שמועות בעיר הגדולה.......!!!!!

flugzeug

New member
צביקה ידידי,

מדבריך עולה כאילו הנהלת הקלוב היא חבורה משועממת שכל מעשיה להזיק לענף הרדיו. ומה עם כל שאר הפעילות (זו שלא מעניינת את טיסנאי הרדיו)? יוק! וכעת אתם דורשים שכל מעייני הקלוב יוקדשו לענף הרדיו. אז... תנו סיבה! הקלוב מייצג את האינטרסים של החופשיים. למה שייצג אתכם? אתם שם? אתם משלמים דמי חבר? אדרבא. נא הקימו אגודת טיסנאי רדיו ארצית שתהיה אחראית על: 1. הקמת מנחתים 2. תפעול המנחתים ושמירה על סדר ובטיחות 3. הוצאת כתב עת 4. עידוד הסדר,בטיחות,משמעת,מקצוענות וכו´ בענף ואני מצטרף אתמול. בלי טיפת ציניות. ראובן שנקר

blaumark

New member
תגובה

מה שאתה מתאר כאן זה חלק מהתפקידים המוצהרים בפרוטוקול של הקלואב אבל הם משתמשים בכספים שחלק מהם אמורים להגיע למטרה שלנו ושלא להזכיר את השנים אשר עברו והשתמשו בכספים של הרדיו לענפים אחרים ואני אפילו לא מזכיר שחיתיות למינהם נתעלם מזה כרגע מה ענף הרדיו בארץ זה לשלוח כמה "פלצנים" לתחרות F3A זה המיאות אנחנו הרוב תעורר צה מהבועה שלך בברכה מארק בלאו Jet Club

hifly

New member
ראובן שנקר היקר

אני לא חבר הקלוב, אבל אני חושב שקלוב התעופה צריך ליצג את כל ענפי הטיסנים בצורה שווה. כי חופשים,ודאונים,ורדיו,וחשמלים,ועוד ועוד הם בסופו של דבר : ט י ס נ י ם-וזה לא משנה אם טחד טס חופשי והשני עם מנוע חשמלי.התחום הוא אותו תחום.ואם הכל זה טיסנים אז חלוקת משאבים צודקת בין כל הענפים. גם ככה ארצינו קטנה וזה יהיה מצחיק אם יהיו 18 גופים שכל אחד ייצג ענף אחר בטיסנאות. מספיק גוף אחד רציני שייצג את כולם ולא משנה עם קוראים לא קלוב התעופה,או אגודת השומר הצעיר היקר יצוג שווה לכולם.וברגע שזה ינתן רוב טיסנאי הרדיו יצטרפו לקלוב. כיוון שאני לא חבר מסיבות של ריחוק מכל סניף קרוב,וגם כי אין לי מה לעשות שם אני יכול רק להציע הצעות.מי שיחליט בסוף הם חברי הקלוב הנוכחיים בלבד(ולא ה2000 העתידים -טיסנאי הרדיו מנוע) אנחנו. אמיר WWW.FLYHI.ORG.IL

צביקה דווקא כן מזבל

צביקה אני לא מפחד לחשוף את השם שלי. בוא תגיד לי איך קלוב התעופה באר שבע מתנהל, אני מכיר את דרך ההתנהלות מאוד מקרוב. ומאיפה אתה יודע איך סניף באר שבע מתנהל עדיין לא הבנתי. ומשהו למטיסי הרדיו. אתם רוצים מנחתים ותחרויות תצטרפו לקלוב. אולי בעבר לא קיבלתם תמורה עבור האגרה אבל עכשיו הדברים ישתנו. צליל והילה הן שתי בנות שמאוד אכפת להן מהקלוב ומעתידו (תשאלו את שרון הוא היה בכנס הרכזים ויודע למה אני מתכוון). אז תנסו תצטרפו לקלוב , תשלמו דמי חבר, תכניסו אנשים שלכם להנהלה. אל תדברו סתם באוויר זה קל החלק הקשה הוא לבצע. לאון רוזנקרנץ רכז חופשיים סניף באר שבע

blaumark

New member
תגובה

שלום ידידי האיש הירוק ממאדים נתחיל בלהגיד באמת צליל והילה משתדלות מאד אבל הבעיה היא לא בהם אלה ב ועד מנהל אני הבאתי לקלוב מעל 50 שהסכימו להצטרף בתנאי שיעשה משהו עבורינו וכמובן "דיבורים כמו חול ואין מה לאכול" אני היום חוזר בי תחליפו את ועד מנהל ותשימו מנכל שהוא איש רדיו אמיתי אני אביא 1000 מצטרפים ולא 50 מה דעתך??? ותשאל את אריק מאיר האם הקלוב באמת בסדר ותראה שאנחנו לא סתם מלכלכים בברכה מארק בלאו Jet Club

אף אחד לא אמר שקה" ל הוא טלית

שכולה תכלת, אף אחד לא יכול להיות כזה. גם אריק לא אומר שקה"ל בסדר, ההיפך. אבל מארק "להחליף את הועד המנהל" זאת סיסמה יפה אבל זה לא פרקטי אפשר להכניס אנשי רדיו אמיתיים שרוצים באמת לשנות משהו אבל זה לא יהיה פייר שכולם יהיו אנשי רדיו ושהמנכ"ל יהיה איש רדיו. חוץ מזה אם אני לא טועה חברי העמותה הם אלה שבוחרים את הועד המנהל אז תצטרף תהיה חבר עמותה ותוכל להשפיע. לאון רוזנקרנץ סניף באר שבע

blaumark

New member
ליאון היקר

לרגע לא אמרתי שועד מנהל צריך להיות רק אנשי רדיו אני חושב שצריך לכלול מכל הענפים מה שאני כן אומר שרוב ועד מנהל נכון להיום צריך ללכת הביתה הם יושבים על מקומם כבר הרבה מאד שנים יותר מאשר היה בצורך הם עייפים וכבר לא מתאימים לשנות האלפיים אולי הם היו טובים ואפילו מצויינים לפני 20 שנה אבל היום הם כבר לא מתאימים מיצידי שמנכל לא יהיה איש רדיו אבל חשוב שיבין את הצרכים של ענף הרדיו יש לי אפילו מועמד שישמש את האינטרס של כולנו כולל חופשיים דאונים ואפילו באקיים מבחינתי לא יהיה אדם מאושר ממני אם מר אריק מאיר יהיה המנכל הבא וכן אני מתכונן לעשות משהו בנוגע להחלפת ועד מנהל אבל מבחוץ אני לא אגרור את כספי המטיסים אשר אני מוביל על אולי אני הולך על בטוח או שהקלוב יבין וישתף פעולה או שהקלוב יתמות (אני לא מדבר על הסניפים) יש לנו מספיק אנשים רצינים אם יכולות כגון אבי עמבר זוהר ירון שווקה אמיר ועמיר ועוד הרבה אני בקשר טוב עם כל ראשי המועדונים בכל הארץ מקריית שמונה ועד אילת המטרה שלנו היא: "לאחד את כל פעילי הטיסנאות ולהקים תשתיות הטסה לכולם וביטוח" איני חושב שזה חלום או או בדיוני אני והאנשים שאיתי יעשו ויצליחו אנא שתפו איתנו פעולה למען כולנו בברכה מארק בלאו Jet Club

ראובן שנקר שלום רב!!

זה רק ענין של זמן כנראה וגם את ענף טיסני הרדיו אני אניח על המפה..תראה במכוניות את מכוניות השלט שעשו צעד גדול בשנתיים האחרונות...הקמת מסלולים,חוקה,השתיכות להתאחדות העולמית,החדרה של התחום לעיתונות המוטורית, שידורים בערוץ - 5 ועוד ועוד פעילויות שקטות שנעשות בצניעה למען כלל הספורט הזעיר...(ויש מבין הטיסנאים שיודעים מה עשיתי למענם)בקיצור..כנראה לא רחוק היום...:))) בברכה.. צביקה.

flugzeug

New member
רוב שלומות גם לך

אנא קרא גם את הודעתי לאחרונה. אני מקווה שלא טעית וחשבת שאני מנסה לגמד את פעילות הרדיו בארץ, הכוונה היתה הפוך על הפוך. אני מברך על כל פעילות שנעשית למען הטיסנאים. אם וכאשר תקום אגודה מסודרת אשר תפעל להקמת מנחתים ותשים דגש על בטיחות ומקצועיות (לעומת הפרטץ´ הנפוץ במחוזותינו) אני אצטרף מייד. בברכה ראובן שנקר

leef

New member
צביקה מסכים איתך

עלינו להקים גוף חדש את החובות של הקלוב שיסגרו לבד בניהולו הכושל של המנכ"ל . ניהול נכון של אנשים שאצלם זה בדם יביא להיתרוממות של התחום ולשיגשוג אשמח לפעול לשם כך ואשמח להציע את עצמי לתפקיד זה כי אצלי זה בדם ויש לי חברים רבים בתחום שישמחו לתת כתף ולעזור אפילו ללא תמורה . לדוגמה טיסנאים שהינם לקוחות שלי הגיעו לעזור להקים את המפגן האוירי בסאייקלון בהיתנדבות והם חדשים בתחום . שלכם ולמענכם אריה פישמן חולה במחלת הטיסנאות מזה שנים רבות

ofersi

New member
מתנצחים יקרים

שלום לכם מתנצחים יקרים החברות בקלוב התעופה לאנשי הרדיו הפכה מזה זמן רב למיותרת קלוב התעופה דואג אך ורק לאינטרסנטים אשר בתוכו (למרות שנתקלתי בנסיונות לא מעטים לשינוי המצב שאגב נכשלו). בקלוב התעופה לא הכל רקוב, ישנה צליל והאמינו לי הבחורה רצה ודואגת ומנסה, אך כוחה כל מסתבר דל מאוד. קלוב התעופה במתכונתו הנוכחית, אינו נותן מענה לכל אותם מטיסי רדיו. איך כל אותם סנגורים למינהם מצפים שנצטרף לקלוב, אם הדבר היחידי המקשר ביננו הוא התשלום השנתי !!!! בעברע בצפון, היינו חברים בקלוב התעופה, מעולם ואני חוזר מעולם, לא הראה אף אחד מנכבדי הקלוב במנחתים בקרית שמונה. אז מה, אנחנו רוצים לשנות ופתאום מישהו מתחיל לדאוג ???? אתם רוצים חברים חדשים (כמה אלפי מטיסי רדיו יש בארץ ???). ולכם מטיסי הרדיו אני מאוד תומך במועמד שמנסה לשנות דברים, להיכנס לקלוב ולנהל אותו, אני מסוייג, אם לא יצליחו העניינים להסתדר, בואו נקים איגוד משלנו, אני בטוח שכולם ישלמו דמי חבר וכולם יהנו מפעילות ענפה ומספקת. סליחה על אורך הדברים, אך אני כואב !!! עופר

rubber duck

New member
לא רציתי לךהיכנס לוויכו הנ"ל

וכנראה שבכל זאת עלי להגיד את דברי כמה דברים ראשית אני לא יודע אם שמתם לב אבל קלוב התעופה משתנה והולך לעבר אנשי הרדיו אלא שזה לא פשוט הרכב קלוב התעופה הינו 80 אחוז אנשי חופשיים ו 20 אחוז אנשי רדיו על מנת לשנות את האיזון הנ"ל דרושה המון עבודה יש בקלוב התעופה אנשים שמודעים לצורך בשינוי ויש שממש לא ושאפילו מתנגדים בתור אחד מאלו שנמצאים בתוך קלוב התעופה ( עופר היקר אני זה אותו לובש חולצה לבנה שאתה דורש שיפסיק את פועלו ) ועושה למען שינוי המצב אני יכול להגיד לך כמה זה קשה ומצד שני עד כמה אני ואנשים נוספים בעד השינוי , למעשה אני עושה למען הקשר עם מטיסי הרדיו הלא תחרותיים מזה מספר שנים ( יעידו על כך מרק בלאו ורבים אחרים ) אנו נמצאים כיום על סף הזדמנות לשנות ולשנות הרבה רק במקום לנסות להקים גופים אחרים עלינו להצטרף לקלוב וליצור את קבלוצת הלחץ שתשנה אז קדימה אני קורא לכולכם להצטרף ליוזמה אותה מריץ מרק בלאו זו הדרך שרון

Matan G

New member
לא יודע מה איתכם אבל אני כבר חתמתי

וכדאי גם לכם לחתום. שרון, אמרת שקלוב התעופה נמצא בתהליכי שינוי.. מתי הוא יוכל לספק את הצרכים של מטיס הרדיו? - מתי אנשים יקבלו תמורה מלאה לכספם? שמתי לב שבמועדונים בחו"ל (יש לנו הרבה מה ללמוד מהם) משלמים סכום כמעט אפסי לשנה, בתמורה מקבלים הדרכה, מקום הטסה, ייעוץ, ביטוח, מפגנים וכ"ו.. למה בארץ אי אפשר לעשות את זה? (אני מניח שיש אנשים בקלוב במחלקות אחרות שדואגים לתחת שלהם ולא לענף כולו.) אני מוכן להצטרף לקלוב בתנאים שיתאימו לי בתור מטיס רדיו ובתנאים שמוזכרים בעצומה שחתמתי עליה בשבת. אלה הדרישות המינימליות שלי ואני חושב שזה לגיטימי מצידי להציג את זה כאן. נגיד שאני יצטרף עכשיו לקלוב, מה זה ייתן לי? למה אנחנו צריכים להטיס במקומות שלא מיועדים להטסה?, למה אנחנו צריכים להסתכן שבשטח ההטסה שלנו עושים מרוצי מכוניות (בינתיים מקרה אחד, נקווה שלא יהיו עוד), למה המטיסים צריכים להסתכסך עם החקלאים שבאים בטענות אלינו? המצב הזה ממש גרוע. אם לא נפעל באגרסיביות ולא נפלס לנו מקום לנציג למחלקת הרדיו, זה יכול להיות סוף הענף בארץ. חוץ מהמנחת בראשון וזה בשומרת אין עוד מנחתים מאורגנים, מחר יכול לבוא לעין שמר איזה שמוק מהקיבוץ שימנע מאיתנו להטיס.. מבינים ת´נקודה? בברכה, מתן

מתן אני מבין מרוץ המכוניות מאוד

הפריע לך ואולי לחברים נוספים..האמת שהיתי רוצה לשמוע את דעתכם בענין..שילוב של טיסנים ,מסוקים מכוניות שלט וסירות.

Matan G

New member
התכוונתי למכוניות אמיתיות..

שעשו שם ברדק. בשבוע האחרון היו גם מכוניות על שלט שהסיעו אותם על המסלול ובין הרגלים ולדעתי זה ממש מפריע ומיותר. מי שרוצה להסיע מכונית קטנה שיעשה את זה בסוף המסלול ולא בין רגלי המטיסים, זה יכול להיות מסוכן.

ofersi

New member
איפה הפגישה שהבטחתם

שרון שלום 1. אין לי כוונה לפרסם שמות של אנשים, לא לטעמי להלבין פני אנשים ברבים. אתה התנהגת שלא כשורה, ענית בצורה שחצנית ומיותרת. במקום שונה בזמן אחר, לא הייתי עובר לסדר היום בצורה חלקה כ"כ. 2. הבטחתם פגישה עם אנשי הקלוב למרק, גבי ולי לפני חצי שנה כאשר ישבנו בבית קפה בהרצליה !!! מה לא היו פגישות של הנהלת הקלוב מאז ??? תפסיקו לחרטט ותתחילו לעשות !!!! אנחנו חוג מטיסים, אומנם מצומצם, נוסע בין המנחתים השונים בארץ ודואג למפגשים מהסוג האישי (כמו זה בעין שמר לדוגמא), מתי אירגן הקלוב מפגש כזה ??? מתי אירגן הקלוב הרצאות בנושא מטיסי רדיו, אפילו בתשלום ??????

rubber duck

New member
עופר היקר

בגלל אנשים כמוך בא לי להפסיק את פעילותי את אותה פגישה בהרצליה אני יזמתי אני ממשיך לנסות ולשפר את הקשר בין קלוב התעופה לבין המטיסים אני עושה המון למען הענף ללא כל רוח אישי ( למען האמת הפסד גדול ) אם אתה רוצה שאפסיק את הפעילות שלי יכול להיות שתשיג את מטרתך אבל אם מטרתך לקדם את הענף הרי שלא תשיג בכך דבר ואולי גם תהרוס את מה שכבר נעשה אין הרבה אנשים שרוצים להשקיע הרבה מזמנם למען הענף ולא משנה מה גישתם אם תפגע בעוד אנשים הרי שרק תורדי את הכוח שלך עם המון כעס ובתחושת פגיעה עמוקה שרון

ofersi

New member
במקום להיפגע

שרון באף מילה מדברי, לא נבע שאתה מרוויח אישית מפעילותך בקלוב ואם כך השתמע אני מתנצל. למרות זאת, במקום ל"היפגע עמוקות" ולכעוס עד אין קץ, אולי תתחיל להגיב עניינית לנכתב. גם אם אתה יזמת את המפגש המדובר, עדיין לא היה המשך ומכך שלמפגש ההוא אין כל ערך. אנשים כמוני , הם אותם אנשים האמורים להיות חברים בקלוב התעופה ומתנזרים ממנו, בגלל הנעשה בקלוב. לידיעתך, בגלל השיפוט הקלוקל שלך בעין יהב נפצע אדם. התגובה שלך לא היתה רצינית וביישה את החולצה שלבשת (כמובן אם יש לה ערך בעינך). אם תרצה להפסיק את פעולתך בקלוב, זה על דעתך וביוזמתך, לפעמים צריך לדעת לקבל ביקורת גם אם היא נוקבת וקשה. לא ניתן, מבחינת מטיסי הרדיו,להרוס יותר משהרסה ההנהלה של קלוב התעופה בישראל. אינני משמיץ אישית, אף לא חבר אחד בהנהלה, אני פשוט פורש עובדות. אם תרצה שארחיב את היריעה בבקשה, לא כדאי כי חלק מהדברים שנעשו, נעשו בניגוד לחוקי מנהל התעופה האזרחית. יום נפלא לך עופר

למעלה