שמועות בעיר הגדולה.......!!!!!

rubber duck

New member
לעופר

והפעם זו התוגבה הכי אישית שיש האשמת אותי בפציעתו של יניב על סמך מה ? יניב עמד במקום בו אסור היה לו לעמוד , ביחד עם עוד אנשים את אותה טיסה לא שפטתי באותו זמן הייתי במזכירות וטיפלתי במנהלות שונות מעבר לכך לא שימשתי אחראי הבטיחות בתחרות כמון כן הייתי זה שרץ להביא את המאבולנס לגבי החולצה אותה אני לובש הירווחתי אותה ביושר ובהרבה עבודה , אותה ואת הזכות ללבוש אותה חולצה זו ייצגה את דגל ישראל בשתי אליפויות עולם בטיסנים זו החולצה שלבשתי בשתי אליפויות אלו ואני מתגאה ללבוש אותה עופר אני דורש התנצלות מעל דפי הפורום שרון ועוד משהו השקעתי זמן ומאמץ על מנת להביא לאותה פגישה כמו גם זמן ומעקב לאחר מכן לצערי לא הכל יצא אל הפועל האם אני אשם בכך ???

ofersi

New member
שרון

לאחר שבדקתי נאמר לי כי אתה היית השופט הראשי בתחרות ההיתולית, ומכך שהאשמה מוטלת עליך. אם לא כך הדבר, והמידע (אגב מהמזכירות בתחרות) שקיבלתי אינו נכון א נ י מ ת נ צ ל מ כ ל ע ו מ ק ל י ב י ואיתך הסליחה אחרת תגובתי הקודמת בעינה עומדת. נכון אמרת, יניב אכן עמד במקום לא מתאים, שופט המזהה הטסה מסוכנת חייב להפסיקה בכל מחיר ולא רק בגלל החשש לפגיעה במי מהצופים. אני באופן אישי התקפלתי הביתה מייד לאחר שהתברר לי מצבו של יניב, והאמן לי, לא מגיע לא לגלעד, אמיר או שוויקה, שכך יגמר האירוע. עובדה מצערת אך עובדה יניב נפצע בגלל מטיס לא אחראי, ושיפוט כושל !!!!! אין לי כוונות להאשים איש, שרון אתה מגיב אמוציונאלית במקום להגיב עניינית. יש לנו בעיה, המחייבת פיתרון בצורה זו או אחרת, אתה מבחינתי מייצג את קלוב התעופה לטוב ולרע. ואתה/ם לא פועלים מספיק למען מטיסי הרדיו, נ ק ו ד ה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

rubber duck

New member
לעופר - סיכום הנושא

מבחינתי הודעה זו מסכמת את הנושא לגבי השיפוט אמת היא ששימשתי כשופט ראשי בתחרות אולם אינני יכול להיות בכל מקום כל הזמן בתחילת התחרות עמד הקהל במקום הנכון בשלב מסוים החלו אנשים לעמוד על קו מסלול באותו שלב התרחשה התאונה ומאחר ואני רק בנאדם הרי שלא יכולתי להיות גם במזכירות לטפל בנירת וגם בעמדת השיפוט ( כמו כן השופטים לא יכלו לראות באותו שלב היכן עומד הקהל ) האמן לי שכאב לי על הפציעה - אינך מודע לעובדה ששקלתי את המשך קיום התחרות ( שאל את גלעד ליבני ואת צליל מאיר ) בזאת הנושא נסגר מבחינתי לגבי היותי דמות ייצוגית במטעם קלוב התעופה אינני עובד קלוב התעופה לכן אינני מייצג את הקלוב אני מייצג את עצמי בלבד אני משמש כנציג ענף הרדיו בוועדת ספורט במסגרת קלוב התעופה אני עושה זאת במטרה לקדם את הענף מעמדי בוועדה הינו של עושה מהומות ובלאגן וזאת מאחר ואני מייצג את ענף הרדיו במקביל אני מקדם את ענף הרדיו אבל לא למטרותי האישיות ותוך מלחמות כנגד אנשים רבים בקלוב התעופה למעשה אני מייצג אותך ( ואת טיסנאי השבת בכלל ) ולא את קלוב התעופה השקעתי מאמץ רב כדי לעשות דברים לקם צלחו ואחרי לא צלחו במקרים מסוימים כשהבנתי שאין טעם להשקיע בדבר מסוים הפסקתי להשקיע בדבר במקרים מסוימים סירבתי לתת יד לפעילות מסוימת של קלוב התעופה וזאת מאחר ואותה פעילות היתה חסרת משמעות ואפילו נוזקת את מטיסי השבת כיום אני שוקל את המשך דרכי הטיסנאית קימות מספר אופציות ואינני יודע אם כדאי לי בכלל להשקיע למען הענף ולהיות חשוף לביקורת מצידם של אנשים שלא ממש עושים למען הטיסנאות בארץ כרגע התחושה שלי היא שעדיין יש לי מה לתרום וזה עדיין כדאי לא יודע כמה זמן תימשך התחושה הזו שרון

alonj

New member
צודק, ועוד

עופר שלום. אתה יותר מצודק, וכן מארק וכולם. בעבר (עד לפני 5 שנים) הייתי משלם בקביעות את דמי החבר שלי לקלוב "כי ככה צריך". מאז התפכחתי והבנתי שדמי החבר האלה לא ממש עומדים בקריטריון של "המס החוזר למשלם", אלא מופנים למטרות שאינן מענייננו. בעד כל הכסף ששילמתי כל השנים לא קיבלתי מאום - לא ביטוח, לא מסלול מסודר ותקין (עם כל הכבוד לא יתכן שבמסלול שאני מטיס יכול לבוא כל קיבוצניק או כל ילד עם דרגות קצין ולדרוש ממני לא לטוס מאלף ואחת סיבות). הסכום היחידי שהוצאתי והצדיק את עצמו היה דמי הביטוח ששילמנו בעין-יהב. (לצערנו מישהו אפילו יצטרך להשתמש בהם). לא זכור לי שהקלוב ביטח אותי בעבור פציעה קלה שגרמתי בזמנו למישהו שם בזמן נחיתה גרועה. מזל שהסתדרנו ביננו. מעבר לכך חייבים מנחת שיונהגו בו חוקי משמעת קפדניים. אין צורך להרחיב לגבי הבלגן החוגג היום בעין-שמר. אני מפחד במיוחד עקב העובדה שמי שמכיר את הטיסן שלי וזל זהר יודע שאם הוא חלילה פוגע במישהו הוא לא פוצע, הוא הורג!!! אגב - כבר ציינתי שחתמתי ברצון על העצומה?

flugzeug

New member
סיכום ביניים ../images/Emo151.gif

רבותיי, הויכוח הוא עקרוני. גם אני מלא טענות כרימון כלפי הקלוב, אבל זאת לא הנקודה. קלוב התעופה לא שם קצוץ על ענף הרדיו.גורנישט.נאדה.ניל.זילץ´. מצער? מאוד. ישנם עוד אירגונים שטיסנאי הרדיו לא מעניינים אותם. רשימה חלקית: ממשלת סודן רשות הנמלים והרכבות אונר"א ממשלת טרינידד וטובגו מועצת המובילים כל אחד ימשיך כיד הדימיון הטובה עליו.... ******** מה הנקודה? אנא הפסיקו לרקוד על ה(כמעט)גופה, והקימו אגודה משל עצמכם. אני מבטיח להצטרף אתמול. הערה למארק: אנא הבא דוגמא אחת להשמצה שלי, ואני מבטיח לך שאני אשתטח אפיים ארצה בבקשת סליחה ומחילה. אני טיסנאי פנים וחופשיים למעלה מעשר שנים, ומעולם לא נקפתי אצבע למען טיסנאי הרדיו.למה? כי יש לי מספיק צרות משלי. בברכת פורים שמייח ראובן שנקר שם שכפ"ץ ויורד למקלט...

rubber duck

New member
שלום ידידי

אתה גם מטיס רדיו עד כמה שידוע לי נכון את האיש חופשיים ומצד שני הרי שגם אתה מטיס רדיו לנקוף אצבע למען הענף אין משמעו לשפוט בתחרויות המשמעות היא פשוט לבחור וועד קצת יותר שפוי ופחות קיצוני וועד שלא יורכב מרוב מוחלט של אנשי חופשיים וועד כזה ירצה לקדם את ענף הרדיו ובדיעווד גם אתה תרוויח מכך מאחר ויהיו מנחתים ואירועים שרון

hifly

New member
גם איגוד הבונים החופשיים לא שם עלינ

מילים כדורבנות רק תיזהר ,אם מרק ישב עליך גם שכפ"צ לא יעזור....ובנימה זו של צחוק(הגורל) אפשר להמשיך לרדת על אירגון אחר ,יש הצעות?? אמיר

צביקה דווקא כן מזבל

צביקה אני לא מפחד לחשוף את השם שלי. בוא תגיד לי איך קלוב התעופה באר שבע מתנהל, אני מכיר את דרך ההתנהלות מאוד מקרוב. ומאיפה אתה יודע איך סניף באר שבע מתנהל עדיין לא הבנתי. ומשהו למטיסי הרדיו. אתם רוצים מנחתים ותחרויות תצטרפו לקלוב. אולי בעבר לא קיבלתם תמורה עבור האגרה אבל עכשיו הדברים ישתנו. צליל והילה הן שתי בנות שמאוד אכפת להן מהקלוב ומעתידו (תשאלו את שרון הוא היה בכנס הרכזים ויודע למה אני מתכוון). אז תנסו תצטרפו לקלוב , תשלמו דמי חבר, תכניסו אנשים שלכם להנהלה. אל תדברו סתם באוויר זה קל החלק הקשה הוא לבצע. לאון רוזנקרנץ רכז חופשיים סניף באר שבע

hifly

New member
הי לאון-הענין הוא אם יש לשני הבנות

את הכוח לעשות מהפכות בקלוב,מה שרבים וטובים ניסו ומנסים(לדוגמא שרון פירסט) אם הן יצליחו אז אין מילים בפי.אבל קודם שינוי מוכח בקלוב ואז תאמין לי שיצטרפו המונים.אתה לא יכול היום לשכנע אנשים לבוא עם אין שום דבר מוכח בשטח.אם הקלוב אולי יפרסם הודעה רישמית שמהיום טיסנאי הרדיו וכו וכו אז בטח תיראה תנועה. אמיר

blaumark

New member
ידידי ראובן

עשיתי קצת שיעורי בית עליך ולפי מה שעולה אתה "בסדר" איש חופשיים עם אהבה אמיתית לטיסני פנים ובנוסף גם מהנדס אוירונאוטיקה אבל למה לפצל את המעט שיש בארץ בו נציל את הגופה נעקור את המחלה ונציל את הגוף והנפש ככה אתה מוכן להיתיאש על חולה מה אם ניתוח כריתה של החלק החולה ואז שאר הגוף יוכל להמשיך לתפקד בצורה תקינה אגב אהבתי את הציניות שלך אפילו העלתה חיוך על פני בברכה מארק בלאו Jet club

ofersi

New member
כמה שאלות לאאנשי קלוב התעופה

שלום לכם מייצגי קלוב התעופה יש לי כמה שאלות מאוד נוקבות אליכם: 1. כמה חברים יש בקלוב המשלמים דמי חבר ? 2. האין קלוב התעופה מוכר כ-מלכ"ר (מוסד ללא כוונות רווח). ? 3. לכמה תחריות בינלאומיות יצאו נציגי (מטיסים) הקלוב, וכמה מלווים היו להם ??? 4. איך יתכן שאירגון, מוסד, עמותה מה שלא יהיה, תיכנס לגרעונות כספיים, האם לקלוב התעופה בישראל אין מבקר ??? 5. האם נכון שלפני מספר חודשים, נפגשנו נציגי קלוב התעופה עם שלושה נציגים ממועדון ג´ט קלאב, בניסיון לשקם את מעמדו של קלוב התעופה בעיני מטיסי הרדיו ? הבטחתם נציגי היקרים לשלב אותנו בישיבה הבאה, או זו שאחריה, האם אין יותר ישיבות בקלוב התעופה המתכנסות לעיתים קרובות יותר מכל כמה חודשים ? כי אחרת מדוע לא הוזמנו עד עתה ??? לסיכום: * להיכן נעלמו דמי החבר ??? * אנא פרסמו דו"ח כספי אמיתי של העמותה ?? (ללא פיברוקים עם חתימה של עו"ד). * הסבירו לקהל מטיסי הרדיו (לפני שהם משלמים דמי חבר) מה אתם בקלוב התעופה, מתכוננים לעשות למענם בשנת הכספים הנוכחית ואנא מכם קוראים יקרים ניבולי פה והשמצות הדדיות לא יקדמו את מטרטו של איש עופר

תגובה לעופר

אני אנסה להשיב חל על חלק מהשאלות 1. יש כ-600 חברים שלא משלמים דמי חבר אבל יש סניפים אשר אצלהם חניכים שנה ראשונה לא משלמים דמי חבר לכן המספר האמיתי גבוה יותר. 2.כן. 3. מטיסי קלוב התעופה יוצאים מדי שנה בשנה לאליפויות אירופה/עולם בוגרים/נוער וחוזרים עם הישגים יפים. 5. היה כנס רכזים לפני שבועיים. שרון ידע שיש כנס איפה היו כל השאר.

ofersi

New member
שלום כותב יקר

אינני יודע את שמך לכן אפנה אליך ככותב יקר אני מברך כל איש או אישה, ילד או ילדה המייצגים את ישראל גם אם לא זכו בתארים כה לחי !!! כנס רכזים הוא לא הדבר האמיתי אליו ניתבנו את השיחה ההיא. רצינו להצטרף לישיבת הנהלת הקלוב על מנת להביע את דעתנו ולהציע את תכניתנו לשינויים אשר יאפשרו למטיסי הרדיו לחזור אל מה שהיה אמור להיות הבית של כולנו. אני עוקב באופן קבוע אחרי הנכתב בפורום ולא מגיב, הפעם נמאס לי לשמוע התנצחויות חסרות טעם. איש איננו מציג עובדות, אנשים נפגעים מבקורת בונה. ישנם אנשים בארץ, אשר ענף טיסנאות הרדיו יקר לליבו לדוגמא: בראש ובראשונה יוזם האתר, שוויקה יוזפ תחרות הערבה, מרק בלאו מג´ט קלאב אשר יוזם מפגשים נוסח המפגש האחרון בעין שמר. תאר לך כי כל אותם כוחות יתאחדו ויקימו עמותה של מטיסי הרדיו, אתה מבין איזו תפארת תהיה ??? יום נעים לכולנו עופר

תגובה

עופר אני טוען שאם תצטרפו לקלוב התעופה ותנסו לשנות דברים מבפנים תצליחו. אתם רוצים להקים לעצמכם עמותה. בבקשה. לאון רוזנקרנץ סניף ב"ש

tumti69

New member
מי אתה בכלל??!!!

רגע רגע לפני שאתה מתחיל את כל הבלגן הזה מה אתה באמת יודע? ידעתה שהקריין בכלל לא היה אמור להיות שם באותו יום אבל הוא בא כי צליל בקשה ממנו. למה? כי אין מספיק אנשים רציניים שיכולים לבוא ולתרום ולעזור... ותגיד לי משהו באיזה עיתון קראתה על מה שאתה מדבר? כי משום מה אני לא ראיתי את הכתבה ובמקרה אני מכיר את הבן אדם שאתה כל כך יורד עליו ואני יכול להגיד לך שהוא לא אמר את הדברים האלא. מחכה לתגובה יבגני-מדריך מנוע סניף ב"ש

hifly

New member
יבגני על איזה קריין אתה מדבר

ולמה אין מספיק אנשים שרוצים לתרום?יש המון תן להם סיבה והם באים. והכתבה אגב היא אמיתית. אמיר FLYHI

tumti69

New member
הקריין

אני מדבר על אור. הוא אח של צליל. אתה צודק יש אנשים אבל אף אחד לא הציע לבוא ולהיות הקריין כי לא סתם יום לפני צליל ביקשה מאחיה. איפה הייתה הכתבה שכולם מדברים עליה אני רוצה לקרוא אותה?

מעשים לא דיבורים

אמיר אם מטיסי המנוע רוצים תחרויות, מנחתים וכיו"ב אז למה הם יושבים עם האצבע בתחת (סליחה על הביטוי). היה כנס רכזים לפני שבועיים וקצת אבל לא ראיתי שם אף אחד שקשור למטיסי מנוע חוץ משרון, אולי אם הייתם באים והייתם מציעים רעיונות כשנתנו הזדמנות לעשות זאת הייתם מזיזים את הדברים. גם אם תכתבו אלף מילה בכל הודעה על כמה שהקלוב לא מתייחס לטיסנאי הרדיו זה לא ישנה כל עוד זה במסגרת הפורום, הפורום זה מקום מצויין להביע דעה אבל כדי לשנות משהו צריך לדבר במקום שאפשר להשפיע וזה הישיבות של קלוב התעופה. תאמין לי אם תבואו יקשיבו לכם וינסו לשנות.

למעלה