שעתיים לא ברורות!עם...

tkuihehr

New member
כל הדברים שלך בקופסא בצד שמאל

איזה שיר טובבבב,

dragonit12

New member
שטח ההפקר!

גמעכשיו הם עשו את זה! 88: שטח הפקר / סאבלימינל ומומי לוי ****** 90: שטח הפקר / סאבלימינל ומומי לוי ****** 918: שטח הפקר / סאבלימינל ומומי לוי מגניבב

tkuihehr

New member
מוזר שאת מתלהבת

אותי זה מרגיז, אתם מתיימרים לתת שירות מצויין ולא לפקשש, אתם אפילו לוקחים על זה כסף ולא נותנים את השירות הזה בחינם כמו שעשיתם עד היום, ואיזה מן שירות אתם נותנים אם אתם טועים כל כך הרבה? אם אני שומע שיר טוב ב90FM ורוצה לדעת איזה שיר זה, ואני כבר מוכן לשלוח את האסמס ולבזבז עליכם שקל, ובסוף אתם שולחים לי שזה שטח ההפקר? מה הטעות הזאת?! מפריע לי שהם עושים כסף ממה שכולנו יכולים לעשות טוב, והם עושים את זה גרוע...

dragonit12

New member
חחח

נכון.. אבל מה אשמתי שהם טועים?1 בסה"כ זה נראה מגניב כזה.. אבל אני רוצה לראות שירשמו לחמשת התחנות בו זמנית את אותו שיר.. זה יהיה יותר מגניב והכל

dragonit12

New member
ונדמהה שישובבב

אבל זה הגרסא הלא יפה..
אבל זה שיר יפה
הגרסא לא השיר כן

limors2

Well-known member
איזה עצוב זה שאני אוהבת תגרסה של

עידן יניב יותר

dragonit12

New member
אויי נכוןן!

זה שלו! פשוט שלו יותר קצבי מזה.. בגלל זה אני אוהבת את זה

limors2

Well-known member
עעאהה היום בדרך הביתה שמעתי את

עוד ארוכה הדרך של ג'יימס דין בראדפילד והתאהבתי מחדש

redgirl2

New member
שלוםםםםםםם ../images/Emo9.gif

כרגע חזרתי מההפקות של תאטרון
היה כ"כ כ"כ כ"כ מעולה!! אני פשוט סוגדת להם!!!
הרגשתי על הפנים! גם כי נראלי שאני מתחילה להיות חולה וגם כי הבגרות בספורט לא הועילה להרגשה שלי!
אבל הבטחתי שאבוא ולא הייתי מפספסת את זה בעד שום הון שבעולם! בכל זאת חברות וידידים שלי!
שינסתי מותניים לקחתי אקמול ונסענו!
בהתחלה הקבוצה הראשונה העלתה את המחזה "נפש יהודי" קצת טרגי אבל היה מעולה!
היה קטע מצחיק..השחקן הראשי יורה בעצמו ומחליק מהספה (זה אמור להיות קטע מאוד רציני ודרמטי) ופתאום בקהל נשמע צחוק מתגלגל בטירוף של ילד קטן שכנראה נורא הצחיקה אותו העובדה שהשחקן "החליק" מהספה
ואממ ההפקה השניה הייתה "עם חיוך ואקדח" קומדיה עצובה (איזה מצחיק זה נשמע
)! בכל מקרה זה היה ממש ממש ממש ממש ממש ממש מעולה וצחקנו מלאאאאאאאא
ואממ אני כולי שמחה כזה! כי ממש נהנתי ואני שמחה שהלכתי למרות הכל! אממ ואחרי שחפרתי
מה שלומכם?! איך עבר עליכם היום?! ופספסתי משו שווה בסינגלס?! אהה כן ונחמד שעתיים עם אסף עכשיו
למרות שבאתי כזה לשעה וקצת צקת
טוב אני אפסיק כאן אחרת זה לא ייגמר!

limors2

Well-known member
חיחיחי אני שמחה שנהנית../images/Emo2.gif

מממ בסינגלס הדר שיגעה את אלחנן מלמוד ב"כל מי ששומע שיתקשר לאולפן כי בטח אף אחד לא מקשיב לי" והיה מצחיק
והיא נתנה לי קרדיט וקראה לי לימור
וחוצמזה שומדבר מעניין

redgirl2

New member
../images/Emo6.gif נשמע שהיה נחמד ביותר!!

קראה לך לימור?!.. רגע..היא נתנה קרדיט? איך אמרה את זה?

limors2

Well-known member
מממ רגע אבדוק../images/Emo3.gif

בלה בלה בלה הסבר על השם של השיר "חברה שלי. סיפרה לי את זה זה מצחיק. לימור.כן." ואז התקשרתי לשם ואמרתי להם שיצעקו לה באוזן חזק "לא קוראים לי לימור"

tkuihehr

New member
היי!רציתי להיות הראשון שאומר היי!

עוד לא קראתי, עכשיו אני אקרא

למעלה