לילה טוב גם לך!
L limors2 Well-known member 14/3/07 #83 ניקול קידמן שרה את זה יותר יפה את יום אחד אוף מכאן במולאן רוז' בא לי לראות
R redgirl2 New member 14/3/07 #96 אוף אני לא הולכת לישון! כבר עכשיו כואבים לי קצת כל השרירים בגוף.. ואחרי שאלך לישון אקום מחר בבוקר בלי יכולת לזוז אלא אם אלך כמו איזה רובוט ואני לא רוצה..אבל אני עייפה..מה אעשה?!
אוף אני לא הולכת לישון! כבר עכשיו כואבים לי קצת כל השרירים בגוף.. ואחרי שאלך לישון אקום מחר בבוקר בלי יכולת לזוז אלא אם אלך כמו איזה רובוט ואני לא רוצה..אבל אני עייפה..מה אעשה?!
L limors2 Well-known member 14/3/07 #100 תלכי בכלזאת!../images/Emo2.gif או שלא תלכי ואז יכאב אני עודמעט אלך. או לאכול. אני רעבה
R redgirl2 New member 14/3/07 #118 לאלא..אולי מחר לוקחים אותנו לראות שוב את ההפקות!!! אני רוצה!! מקסימום שוב אקח אקמול ואקווה שזה יעזור יהיה טוב
לאלא..אולי מחר לוקחים אותנו לראות שוב את ההפקות!!! אני רוצה!! מקסימום שוב אקח אקמול ואקווה שזה יעזור יהיה טוב
T tkuihehr New member 14/3/07 #110 אוי, ומה שבאמת רציתי להגיד פה שכחתי השרשור הספונטני של אסף עקף את השרשור הקבוע של הדר!
T tkuihehr New member 14/3/07 #106 גם פה קופל!! אנחנו יכולים לעשות שרשור רשמי של שעתיים עם תוכנית מסויימת בלי לקפל?