היא לא ראתה את זה או שהיא שרשרה לא נכון, שוב, לא יודע...
L limors2 Well-known member 14/3/07 #49 משהו טיפשי של רובי וניקול זה כה יפה !!! ולהינג'י שוב היה פאק- 88FM 23:14 Where The Wild Roses Grow Nick Cave And Kylie Minogue 90FM 23:14 Where The Wild Roses Grow Nick Cave And Kylie Minogue גלגלצ 23:14 Where The Wild Roses Grow Nick Cave And Kylie Minogue
משהו טיפשי של רובי וניקול זה כה יפה !!! ולהינג'י שוב היה פאק- 88FM 23:14 Where The Wild Roses Grow Nick Cave And Kylie Minogue 90FM 23:14 Where The Wild Roses Grow Nick Cave And Kylie Minogue גלגלצ 23:14 Where The Wild Roses Grow Nick Cave And Kylie Minogue
T tkuihehr New member 14/3/07 #82 לדעתי זה מסמפט אבל אני לא בטוח, נסמוך על אסף שתמיד יודע עברית תקינה ונכונה?
R redgirl2 New member 14/3/07 #85 אני גם חשבתי עם ט' אבל אסף אמור לדעת יותר טוב מאיתנו..בכל זאת הוא שדרן בגלגלצ\גל"צ והוא אמור היה לעבור שיעורי לשון וכאלה.. אז כנראה שזה עם ת למרות שזה נראה קצת מוזר
אני גם חשבתי עם ט' אבל אסף אמור לדעת יותר טוב מאיתנו..בכל זאת הוא שדרן בגלגלצ\גל"צ והוא אמור היה לעבור שיעורי לשון וכאלה.. אז כנראה שזה עם ת למרות שזה נראה קצת מוזר
א אסף צרנילס New member 14/3/07 #86 כן, נסמוך עליו ועל המילון האלקטרוני שנמצא בכל המחשבים בתחנה סימפת מהמילה סימפתיה ומי שמערער על העברית שלי יורד מקום אחד בסולם האהבות שלי!!
כן, נסמוך עליו ועל המילון האלקטרוני שנמצא בכל המחשבים בתחנה סימפת מהמילה סימפתיה ומי שמערער על העברית שלי יורד מקום אחד בסולם האהבות שלי!!
R redgirl2 New member 14/3/07 #91 ../images/Emo6.gif חחעחע יש לי תגובה על זה! ../images/Emo123.gif וכדי לקרוא אותה תצטרך להכנס להודעה (וואו איזה כותרת מטומטמת! ) אם תגיב פחות בשרשורי קולות החיילים (למרות שתתרשל בשידור ) אז גם אתה יורד מקום אחד בסולם אהבות שלי! פחחח איזה שטותי זה
../images/Emo6.gif חחעחע יש לי תגובה על זה! ../images/Emo123.gif וכדי לקרוא אותה תצטרך להכנס להודעה (וואו איזה כותרת מטומטמת! ) אם תגיב פחות בשרשורי קולות החיילים (למרות שתתרשל בשידור ) אז גם אתה יורד מקום אחד בסולם אהבות שלי! פחחח איזה שטותי זה
L limors2 Well-known member 14/3/07 #92 אבל יש גם סימפטי! יש שיר כזה אפילו של דפנה ושאר העוגיות שלה מה מגיע אחרי סימפתיה/טיה בסולם שלך?
א אסף צרנילס New member 14/3/07 #93 אבל אפשר גם עם ט' הוסיף המילון: הסבר מלא למילה סִמְפֵּת פ' פיעל (נמצא גם הכתיב: סמפט) בלשון הדיבור סמפת מישהו חיבב אותו, הייתה לו סימפתיה אליו.
אבל אפשר גם עם ט' הוסיף המילון: הסבר מלא למילה סִמְפֵּת פ' פיעל (נמצא גם הכתיב: סמפט) בלשון הדיבור סמפת מישהו חיבב אותו, הייתה לו סימפתיה אליו.