד כשאני עם איפור, למשל בפורים, מגרדות לי כל הפנים סתם ככה.
גם מגרד לי האף כשאני שוטפת כלים, זה מחרפן.
יש לי אובססיה לדברים זוגיים. אם אני אוכלת במבה, תמיד אני לוקחת שניים או 4. בכלל 4 זה מספר מעולה- הכל אני משתדלת לעשות בכפולות של 4. (מספר מזל, מה.)
כשמשעמם לי בבית, בדר"כ ביום שישי בערב, אני מקיפה מלא פעמים את המטבח והסלון לפי המשבצות של הבלטות- עם דילוג על משבצת אחת. חוץ מאשר ליד השולחן הגדול באמצע, כי הוא ברוחב של 4 משבצות, אז אני עושה צעד גדול.
אני לא יכולה ללבוש גולף, או לשים שרשרת צמודה מדי לצוואר, ובכלל לגעת בצוואר- אני ישר מרגישה חנק.
אני מרגישה נחנקת גם אם אני ישנה עם דלת סגורה. אפילו אם כל החלון פתוח. אפילו אם כל הבית חשוך. עצם הידיעה שדלת החדר פתוחה קצת, מאפשר לי לישון.
אני נוהגת להשאיר חפצים בכל מקום שאני נמצאת בו. למשל נעליים, סיכות, גומיות, מחברות, שקיות, מטען של הפלאפון, את הפלאפון עצמו, דפים... הכל. בעיקר בחדר של אחי וזה מחרפן אותו.
די שונאת לדבר בטלפון. תמיד יש לי רגעי שתיקה מעיקים כאלה. בכלל אני לא דברנית טובה.
עם זאת, כשאני רואה טלויזיה/סרט עם עוד מישהו, אני מדברת על מה שרואים ה-מ-ו-ן. בטח אנשים שונאים אותי על זה.
הרבה פעמים אני בוהה באנשים. בעיקר יפים. ברחוב או בשיעורים... זה קצת סטוקרי, אני יודעת.
עם חברות טובות שלי יש לי קטעים שאנחנו חושבות אותו דבר ואומרות הכל באותו זמן, כשרואים את זה מהצד חושבים שאנחנו פסיכיות או משהו.
אני שונאת שונאת שונאת לקנות בגדים. תמיד מרגישה שבוחנים אותי על איזה בגדים אני מסתכלת. וזהו, אני חושבת.

o0Invisible0o

New member
וואי אני ממש דומה לך!!

והבגדים- שבוחנים על מה את מסתכלת- כ"כ!!!
XDDD וגם הסימטריה- מכות, חטיפים וכו'..רק השעות לא.

shanchan

New member
אוי, כל כך מכירה את השיער והמכות.

ואז השיער נהייה שמנוני, כי נוגעים בו יותר מדי, באסה P:

InvisibleTouch

New member
חחח וואו ממש הצחקת אותי.

"כשמשעמם לי בבית, בדר"כ ביום שישי בערב, אני מקיפה מלא פעמים את המטבח והסלון לפי המשבצות של הבלטות- עם דילוג על משבצת אחת. חוץ מאשר ליד השולחן הגדול באמצע, כי הוא ברוחב של 4 משבצות, אז אני עושה צעד גדול." וואו, נקרעתי מצחוק. אנחנו הכי שונות בזה- אני שונאת שונאת שונאת לקנות בגדים. תמיד מרגישה שבוחנים אותי על איזה בגדים אני מסתכלת. מה איכפת לך אם מסתכלים? אנשים תמיד מסתכלים, גם כשזה לטובה.

M o o M o o

New member
אנחנו ממש דומות :O

בעיקר ב: יש לי קטע כזה, שהכל חייב להיות סימטרי. אם קיבלתי מכה בברך ימין- אני אתן לעצמי מכה באותה נקודה בדיוק בברך שמאל. אם זה יצא בעוצמה חזקה יותר מבברך ימין, אני אתן מכה קטנה בברך ימין, לאיזון. כל כך, אמאלה XD, חשבתי שאני המוזרה היחידה
, שהייתי קטנה זה היה עוד יותר גרוע, הייתי באמת מגרדת ביד נגיד, ואז מגרדת ביד השניה, אבל רגע זה יצא שונה, אז אני שוב מגרדת כמו שגירדתי בהתחלה ואז ביד השניה אני מגרדת איך שזה יצא בשניה, ואז בסוף ממש כאבו לי הידיים.
תמיד כשאני עם איפור, למשל בפורים, מגרדות לי כל הפנים סתם ככה. אני נוהגת להשאיר חפצים בכל מקום שאני נמצאת בו. למשל נעליים, סיכות, גומיות, מחברות, שקיות, מטען של הפלאפון, את הפלאפון עצמו, דפים... הכל. בעיקר בחדר של אחי וזה מחרפן אותו. זה אכן מחרפן אותו. >,> עם זאת, כשאני רואה טלויזיה/סרט עם עוד מישהו, אני מדברת על מה שרואים ה-מ-ו-ן. בטח אנשים שונאים אותי על זה. :X, גם אני לפעמים דיי קרצייתית בסרטים. ואז זורקים עליי כרית ואני שותקת.
יש לי אובססיה לדברים זוגיים. אם אני אוכלת במבה, תמיד אני לוקחת שניים או 4. בכלל 4 זה מספר מעולה- הכל אני משתדלת לעשות בכפולות של 4. (מספר מזל, מה.)|סגדש| אני שונאת שונאת שונאת לקנות בגדים. תמיד מרגישה שבוחנים אותי על איזה בגדים אני מסתכלת.

גם אני סימטרית בכל הקטע של נגיעות בידיים

וברגליים D: למשל אם אצבע אחת שלי נגעה בשולחן, כל האצבעות האחרות גם חייבות לגעת בשולחן. ואם למשל אני סתם נוגעת לי ביד אחת או באצבע אחת אני חייבת לעשות בדיוק את אותה תנועה של נגיעה ביד השניה או באצבעות האחרות. אם אני מדגדגת למשל בכתף שמאל, אני חייבת לדגדג גם את כתף ימין. וכמוך, אם קיבלתי מכה בברך אחת אני אתן לי מכה בברך השניה, וגם כמוך, אם זה לא היה באותו החוזק של המכה השניה, אז אני צריכה לתת מכה שוב ברגל הראושנה שקיבלה מכה, ולפעמים זה לא ממש מסתדר, אז אני נתקעת על זה שעות ><

Dandoka

New member
ווואוו אובססיות. המממ

אני נוראית בזה, כי יש לי המון אמונות טפלות, זה תמיד מתחיל בקטן, ואז פתאום אני מרגישה שאם אני לא אעשה X דברים מסויימים אז משהו רע יקרה למשפחה שלי ולאנשים שאני אוהבת
ואז אני אומרת לעצמי שזה טיפשי ושאני לא צריכה לעשות את מה שאני חושבת עליו, אבל נו אחרי שחושבים על זה המחשבה לא תניח לך ותהיה חייב לעשות את זה! טוב הדבר הכי מעיק קרה בעקבות שילוב שראיתי את הסרט "הצלצול" ו"החוש השישי" - את ה"חוש השישי" ראיתי כשהייתי ממש קטנה ואני רק זוכרת קטע אחד שהילד יושב על יד המיטה ממש עם רגליים צמודות והרוח תופסת לו את הרגל (שדה, לאיודעת) ואז הוא לא מצליח להשתחרר ויש לה עיניים אדומות מפחידות כאלה פחח. קיצור כשהייתי קטנה אחרי שראיתי את זה כמה שנים לא יכולתי לשבת על הרצפה צמוד למיטה, או לשים רגליים צמוד. אחר"כ זה עבר ואחרי שראיתי ה"צלצול" (טעותטעות גדולה) אז לפעמים כשאני נכנסת למיטה אני מדמיינת פתאום שסמארה נמצאת מתחתיה, חח אני יודעת שזה מגוכח, אני לא מאמינה שזה באמת ככה, אבלאבל.. קשה להסביר. קיצר אז אני מסתכלת מתחת למיטה וחוזרת למקום. ומזה זה יצא שאני עושה את הפעולה הזאת לפני כל שינה איזה 3 פעמים. מה שממממש מעיק עליי. כי אם נאי לא עושה אותה אני מרגישה כאילו משהו רע יקרה. ואני גם תמיד מסדרת שחס וחלילה המקלדת לא תעלה על החוט של המקלדת לפני השינה (אני עושה את זה גם הרבה פעמים). ותמיד אני שמה גלגל"צ איזה חמש דקות ואז מכבה. אני לא אוהבת סתם להכנס למיטה בחדר בחושך.. אממ מה עוד? אני עושה הרבה טפו טפו טפו על העץ חייבת. וווו.. נמאס לי שהכל איכשהו בא במספרים של 3, זה גם היה אמור להיות מספר המזל שלי אבל לא יודעת למה הוא מעיק עליי. אז תמיד כשיש משהו של 3 אני חייבת לעשות אותו עוד פעם כדי לבטל. דוגמא? הקטע עם הבדיקה מתחת למיטה.. אסור שיהיה 3 פעמים, אם ככה אז אני בטח אעשה שוב פעם בלעכס. יו יש כל-כך הרבה, היתי כותבת עוד אבל אני מרגישה מגוחכת ולא מובנת
כל הקטעים האלה כל-כך מעיקים על החיים שלי שזה נורא. דיי לאמונות הטפלות ולפחדים!!

Dandoka

New member
אההה וכמובן אני גם מכורה

לקראנץ (דגנים של שוקולד). זה הגיע למצב שסיימתי קופסא ב-4 ימים. ולא, אני לא שמה בקערה.. חח כל כמה זמן קופץ עליי צורך כזה ללכת לקופסא ולקחת קצת (ביד, לא בקערה עם חלב). וגם בימי שישי כשיש חלה תמיד אני אוהבת לקחת קצת מהקרנאץ וקצת מהחלה ביחד, חח זה טעים! אני פשוט מכורה לשוקולד, ואני לא מסוגלת לאכול 3 ארוחות מסודרות ולא לאכול שום דבר בין לבין. איך אפשר?

yaeloolik

New member
יש לי משהו דומה..

כאילו שנניח השארתי משהו על המדרגות ועליתי בכיוון לחדר שלי ושכחתי לקחת את זה... ואז אני אומרת לעצמי- מה אני אחזור אחורה בשביל זה? אני אקח אח"כ... אבל אני תמיד נשברת וחוזרת לקחת את זה. אני מפחדת שמישהו מהמשפחה שלי ייפול על זה או משהן..
זה ממש מלחיץ אותי.. כאלו אני יכולה אפילו להתחיל לבכות כי בראש שלי סיפרתי לעצמי סיפור שמישהו נפל ממשהו שהשארתי על המדרגות...

InvisibleTouch

New member
יואו, פרנואידית.

למרות שבחלק מהדברים אנחנו דומות, אבל אם אני אחשוב שסמארה מתחת למיטה שלי אני רק אתכרבל חזק יותר ובחייםםםםם לא אסתכל. מפחיד יותר:X

hello obsession

New member
מורת לי גם? ../images/Emo3.gif.

אוכל ושתייה: - לא מסוגלת לאכול משהו רציני, ארוחה גדולה ז"א בלי שתייה. - אם האוכל לא מסודר בצלחת זה משגע אותי. ז"א אם נגיד יש עגבניות מפוזרות בכל מקום ופירה ושניצל וזה לא מסודר אני אתחרפן, ואסדר את זה. - אני לא יכולה לאכול נגיד ביס מזה, ואח"כ ביס מזה ואח"כ ממשהו אחר. אני תמיד אוכלת בסדר קבוע. - שונאת קטשופ. אני אוכלת את זה רק עם המון המון מיונז. יאמ
. - שונאת כבד. זה פשוט דוחה אותי. וגם בצל. אמא שלי תמיד מכינה מאכלים עם בצל, ומשאירה את הבצל לסוף. היא שמה לי צלחת של המאכל ואז רק שמה את הבצל. ואם אני מוצאת חתיכה קטנה של בצל הלך עליה... - אני לא יכולה לסבל מרקים שאני יכולה לראות את כל השמן צף... יאק. - גם ירקות אפויים עושים לי חררה. שינה: - אני לא מסוגלת להכנס למיטה כשיש חושך מוחלט, לכן לפני שאני מכבה את המחשב/טלוויזיה כשאני מתכוננת למיטה אני תמיד פותחת קצת את הדלת, ואת החלון עד הסוף [יש אור מהחצר של השכנים ומהרחוב] ואז מתארגנת סוגרת את הדלת נכנסת למיטה, סוגרת את החלון וליל"ט. - אני בחיים אבל בחיים לא אשן עם יד או רגל בחוץ. טראומות מילדות. - אני ישנה צמוד-צמוד עם הגב לקיר, וראש מופנה ככה שאני אראה את הדלת. - אני לא מסוגלת להרדם כשהכרית עקומה. היא תמיד מיושרת לגמרי לגמרי. - אני לא מסוגלת לראות את הסדין כשהוא לא צמוד ולא מסתיר את המזרן, ורואים את הפינה של המזרן. - לפני שאני נכנסת למיטה אני מוודאת שאחותי מכוסה לגמרי [היא במיטה למטה- מיטת קומותיים] ושהיא ישנה טובטוב ושהיא לא תתעורר באמצע הלילה ותעיר אותי או משהו. - אם התעוררתי- אני לא ארדם יותר. אחר: - אם המסנג'ר פתוח ואין שום שיחה זה מטריף אותי. - כשאני במחשב בלי מוזיקה אני משתגעת... - בכלל כל דבר גדול שאני עושה כמו לסדר את החדר או לעשות שיעורים או עבודה אני עם מוזיקה קודם. - אני פריקית של רשימות. כל דבר אני רושמת- מה ללבוש, מה לקחת, מה לעשות, הכל הכל הכל. - אני כמו ספיר, כשמכינה אוכל אני מדמיינת שאני בתכנית בישולים
. - כשאני מתקלחת, אני קודם מכניסה את הבקבוק שמפו או סבון מתחת למים כדי שהם לא יהיו בטמפ' שונה. - יש לי מין הרגל כזה, כשאני יושבת ומשתעממת אז אני מרימה את הכף רגל, ככה שזה יגרום לשרירים להיות מתוחים ולקפץ. זה משעשע אותי ומחרפן את מי שיושב לידי... - אם אני קוראת משהו ארוך במחשב או רואה סרט או תכנית אני שמה את הרגליים גבוה ככל האפשר. - אני מכורה לקולה. - חזרה מבצפר יש לי דברים קבועים שאני עושה: לזרוק את התיק, להשתין, לפתוח ת'מסך, לקחת קולה ולשים מוזיקה. - שונאת את זה שאני הולכת ברחוב ומרגישה טוב עם איך שהתלבשתי ואז מלא אנשים בוהים בי סתם. או כשערבים בוהים בי. בלי קשר לגזענות... זה סתם מלחיץ. - אני אובססיבית לסימטריה. אם גירד לי במרפק ימין אני אגרד גם בשני, כדי להשוות. אחרת אני אתחרפן. - בשעות 12:12, 12:21 או דומות אני מבקשת משאלה. - כשנותנים משימות או דפים ויש בהם תרגילים ממוספרים, כשיש סה"כ תרגילים במספרים כמו 9, 11, 13 אני משתגעת. אני אפילו מוכנה שיביאו לי עוד משימות כדי שזה יהיה מספר נורמלי ויפה... אפילו עכשיו כשכתבתי את המספרים אני מקבלת התקפת איחסה. - כשאני לא בבית ונהנית או משהו ואז פתאום נזכרת בבית אני נתקפת פאניקה שאמא/אחות/אבא החליטו לעבור לי על הדברים. - כשחברה אצלי ואני הולכת לשירותים אני מפחדת שהיא לקחה לי משהו. - כשאני אצל חברה ושמה את התיק לידה, והולכת לשירותים אני גם ככה. - שונאת כשנוגעים ומחטטים לי בפלאפון. - אני לועסת המון. לא בהכרח מסטיקים. עטים, פקקים של עטים, עגילים קטנים, ועוד ועוד. - שונאת כשכותבים על דף דק, ואני תמיד כותבת עם מלא דפים ממתחת. ואם בקשתי דף, ונתנו לי אחד אני אבקש מאותו אחד/ממישהו אחר עוד דף. בדר"כ אומרים לי "אבל כבר יש לך" וזה מעצבן
. ואז אני כותבת על ספר. - מאז שראיתי הצלצול אני כל הזמן חושבת שסמארה נמצאת שם. כאילו בלילה, אני תמיד מסתכלת טובטוב לכל הכיוונים, ובמקלחת כשחופפים את הראש ואז אני עוצמת את העיניים אני מתחילה להלחץ ולא להצליח לנשום ואז אני רצה למגבת ומנגבת את העיניים... אני לא מסוגלת להיות עם עיניים עצומות בכללי. יש לי טראומה ענקית מחושך. - אני קלסטרופובית, כשהייתי קטנה והיינו משחקים מחבואים אצל בני דודים שלי הם היו מתחבאים מתחת למיטה ואני מאחורי הדלת, ותמיד היו תופסים אותי. אז לא ידעתי למה אני כ"כ מפחדת... - אם בחוץ חשוך ואמא מבקשת ממני להוציא את הזבל אני תמיד נועלת את הנעליים של אמא כי אני יחפה בבית, ואני מרגישה שהיא כאילו שומרת עליי [חחחחחחחחחחחחחח] ואז אני מהר מהר רצה לזרוק את הפח, ובחזרה לבית ואני תמיד מרגישה שמישהו יתפוס אותי בשני המטרים האלה.. שבין הבית לפח
. חחח.. - תמידתמיד כשהכלב שלי נמצא בחדר אני מרגישה ההקלה כזו כי קראתי שכלבים מבחינים ברוחות ובשדים רעים וכאלה. אז אני תמיד מנשקת אותו איזה שבעמאות פעם חחחח
. אוף יש לי עוד הרבה אבל אני מרגישה מטופש >< לפחות תגידו אם קראתן
אה כה אם לא ידעתן זו יאנה... שיניתי שוב כינוי מטעמי פרטיות. גיליתי שהכינוי הקודם שלי... וול עלו עליו וקראו את כל מה שכתבתי בו. לאנחמד. וזה עוד טראומה שלי XD.

InvisibleTouch

New member
../images/Emo6.gif את ממש מצחיקה.

ובואנה אנחנו ממש דומות, גם אני במקלחת לא סוגרת את העיניים ליותר מ-3-4 שניות. פחד:X

o0Invisible0o

New member
../images/Emo2.gif

גם אני שמה את הסבון מתחת למים כדי להשוות טמפרטורות!!!
יואו, איך שכחתי מזה..
אני לא עומדת בקצב של שינוי הניקים שלך..

../images/Emo13.gif

*כמו שכבר נאמר כאן לפני, גם לי יש את העניין המוזר הזה עם השעות, אבל אצלי זה רק כשהמספרים זהים [16:16]. שכנעתי את עצמי שאם יוצא לי להסתכל בשעון בשעה מהסוג הזה, סימן שמישהו חושב עליי. טיפשי. *יש לי מן פיתוח מסובך שכזה לטאצ'-ווד, שבכל פעם שאני חושבת מחשבות על דברים רעים שעלולים לקרות לקרובים לי אני אעשה. שלוש נקישות למשפחה, ארבע נקישות לחברים וחמש למשפחה המורחבת. וכמה שאני מנסה להסביר לעצמי שזה מטומטם, אני לא מצליחה להימנע מזה, כי אחרת יהיו לי רגשות אשם שמשהו רע יקרה להם והכל בגללי. *קשה לי נורא להישיר מבט לאנשים כשאני מדברת איתם. זה יכול להוציא אותי מריכוז. בייחוד אם לאותם האנשים יש עיניים בהירות
. *בכלל, אני מאבדת ריכוז נורא מהר, שוכחת על מה התחלתי לדבר ועוברת מנושא אחד לשני בגלל זה. במבחנים זה בכלל נורא. נקישות עטים, תזוזות של מרפקים, שיעולים ועיטושים ושאר דברים כאלה יכולים להוציא אותי מדעתי. *בעבר הייתי כוססת ציפורניים, עכשיו אני דואגת שלא יהיו לי כאלה כדי שלא אוכל לכסוס. זה לא עוזר. אני עדיין קצת כוססת, אבל חוץ מזה עכשיו אני כוססת בנוסף גם את העור שמסביב להן עד שיורד בו דם, ואם לא את זה, אז אני נושכת את הקצה של העט/עיפרון שאני מחזיקה או לועסת מסטיק. ואם כבר מסטיקים, השנה התחלתי להיות לועסת כפייתית ועכשיו אני בתהליכי גמילה
. *אני נורא אוהבת שילוב של שיער כהה ועיניים בהירות. *אני מפחדת פחד מוות להסתכל על עצמי במראה בשעות לילה וכשאין אור באותו החדר. זה מטומטם לחלוטין ובחיי שאין לי מושג למה. כנראה שזה משהו בעיניים ובשיניים שזוהרות בחושך שמפחיד אותי
. *עוגיות. say no more.
אם אזכר בעוד משהו אוסיף... ^^

Stinki Winki

New member
גמני לא יכולה להסתכל לאנשים בעיניים

אולי זה עניין של חוסר בטחון או ביישנות או משהו. אני ישר מסיטה את המבט לאיזה חלון או משהו... רק לחתולה שלי אני יכולה להישיר מבט לעיניים, אני יודעת שהיא תפסיק להסתכל ראשונה.
אגב בגלל זה אני ממש לא טובה בקרבות מבטים.

למעלה