שרשור אובססיות.:)

../images/Emo80.gifאני ילדה מוזרה? >.<;;

גיליתי שיש לי מלא אובססיות, אבל אני לא אכתוב את כולם כי אני ממהרת לחוג
- אני חייבת אבל חייבת ללעוס משהו. למרות שאני לא יכולה לסבול מסטיק - לא מסוגלת לסגור את הדלת כשאני ישנה לעומת חברות שלי. אני לא יודעת למה - לא מסוגלת להישאר עם דלת סגורה בחדר גם ביום עצמו, מרגישה שעוקבים אחריי. - כנ"ל לבית, כולם חושבים שאני מתנהגת כמו ילדה קטנה אבל אני כל פעם מרגישה שעוקבים אחריי, כשאני לבד וצופה בטלוויזיה למשל, (השרותים והמקלחת ממש ליד הספה) אז אני חייבת לסגור את דלתות השרותים והמקלחת או שאני בכלל מרגישה נוראי. - אם אני לא אנשק את אמא ואת אבא (אחד מהם לא נחשב) לפני שאני אלך לישון אני כנראה אמות. - כל יום יש לי חלום על היום שעבר. (טוב, אני מניחה שבד"כ. אבל ממש לעתים קרובות) - אני משתגעת בגלל הגשר כי עכשיו אני לא יכולה לאכול את העור ליד הציפורניים שלי (איכ ציפורניים עצמן.) - אם יש לי ציפורן שבורה אז אני משתגעת עד מוות, אני פשוט ארוץ ברחבי העולם לבקש מספריים או משו - אם אמא מוציאה שאריות אני תמיד אעדיף שניצל תירס, אפילו אם זה האוכל האהוב עליי. מוזר - אני מעדיפה דיאט קולה על פני קולה - ילדים מהכיתה שלי תמיד אומרים לי שאני צריכה להפסיק להיות אובססית לירוק >.< - שלא תעיזו לגעת לי בשיער - לדעת לי בתיק - לגעת לי בכל דבק קטן בחדר - לגעת בגוף שלי (לא מבחינה מינית
אפילו להחזיק ידיים, אני יודעת) - אם אני לא עשיתי שיעורים אני מתחילה לבכות. אפילו אם אני יודעת שלא יקרה לי כלום - כל בוקר כשאני מתעוררת יש לי לוח מסודר כל כך: 6:40 - 7:00 לקום, לשתות, מנחות שנה קטנה עד התהליך הבא (למה אני פשוט לא קמה מאוחר יותר!?) 7:01- 7:15 מתלבשת 7:16- 7:20 מסתרקת ואז עד שבע וחצי אני מצחצחת שניים ולובשת גרביים 7:31 - 7:35 לעשות מערכת מאז לרדת למטה ולארגן דברים. אני מסיימת בדיוק ב7 ו-43 ואז נועלת נעליים. ב-50 אבא יורד למטה ואני נוסעת לבצפר. -אם תקחו לי דברים בבצפר מהקלמר רק כדי, למשל, למחוק אני.. כנראה אכה אותכם. - כל יום אני חייבת לבדוק 3 פעמים את הפורום - אם אני אפגע במישהו (אוף, יש מקרים שאני חייבת להיות צודקת או שאני אסבול. זה קורה הרבה) או שאני אאכזב מישהו אני אזכור את זה להרבה זמן.. אני זוכרת שאכזבתי את אמא כשהייתי בת 4 בגלל הטיפשות שלי, ואני לא סולחת לי על זה. אני זוכרת מלפני שלוש שנים שלא הסכמתי לעזור לילדה מכיתה ו' ומאז אני כל הזמן חושבת שהמורה שלי לאנגלית מאוכזבת. - רושם ראשוני על כל ילד/ה שאני פוגשת: הוא מסתכל אליי כאל חייזר, הוא לא מחבב אותי - כשאני קונה אוכל בחנויות, למשל נקנקיות אז אני אף פעם לא לוקחת את כמות העגבניות הקטשופ ומיונז שאני אוהבת כי אני חושבת שאנשים מסתכלים עליי וחושבים "איזו שמנה" - אם משעמם לי אז אני אקח את העכבר של המחשב ואעשה ריבועים על שולחן העבודה שלי. - אני לועסת את השיער שלי >.< זה מנהג בזמן האחרון (בגלל שאני לא יכולה להכניס דברים לפה שלי~גשר) אני לוקחת קבוצה קטנה מקדימה ופשוט לועסת אותו. אני חייבת להפסיק - כדי לדעת אם אני כותבת את המילה נכון אני אזכור אותה ע"פ צילום. כנ"ל לשימוש בספר תנ"כ במבחן - כל שיעור חשבון אני חייבת לצייר משהו על היד בתחילת השיעור או שאני לא רגיש טוב עם עצמי - ברגעים של כעס ושל בכי אני אעמוד מול המראה ואבהה בי. כשאני כועסת וחושבת על מה שאני רוצה לעשות לאותו בן אדם שגרם לזה (כגון להרוג אותו) אני אקח את הבובות שלי ואזרוק אותן על המיטה בכל הכוח - אני חייבת לבדוק 5 פעמים בשיעור אחד אם הפלאפון דלוק או לא מתחילת השנה בגלל המורה המפחידה שיש לי. - כשאין לי מה לעשות עם הידיים (כגון, לחשוב) אני אעשה קליקים בלי שליטה על עצמי. - כשאני הולכת לישון אני חייבת לישון על הצד (בד"כ לקיר), להתכרבל עם בובספוג ושהשמיכה תכסה את כל הגב שלי אה, זמן ללכת. להית. יוו אין סיכוי שמישו יקרא את זה. משעמם לי.

../images/Emo80.gifוהו, יש לי את הקטע הזה של השיחות

אני חייבת שיסתכלו אליי אם אני היחידה שמדברת זה משגע אותי ואני מאד מאד מאד שונאת כשהם לא מגיבים לדברים שאני אומרת. אני גם שונאת כשמסתכלים אל המחשב ואני אומרת "נוו, אולי תקשיבי לי? :(" והם אומרים "נו, אני מקשיבה!" הם לא באמת מקשיבים! -.-

Dandoka

New member
אני דווקא קראתי הכל=)

חחח אני כל-כך מזדהה על הרבה דברים איתך! אבאבל.. לאכול שיער זה לא טוב!!!! זה מסוכן!

../images/Emo80.gifXDDD

נו, לא לאכול
אני רק לועסת והוא עדיין מחובר, מה כבר יכול לקרות? D: *אופטימית*

o0Invisible0o

New member
הראו פעם מישהי ב"תאמינו או לא"

שכל הזמן אכלה את השיער שלה , כמוך..לא באמת הכניסה לפה ולעסה..סתם שיחקה איתו בפה..
ואז היו לה כאבי בטן לא מוסברים.
ובסוף ראו שכל הקיבה שלה סתומה משיער..באמת, ניתחו אותה והוציאו לה גוש שיער בצורת קיבה!!
אז באמת מסוכן. בהרבה דברים את דומה לי..

../images/Emo80.gifאוי ואבוי לי!!! ;;

אוקיי, תהליך גמילה רגיל כמו שעשיתי עם כסיסת הציפורניים שלי: להביא את הכדור-גומי שלי לבצפר אני כל הזמן אתעסק איתו ולא אצטרך שיער. יו יו יו אני מקווה שלי אין דבר כזה בקיבה. זה דבר שקורה לי רק במהלך השבועיים או משו האחרונים בזמן שאני חושבת. נחמד לדעת שאני דומה להרבה אנשים
(זה הרבה יותר נחמד להיות שונה, אבל לא לרעה
לכן אני מעדיפה להיות ממוצעת)

Stinki Winki

New member
וואי זה מזכיר לי

פעם הייתי גם לועסת את השיער, וקראתי במקרה כתבה על הבחורה הזאת במעריב לנוער, וזה כ"כ זיעזע אותי שמאז לא התקרב לי שיער לפה.

חחחחחחח מצחיקה :)

גם לי יש בבוקר כזה דבר!!.. שעונים מעוררים ב6,6 וחצי,7,ב7 אני חייבת לקום,גם אם אני עייפה מוות,אני יודעת שזה יהרוס לי את כל הסדר,ואני יאכל אותה,ב7 מצחצחת שיינים ולשירותים, מ7 וחמישה עד 7 ועשרים בערך,מתארגנת,בגדים(בכלליות מאוד)להסתרק וזה ושרשרת וזה גם כן.. 7 ועשרים הולכת לכיוון המטבח,מוציאה מעדן,אוכלת,7 עשרים ו7 לוקחת לחמניה מהפריזר ומעדן עם כפית,7 31 אני כבר מחוץ לבית חחחחחחחחחחח ואם אני מאחרת לביצפר באותו שבוע,אני עוד יותר מקפידה על הכללים,כי הביצפר הזה מרשה לאחר רק פעם אחת בשבוע,ואם פעמיים-עפים... וכבר זה קרה לי..

*0* אני אף פעם לא איחרתי

רק פעם אחת כל שנה
אבל למורה לא אכפת כי אני לא עושה את זה קבועה >.<; נחמד לדעת שאני לא היחידה עם לו"ז מתוכנן בראש לכל דבר בבוקר D:

חח נחמד גם לי... :)

אצלינו מכיוון שזה ביצפר פרטי ובלה בלה בלה(ולרוע מזלי גם חרדי,אבל אין מה לעשות,זה הביצפר הכי נרומאלי באזור) אז בעצם מי שמגיע באיחור,אם זאת פעם ראשונה שלו השבוע(זה כל הביצפר,אולפנא)הוא רושם את עצמו,ואם שניה,אז המנהל,שואל אותו אם יש לו סיבה מאוד מוצדקת,בד"כ אפילו לא שואל אלא פשוט אומר לך ללכת הביתה..

../images/Emo80.gifזה די רשע ../images/Emo122.gif

מזל שהמנהלת שלנו היא די נחמדה D: אני מאמינה שהלא נורמלי הוא הכי נורמלי בישראל ^_^

Karin917

New member
...../images/Emo203.gif

בשנתיים הקודמות הייתי מגיעה לבי"ס ב7:20-7:25 והשנה בכלל ישנתי שם!

Karin917

New member
זאת השעה שההסעות שלנו הגיעו לשם

והכי מבאס שהיינו היחידים! ויש [היו] בשכבה רק 5 מהישוב שלי..

Stinki Winki

New member
מוזר...

כשאת כועסת את מסתכלת על עצמך? אני בד"כ ממש מאוכזבת מעצמי, אז אני מתחמקת ממראות, ואם נגיד אני נכנסת להתקלח, ויש שם מראה גדולה שאי אפשר להתחמק ממנה, אני דבר ראשון מורידה את המשקפיים, שאני אראה את עצמי מטושטש.

Karin917

New member
...../images/Emo203.gif

אני לא יכולה לסבול שלועסים לידי. אני משתדלת לא להעיר על זה,אבל זה ממש ממש מעצבן אותי.. ובכלל,רעשים מעצבנים מכל סוג..
פעם הייתי חייבת לבדוק דואר כל יום אחרי הבי"ס [השנה זה השתנה כי לא הייתי חוזרת הביתה כל יום]
אני מבלה שעות בהוצאת שיערות מהרגליים עם פינצטה ואפילו נהנית[!]
אני לא מסוגלת לאכול אפרסק עם הקליפה אז אני מכריחה את ההורים לקלף בשבילי [כי אני גם שונאת לגעת בו]
אני תמיד ישנה עם חלון פתוח [גם אם זה בחורף ויורד גשם] כי אחרת אני מרגישה שאין לי אוויר
אני מעתיקה כל דבר לפחות 8420348390 פעמים עד שאני חושבת שהכתב שלי נראה מספיק מסודר [זה ממש דופק אותי במבחנים בחיבור
]
אם חם, משעמם ואני רואה בקבוק מים מלא בקרבת מקום רוב הסיכויים שאני אשפוך אותו על מישהו [בד"כ זה על אותה החברה] ואתחיל מלחמת מים
אני חייבת להתקלח בבוקר אחרת כל היום אני אהיה מוטרדת מזה
אני חולת ניקיון [אבל רק ניקיון,לא חייב שהכל יהיה מסודר.. אין לי שום בעיה עם בלאגן] ואני מנקה מקומות שאף אחד לא מנקה בהם.. למשל בחלק של החלון שבו מזיזים את החלון [לא יודעת איך להסביר
]
מנגו!
אני אף פעם לא אלבש [מרצוני] בגדים באותו הצבע. החלק העליון והתחתון תמיד חייבים להיות בצבע שונה
אני לא יכולה לישון הרבה בלילה [מהצהריים אני יכולה לישון עד הערב..]. חברות שלי ממש סובלות בגלל זה
לא מסוגלת לאכול משהו עם הרבה אחוזי שומן. תמיד[!] אני בודקת כמה קלוריות ושומן יש באוכל שאני אוכלת. אני מניחה שיש עוד.. אז אם אני אזכר אני אכתוב

למעלה