שמועות בעיר הגדולה.......!!!!!

ילדון גוזל....חביב....

תקשיב טוב אגדות אנדרסן אותי מזמן הפסיקו להרשים תשב בישיבות,עם כל באי האומה..שכבר יושבים שלושים שנה ומאום לא יצא..כל האמירות של נסיון מחשבה עלי כבר לא עובדות אני רוצה "עובדות בשטח" הבנת לך ותעבוד..אל תבלבל לי ת´מוח..

rubber duck

New member
לצביקה ובכלל לעוד כמה משמיצים

אני לא יודע מה עשה לך אריק מאיר אבל נראה לי שיש פה עיניין אישי אישיתי אל ממש היכרתי את אריק מאיר עד לשנתיים האחרונות תמיד ידעתי שבבאר שבע יש רכז מאד חזק ושהמועדון בבאר שבע פועל ממש טוב ( תשאל את דני קרנר ) והנה פתאום הכירתי אדם שעושה למען הטיסנאות לא מתוך בצע כסף אלא מאהבת הדבר ויותר מכך בא בגישה של חינוך והקנית ערכים אריק מעבר להיותו טיסנאי בחסד עליון הינו אדם מקסים שפועל מתוך רצון לקדם ולסיע ולעשות למען הענף , כן גם למען ענף הרדיו ( באותה ישיבת רכזים בה נחכתי האדם הנוסף שתמך בדיעה שלי שיש למצוא את הדרך להפוך את ענף הרדיו לענף המוביל של קלוב התעופה היה אריק ) האם אתה מודע לעובדות הללו ? שרון

שרון ידידי....!!!

אותך אני מעריך מאוד ואתה יודע זאת לא משמועות ממקור ראשון..די כבר עם ההגנה על קלוב התעופה..לפעמים צריך לדעת מתי להפסיק..הם לדעתי עברו את גבול הטעם הטוב.."הגזימו" בזילזול..אז אנא ממך..לעולם אבל לעולם אל תקרא לי משמיץ..אני שם הכל על השולחן בלי כחל וסרק..לא מיפה לא צובע ..שם אתה כמו שזה..ואריק מאיר? מעולם לא היתי איתו בשום קשר..בשום צורה..וטוב שכך... צביקה.

rubber duck

New member
היי צביקה

במקום ללכת עם ראש בקיר מה דעתךלנסות ולהכיר כמה מהנפשות הפועלות בקלוב התעופה לפני 6 שנים חזרתי לשפוט בתחרויות אחרי כשנתיים של הפסקה מטעמי צבא בתחרות הראשונה בה שפטתי ניתקלתי ברון גל ( במלא המובנים ) ההיתקלות אל היתה נעימה לא לי ולא לו ורק בזכות מרק בלאו זה לא נגמר במכות בפעם השניה בה ניהלתי תחרות יכולתי ללכת באוהת גישה בה הלכתי קודם במקום זאת עשיתי את הצעד ומרק ורון עשו גם הם צעד ונוצר בסיס ראשוני לשיתוף פעולה האם יכול להיות שכדאי לעשות צעד ולהכיר את הנפשות הפועלות בקלוב את אריק ואת צליל אבל לא רק אותם קלוב התעופה מורכב מהמון אנשים עם המון דעות והמון גישות חלקן יהיו מאד נוחות לך ואחרות הפוכות משלך על מנת לקדם דברים ולא משנה כיצד עליך להיות בקשר עם אנשים ולהכיר את המערכת מבפנים אני בטוח שבדרך זו נגיע להרבה יותר שרון

leef

New member
רבותי חבל על כל שקל

נראה שלא שמתם לב כתוצאה מניהול כושל של המנכ"ל שעזב נכנס הקלוב לגרעון עמוק אנשי הקלוב מאוד מעוניינים לרשום אנשים חדשים על מנת לכסות את הגרעון שבגללו עזב המנכ"ל בעל השכר הגבוה ונשארו שתים בשכר נמוך להקטנת הוצאות רבותי חבל על הזמן וחבל על הכסף ,כדאי שתפתחו את העייניים

איפה צביקה? מתחבא מהאמת!

מה קרה צביקה התבאסת שיש בפורום אנשים מבאר-שבע שיודעים את האמת ויכולים להבדיל בינה לבין ה"אמת" שאתה מפיץ. אתה יודע צביקה בא אני אסביר לך כמה דברים על סניף באר שבע ועל העומד בראשו: -סניף באר שבע הוא אולי לא הסניף האולטימטיבי אבל הוא בהחלט סניף טוב מכל בחינה (גם ניהול) -הרכז של הסניף מגיע אישית לכל פעולה ופעולה ולכל הטסה ולכל תחרות שמתקיימת הוא עוזר לכל אחד בכל זמן והא לא מפסיק לעשות למען קה"ל ולמען סניף באר שבע. עכשיו צביקה צא מהארון ותרד מההר הגבוה שטיפסת עליו לפני שאני אוריד אותך משם. זאת ההזדמנות האחרונה שלך.

tumti69

New member
איפה הצביקה הזה???

באמת סוף סוף יש אנשים שיודעים את האמת לו מזיינים תמוח( סליחה על המילים) כמו הצביקה הזה! וזאת עוד הוכחה שאנשים שהם לא מב"ש אומרים דברים נכונים על אריק!

tumti69

New member
תגובה

אני שמח שיש אנשים שמוכנים להגיד את האמת על אריק ולא כמו צביקה להתחיל להאשים סתם... תודה חברה

חבל לי עליך צביקה!

באמת שחבל לי עליך. הגעתי למסקנה שאתה בן אדם קטן וטיפש. אתה לא מגיע לאריק אפילו לציפורן של האצבע הקטנה ברגל, אז מי אתה שתבקר אותו. בוא תגיד לי מה עשית למען הטיסנאות בארץ או למען טיסנאי אחר בזמן האחרון ואז אני אגיד לך מה אריק עשה ונשווה, אחרי שנעשה את זה יהיה לך דחף פתאומי לרוץ הביתה כמה שיותר מהר להתחבא באיזה פינה אפלה ולהישאר שם בלי להראות את הפרצוף שלך בקהילת הטיסנאים בערך 20-30 שנה. ולגבי זה שאתה חושב שהישיבות הן סתם for the record זה רק מוכיח את מה שאמרתי קודם אתה אפילו לא מנסה להשקיע מאמץ מינימלי בלעזור לטיסנאות אתה רק אומר לעצמך "אה מהישיבה הזאת לא יצא לי כלום" ורק תנסה להגיד עלי את מה שאמרת בהודעה האחרונה שלך שוב פעם....

tumti69

New member
ללאון...

חה חה צודק! מיהו בכלל שידבר אליך או לאריק ככה!!!

arthur69

New member
in the house

יו מה המצב אז צביקה הוא אידיוט טוב יש כאלה . וחברה אני מבקש מכם לא להעביר ביקורת על אריק כי אתם לא מכירים אותו ואת תרומתו לענף שאני מכיר באופן אישי ובטח שהוא תורם ומעל ומעבר מכל אחד מכם אז תאמינו לי הוא בטח לא יקח את הקרדיט לב"ש על הערבה . סניף ב"ש רק הגיע להנות מהארוע . ודרך אגב אני רוצה להזכיר את המפגן שאירגנו ליפני כחודש שבו הישתתפו טיסני מנוע ומסוקים ברוב ורק חלק קטן היה טיסנים חשמליים וב- hifly כתוב מפגן החשמל ב-ב"ש וזו בושה ! סליחה במחסור סימני הפיסוק

בוקר טוב לארתור

אז כמו שאתה רואה צביקה שקשה לו מאוד להתמודד עם האמת. הלך לבכות בפינה הוא בדיכי עצבני מכיוון שילדים בני 17 ביעסו אותו. אבל לא נורא צביקה מחר יום חדש שוב תוכל לנסות אבל אני מבטיח לך you wont get away

tumti69

New member
איפה צביקה!!!???

תראה מה זה לרדת על אנשים הוא יודע!!! איפה הוא נעלם פתאום?????

tumti69

New member
לדני וצביקה!!

איזה חוצפה יש לאנשים האלה אני לא יודע עד כמה דני בענין אבל גם אני חושב שיש לו קשר לכל זה! זה פשוט בושה דני קרנר גדל במועדון הזה וצביקה אין לו זכות להגיד כאלה דברים אם יש לו מה להגיד שיגיד בפנים!!!

arthur69

New member
זו בושה כי...........

הקרדיט ניתן למטרות עיסקיות , של טיסני חשמל מטרות שיווקיות . ואילו מטרת המפגן באמת היתה לקידום הטיסנאות בדרום (ב"ש והסביבה ) וסניף ב"ש וזו בושה כי בתור אחד שעזר לארגן את האירוע אני יודע כמה עבודה קשה הושקעה ואנשים דרך האינטרנט מקבלים רושם שלילי כאשר המטרות חינוכיות ולא עיסקיות ... המסר מובן ואין מה להוסיף

למעלה