אהה רגע זה מוכר לי בעצם פִּיעֶל פּוּעָל הֶפְעִיל וכאלה! ושאלתי תמורה למה דווקא עם האותיות האלה
L limors2 Well-known member 14/3/07 #113 אהה רגע זה מוכר לי בעצם../images/Emo2.gif פִּיעֶל פּוּעָל הֶפְעִיל וכאלה! ושאלתי תמורה למה דווקא עם האותיות האלה
אהה רגע זה מוכר לי בעצם../images/Emo2.gif פִּיעֶל פּוּעָל הֶפְעִיל וכאלה! ושאלתי תמורה למה דווקא עם האותיות האלה
R redgirl2 New member 14/3/07 #99 מה באמת יש לך מילון שם!? ../images/Emo6.gif אתם לא אמורים לדעת את זה בע"פ?! אז למה אותנו חייבו לבגרות בלשון!? אז מסתבר שכולנו צדקנו! נחמד!
מה באמת יש לך מילון שם!? ../images/Emo6.gif אתם לא אמורים לדעת את זה בע"פ?! אז למה אותנו חייבו לבגרות בלשון!? אז מסתבר שכולנו צדקנו! נחמד!
T tkuihehr New member 14/3/07 #111 למה שידעו איך כותבים לסמפט? זה לא שברדיו רואים איך כותבים [ולא שמשתמשים במילה הזאת כל כך הרבה שם..]
L limors2 Well-known member 14/3/07 #116 זהו, מספיק שידעו איך לבטא נכון שמות של שירים ואמנים! לאיית הם לא צריכים לדעת!
T tkuihehr New member 14/3/07 #101 היי אבשלום, מה פרצת למשתמש של אסף? חשבתי שאתה רק יועץ לשוני בגל"צ..
ש שחר שרביט New member 14/3/07 #95 אנחנו מעדיפים שתכתוב גם בלי ניקוד וגם לא מילים שמעוררות מחלוקות וסערות... ופשוט תכתוב יותר! אני מזמינה אותך לרבע שעה... יהיה כיף!
אנחנו מעדיפים שתכתוב גם בלי ניקוד וגם לא מילים שמעוררות מחלוקות וסערות... ופשוט תכתוב יותר! אני מזמינה אותך לרבע שעה... יהיה כיף!
D dragonit12 New member 14/3/07 #58 עבריי ונינט../images/Emo99.gif אני אוהבבתתת את השיר הזההה כן אני יודעת שטחרתי על זה הרבה! אבל אני אוהבת ת'שיר הזה! ות'ישלוב שלהם ביחד!
עבריי ונינט../images/Emo99.gif אני אוהבבתתת את השיר הזההה כן אני יודעת שטחרתי על זה הרבה! אבל אני אוהבת ת'שיר הזה! ות'ישלוב שלהם ביחד!
ש שחר שרביט New member 14/3/07 #61 ואם כבר מדברים על חפירה של הכאב הזה... רק חסר שהם יהיו גם עם נעמה חן ואז הם סגרו מעלה עם ארבעה שדרנים ברצף!!! לא שיש לי בעיה...
ואם כבר מדברים על חפירה של הכאב הזה... רק חסר שהם יהיו גם עם נעמה חן ואז הם סגרו מעלה עם ארבעה שדרנים ברצף!!! לא שיש לי בעיה...
T tkuihehr New member 14/3/07 #84 הבנתי, וזה קורה הרבה אם תשמעי גלגלצ כל היום, תשמעי שירים מסויימים בפלייליסט מעל 4 פעמים [כי זו הכמות שהמיקום שלהם בפלייליסט אומר להם להיות (מישהו הבין?)], ולרוב זה שדרנים שונים...
הבנתי, וזה קורה הרבה אם תשמעי גלגלצ כל היום, תשמעי שירים מסויימים בפלייליסט מעל 4 פעמים [כי זו הכמות שהמיקום שלהם בפלייליסט אומר להם להיות (מישהו הבין?)], ולרוב זה שדרנים שונים...
R redgirl2 New member 14/3/07 #75 טוב, גם אני פורשת.. יותר מדיי ליום אחד אני מותשת..ואני צריכה לישון כדי להיות בריאה!! בכל מקרה, שיהיה לכם לילה מצויין ויום טוב מחר נשתמע!
טוב, גם אני פורשת.. יותר מדיי ליום אחד אני מותשת..ואני צריכה לישון כדי להיות בריאה!! בכל מקרה, שיהיה לכם לילה מצויין ויום טוב מחר נשתמע!