שמועות בעיר הגדולה.......!!!!!

arthur69

New member
לדני

בושה אני במקומך הייתי מתגאה בזה שאתה מ-ב"ש ולא הייתי מדבר על זה בכלל גם ונגיד ש-ב"ש לקחה את הקרדיט . כי אתה הייתה בסניף ואני זוכר את זה. וכדרך אגב יש לי חשד שאתה אירגנת את כל זה אני רוצה לראות את הכתבה בשביל להאמין .

tumti69

New member
של כל..

האנשים שאומרים את הדברים האלא על אריק ועל המועדון של ב"ש. וכמו שאני רואה זה רק דני וצביקה

סניף ב"ש מענין אותי כמו השלג

בקילמנגרו בערך..אני ..טוען את כל טיעוני כנגד קלוב התעופה...מה לא ברור בזה.. לדוגמא :..דני קרנר ..רץ התאמץ והינה פתאם בפחות משנה קבל שטח..מכשירים מסלול אספלט..מכירים חניה..בקיצור כמעט חו"ל.. ומה עשה קלוב התעופה ב- שלושים שנה...ברוסית אומרים" נאדה" אבל כסף בוודאי שגבה..הן מהחברים והן מהמדינה.. מה לא ברור בדוגמא הנ"ל נכתב בשפה פשוטה וברורה.. אז די צאו מרגשי הנחיתות שלכם תפרצו קדימה .ותלכו עם אדם שעושה כמו דני קרנר...לא מדבר ועושה ישיבות אלה איש עשיה נטו. צביקה

שלום למי שלא תהיה....

סביר להניח שאנחנו מכירים אתה בטוח מכיר אותי..... וקודם כל אין לי במה להתבייש! הרי זכיתי במקום הראשון אני צריך להיות גאה!!!!!!! שנית כל אני לא מתכוון להכניס לכאן שום עניין אישי ולך ידידי הצעיר אני מציע לא להתערב עד שלא תבדוק עובדות!!!!!! אני גדלתי בסניף ב"ש או אפילו אפשר להגיד סניף ב"ש גידל אותי ועל כן אני גאה ומודה לסניף כידוע לך הייתי מדריך שנים לפני שידעת מה זה טיסן! אבל היום מה לעשות כשאני עומד מול העובדות ומתאמץ משקיע זמן ואנרגיה בקידום התחום ואני מדבר רק על טיסנים מסוקים ומכוניות אני לא רואה את קלוב התעופה מתחבר בצורה כלשהיא ולהיפך מרתיח אותי אפילו לכתוב על זה שהגאווה הזאת שהיא שלי ורק שלי נלקחת בצורה מגעילה בעיתונות וזאת על מנת לקדם את הסניף או כל אחד אחר וזה מעשה פסול לחלוטין ולא משנה איך תסתכל על זה!!!! אני לא חבר קלוב התעופה ונכון להיום לא רוצה להיות אז בבקשה ממכם תרדו מאיתנו(אמיר, צביקה שוורץ , מארק ועוד) ותנו לנו להמשיך בעבודה העיקשת שלנו שתיקח אומנם זמן אבל תניב פירות שהקלוב לא חלם אליהם גם בחלום הכי רטוב שלו. צר לי אבל מי שמכיר אותי יודע שאצלי הדבר הכי חשוב בחיים זו כנות ומי שאין לו כזה דבר ועושה מעשים שכאלה והוא מייצג גוף כלשהו אז העייני כל הגוף הזה פסול בברכה דני קרנר

tumti69

New member
זה שזכיתה כל הכבוד..

ולאף אחד אין בעיות עם זה. הנושא הוא זה שאתה וצביקה אומרים שלקחו לכם את הקרדיט ,אז רק שתדע שלא אריק ולא אף אחד אחר לא אמר את זה ואנחנו לא יודעים איך זה הגיע לעיתונות ואין לי שום דבר נגד אף אחד אישית. ורק שתדע סניף ב"ש היה שם ותאמין לי כולם היו מאוד שמחים שלקחתה מקום 1... בברכה יבגני

לקחו קרדיט? מה? מה? מתי?

הנושא הוא פשוט מאוד אדם מופיע בעיתנות כמארגן "הערבה-הפתוחה" זו הטעיה בלשון המעטה..ואני מעולם לא התימרתי להיות המארגן אני פשוט מאוד אוהב את האמת הצרופה-נטו..מי שהגה והרים את הערבה הפתוחה זה אמיר יוסי וגלעד ורק להם ורק להם מגיע ה ההצדעה!! קלוב התעופה זיהה פוטנציאל באירוע-לצרכיו בלבד...ולכן התעלק אני היתי באירוע..לא מצאתי שום תרומה יחודית של הקלוב..לטובת האירוע.

tumti69

New member
אני לא יודע מי אמר את זה

אבל אתה הוא שהתחלתה עם זה ואם אתה מתכוון לאריק אז אני יכול להגיד לך בשמו שהוא לא אמר כזה דבר בברכה יבגני

arthur69

New member
תרומת הקלוב

קלוב התעופה מיין את הטיסנאים למי שמיומן מספיק להטיס ולא הקלוב גם כן סידר ביטוח כמובן שבתשלום וכולם יודעים עכשיו שהביטוח היה חיוני כמו כן קלוב התעופה אירגן קריין ואתה צודק הקלוב יכול להיות היה בעל אינטרסים , אבל הוא תרם לאירוע (לא מבחינה כלכלית כי אין כסף) ואם לא אנו היינו עושים את מיון המטיסים אני מבטיח שהנזק היה גדול בהרבה יותר בגלל שהאנשים שהטיסו שם היו ברמת הטסה ירודה . ולא היו נהנים והיה מתבטל האירוע

arthur69

New member
תגובה לדני

כולם מדברים על קידום הטיסנאות אבל אני לא מבין בעצם איך אתה מקדם את הטיסנאות , תקן אותי עם אני טועה . אתה עוסק בטיסנאות גם מאינטרס כלכלי ואפילו ברוב מאינטרס זה . לכן אני לא חושב שאתה מקדם את הטיסנאות , אולי כן אבל רק לשכבה העשירה שיכולה להרשות לעצמה את המחירים שגובים כיום , על טיסנים וכמו כן על לימוד הטסה , ואני לא רוצה להסביר איך קלוב התעופה מקדם את הטיסנאות לכולם כי אתה הייתה שייך לשם ובטח יודע על מה אני מדבר.

תקשיב לי ותקשיב לי טוב...

אתה גדלת אצלי בחוג ואני לא יודע עם אתה יודע אבל אני מעביר היום חוגים בב"ש כן יש לי אינטרס כלכלי, אני לא הולך להיות עשיר אבל אני מתפרנס בכבוד. אני לא יכנס לקטנוניות של עשירים כי ברגע שתבדוק עובדות ואני מזמין אותך לפגישה על מנת להראות לך את עלויות החוגים שלי( שהם אגב זולים בהרבה מהעלויות של קה"ל) ואת רמת החוג שלי!!!! בו ותראה את עבודות המסלול החדש בב"ש מסלול שבו כולם יוכלו להטיס טיסני מנוע על אספלט ויהיה סדר, חניה לרכבים, מנחת דשא למסוקים בעתיד אני מקווה שגם מסלול מכוניות לחובבנים הסניף בב"ש עושה כזה דבר אהההה תענה לי!!!! בוא תראה כמה טיסנאים חדשים אני מכשיר מידי שבת! נכון אני לא עובד לפי הסטנדרטים שאתה מכיר ומה לעשות העולם מתקדם ואני מתקדם איתו ולא נשאר בשיטות המיושנות שמענינות פחות ופחות אנשים היום תעשה לי ולך טובה ותחדול מיד מהמסע הזה שלך כי אתה לא יודע כלום ואני מציע שאם אתה רוצה להמשיך ולהגיב צור איתי קשר ואעדכן אותך בהרבה דברים שאתה לא יודע וכאן בפורום נעלמים מהעין, עזוב , רד מזה אשמח לשוחח איתך בברכה דני קרנר 058-=939397

arthur69

New member
תגובה לדני

תשמע אני לא מתכוון להתקשר אלייך , ואת האמת אני לא מכיר את הצד הזה של הדברים הכוונה היא שאירגנת מנחת והכל וזה יפה מאוד אז כנראה אתה באמת מקדם את העניין בדרך שלך ואני מכבד את זה . אני מעוניין שתעדכן אותי בדברים שאני לא יודע ונעלמים מהעיין בהודעה פרטית. בתודה מראש ארטור

ארתור..אינטרס כלכלי....

שם לב בכל מקום בעולם ללא יוצא מן הכלל מי שמוביל את תחום תעופת הטיסנים הינם גופים כלכליים טהורים נטו..וראה איזה פלא היכן מצוי כל העולם..והיכן אנו תקועים...תשאל את עצמך מדוע? שאלת פעם?...אין שום פסול באינטרס כלכלי..נהפוכו אם הוא נעשה ביושר בהגינות אין בו כל פסול..ההפך..ברגע שיש אינטרס כלכלי..תמיד תתקיים חשיבה יצירתית איך להתקדם,,איך לקדם,איך לדחוף קדימה. צביקה

אתה בטוח?!

דני אתה בטוח שסניף באר שבע או מישהו מסניף באר שבע הוא זה שנתן ראיון לעיתון ולקח לך את הקרדיט, אתה ראית את הכתבה, אתה יודע שהדברים לא הוצאו מהקשרם. חוץ מזה אתה גדלת בסניף ולדעתי אתה צריך לפחות לברר דברים כאלה עם אריק ולא להוציא את זה החוצה לפני שאתה יודע את כל העובדות. אני דיברתי עם אריק היום והוא לא יודע כלום על הכתבה הזאת.

blaumark

New member
תגובה לדני קרנר

שלום ידידי אני מעולם לא השמצתי אותך או באתי בטענות וכואב לי שאתה מציין זאת התענות היחידות שלי הם נגד הקלוב ובעיקר לועד מנהל אני לא ניכנסתי לנושא של גניבת תהילה ובטח לא על אריק מאיר אשר אישית אני חושב שהוא בן אדם נפלא שתורם רבות למען הענף ומי כמוך יודע כמה אני מחזיק ממך ונהנה לראותך בכל הזדמנות בברכה מארק בלאו Jet Club

tumti69

New member
כן כן...../images/Emo2.gif

איפה הם פתאום מה קרה קשה להם להתמודד עם האמת?

arthur69

New member
יבגני אידיוט

ליפני שתרשום תגובות תקרא מה אני כותב אני כתבתי שזו בושה בגלל שהאירוע שלנו הוא "חשמל באויר" ולא בגלל האידיוטים האחרים הבנת? בתודה מראש (תי ייבנשקה)

למעלה