o0Invisible0o
New member
נמנ..
אוקיי, כל יום כשאני הולכת לישון- חייבת להיות מוזיקה, איכשהו.:X אז בדר"כ דיסק במערכת. וחייבת גם טלוויזיה דולקת עם מיוט וסליפ לעוד 20 ד' או חצי שעה..תלוי בכמה מאוחר וכאלה..:S אם אין לי סבלנות לדיסק אז הטלוויזיה לא על מיוט.XD גם חייבת תנור- אפילו כשכבר כ"כ לא קר. שיהיה על עוצמה הכי חלשה..העיקר שיהיה..עד שהשמיכה תתחמם.
כשאני במחשב עושה משהו מסעיר- שיחה מעניינת, תוכנית/סרט מותח/מרגש וכו'..חייבת מים לידי ולשתות כל הזמן. כל הזמן. כשאני לחוצה אני משחקת עם הרצועה של השעון- סוגרת ופותחת, סוגרת ופותחת..ואחרי הרבה זמן הוא כבר לא על היד..אני מחזיקה אותו וסוגרת ופותחת. כשאני מגיעה למקומות למתמקמת- מרגישה כמו בבית. אני חייבת להוריד את השעון.
כשאני מוציאה כוס מהארון, אני חייבת להעביר יד על הפיה- לוודא שזה נקי.אמממ..כן.
וכל שישי אמא שלי מכינה אור ויש כוס אחת שהיא שמה איתה מים ומחזירה לארון- כי זה לא מלוכלך. תמיד, תמיד אני לוקחת את זאת, מרגישה שרטוב..צועקת על אמא ומחזירה.
לפני שאני הולכת לישון- אני חייבת לבחון את עצמי במראה.
כנ"ל לפני שאני נכנסת למקלחת.:X אה, ואחרי שאני יוצאת ואני מרוצה מאיך שאני לבושה..כשאני חוזרת אני שעה מול המראה מתלהבת מעצמי..
באמת.XD לא רוצה להכנס לפיג'מה וכאלה.. מאז שהסתפרתי אני כמעט ולא מסתרקת. לרוב מעבירה אצבעות בשיער, במקרים קשים- אצבעות רטובות.
כל פעם שאני מתיישבת מול המחשב בבית- חייבת לשנות את הגובה שלו- לא לגובה קבוע כלשהו..פשוט תמיד חייבת לשנות.:S לפני שאני אוכלת, אני חייבת שהסכום יהיה מסודר נכון. לא סובלת כשטועמים לי מהאוכל או שותים לי מהשתייה, זה פשוט מגעיל אותי. אבל כשאני אוכלת אני מציעה מנימוס. בשתייה- הרוב מודעים לבעיה..אם לא, אני פשוט מתמודדת.לא רוצה להתחיל להסביר. חושבים שאני סתם לא רוצה לתת..:X סיכות של מהדק- חייבת, חייבת לפרק אותן.
ולעוות להן את הצורה. ובכלל..דברים קטנים בדר"כ מתעקמים אצלי [בדר"כ הפה מסייע.
] אם יש טוש לידי- היד שלי תהיה מקושקשת. אני [כמו גל..] אוהבת לשיר. כל הזמן. וגם אני לא יודעת. הקטע הוא שאני גם שרה שירים שמי שמסתובב איתי לא מכיר בכלל..ואז סתם בוהים בי.o_0 אז אני בדר"כ שרה לעצמי..או בלב. לפעמים זה גורם לי לחייך..ואני חושבת שמסתכלים עלי כמו משוגעת.
כשאני לבד באוטו- אני שרה בקולי קולות. לפעמים אנשים שעוברים ברחוב נועצים מבטים..XD בדר"כ כשיש רצפה משובצת/מחולקת בצורות וצבעים- אני לא יכולה שלא ללכת או רק על הקווים, או בלי לגעת בהם. לדלג צורות וכל מיני דברים מוזרים שכאלה... אני סוחבת איתי מראה בתיק כל יום, אבל חושבת שזה ממש מוזר אשכרה להוציא אותה ולהסתכל בה.
אמממ..לא יודעת. נראה לי שאני יכולה להמשיך לנצח..אבל מספיק, לא? XDD אןין לי מושג כמה מוזרים/לא מוזרים נחשבים הדברים שכתבתי...אז אני מחכה לתגובות.
אוקיי, כל יום כשאני הולכת לישון- חייבת להיות מוזיקה, איכשהו.:X אז בדר"כ דיסק במערכת. וחייבת גם טלוויזיה דולקת עם מיוט וסליפ לעוד 20 ד' או חצי שעה..תלוי בכמה מאוחר וכאלה..:S אם אין לי סבלנות לדיסק אז הטלוויזיה לא על מיוט.XD גם חייבת תנור- אפילו כשכבר כ"כ לא קר. שיהיה על עוצמה הכי חלשה..העיקר שיהיה..עד שהשמיכה תתחמם.