שמועות בעיר הגדולה.......!!!!!

שמועות בעיר הגדולה.......!!!!!

הגיע לידי\אוזני מידע שיש איזה אלמוני בבאר-שבע שיצא לעיתונות בכתבה שאת תחרות הערבה הפתוחה הוא אירגן???????????????? משהוא שמע ????? משהוא ראה?????? עד היכן חוצפתם של אשנים מרקיעה שחקים.....ואגב ה"איש" מזוהה עם קלוב התעופה. כל מידע בנושא יתקבל בברכה.... צביקה שוורץ קבוצת המרוצים בע"מ.

hifly

New member
איכס ..מי זה????

חוצפה-באיזה עיתון זה הופיע?? יש לי הרגשה שאני יודע מי זה. וזה לא דני קרנר. חוץ מזה לקלוב התעופה אין תקציבים בסדר גודל כזה.תקציב האירוע היה בערך כמו תקציב קלוב התעופה לכל התחרויות בשנה אחת ..ססתם זה מעצבן אותי. אמיר

בחייך אמיר ....דני קרנר זו דוגמא

הפוכה ב-180 מעלות לקלוב התעופה שרק יעשו מחצית ממה שהאיש תורם לענף תשמע לא יודע באיזה עיתון זה היה אבל זה היה באחד המקומונים של הנגב. אבל מה האמת שלקלוב די משעמם בתקופה האחרונה אז הם מעסיקים עצמם בחלומות...ויש לי חדשות לקלוב התעופה יש תקציבים רק אף אחד לא יודע לאן הם הולכים...הכל בחדרי חדרים..ב..שושוושושושו....

Matan G

New member
אותו בנאדם מב"ש שטוען שהוא..

האיש מאחורי התחרות ייצא בסוף שקרן,רמאי ואידיוט מכל הסיפור וזה בגלל שגם בתוכנית שהייתה ביום שבת וגם בפורום ובאתר מוזכרים מארגני התחרות האמייתים. נ.ב בנוגע לקלוב התעופה: יש פה בעיה קשה בעניין מטיסי הרדיו ומקומם בקלוב. אני לא הייתי ולא אהיה חבר בקלוב בשביל ביטוח מפוקפק והנחה של שקל וחצי בתחרויות שאין, ביום שבו הם ישנו את דרכי החשיבה וסדרי העדיפויות שלהם בקלוב, אני אהיה בין הראשונים שיצטרפו. בינתיים יש מ"ס טיסנאים שלקחו יוזמה והם מעבירים דף עם פרטים לגבי מישהוא משלנו שינסה להיכנס לקלוב ולשנות דברים. אז אם יוצא לכם להגיע לעין שמר, תעיינו בדף ותוסיפו את החתימה שלכם, זה חשוב.. ובמילא שווה לפחות לנסות
בברכה, מתן

תרשו לי לעדכן את השמועות...

במידע שקיבלתי רק היום נכתב בכתבה שקלוב התעופה סניף ב"ש זכו במקומות הראשונים כלומר לקחו את הקרדיט שלי את הזכיה שלי במקום הראשון וניצלו זאת לקידום השם הטוב של סניף ב"ש וזאת חוצפה לשמה לא נעלה כאן שמות פניתי היום לכל מקומוני העיר כולל העיתונים הגדולים במטרה להשיג את הכתבה המלאה וללמוד עוד על "דרכי הפעולה" של קלוב התעופה בב"ש בברכה דני קרנר הובי מוטורי

השם של הליצן ממש לא חשוב...

הענין הוא שכל אחד עושה בקלוב התעופה כבשלו.."חונטה"שמור לי ואשמור לך..מזכירה הופכת -לרכזת ספורט(ואגב מי עומד מאחורי זה-סניף ב"ש אולי?) בטח בשנה הבאה נמצא את הקריין מנהל את הקלוב..וכך מסתובב לו הגלגל ועולם כמנהגו נוהג...לענין הליצן ליצן תמיד נשאר ליצן ....אלה עם הוא קשור לקלוב התעופה כי שם ליצנים הופכים למנהלים..(ולא רק בפורים אלה בכל ימות השנה) יאלללה...לישון כבר מאוחר צביקה.

לפני שמדברים חושבים טיפה

צביקה, מה אתה מזבל את השכל? אז מה שצליל הפכה להיות רכזת ספורט? מה אתה מקנא, היא עושה את העבודה שלה כמו שצריך ואף יותר מזה. ולמה אתה קורא לקלוב התעופה ליצנים זה לא נכון כיום. רק לפני שבועיים היה כנס רכזים שם דנו בעתידו של הקלוב ובדרכים לפתרון בעיות שונות. ליצנים לא עושים כאלה דברים רציניים (תקן אותי אם אני טועה). ולגבי סניף באר שבע. חשבתם רק לרגע שאולי העיתונאי לא הבין טוב את הדובר או עיוות את דבריו, אתם רק מחפשים סיבה לפתוח את הפה על הקלוב.

blaumark

New member
הקלוב ליצנים למאט צליל והילה

הקלוב ליצנים למאט צליל והילה במיוחד ועד מנהל הם תקועים בשkהם וחייבים להחליף אותם בהקדם לגבי צליל והילה הם באמת משתדלות לעשות את המקסימום שאפשר במסגרת הקלוב המרובע ומיושן רבותי הנכבדים תפסיקו להשמיץ ולהתלונן בואו ותחתמו על אצומה והתחיבות כדי שנוכל להכניס אדם שהוא טיסנאי לנהל את הקלוב ולבנות מסלולים לסדר את עניין הביטוח ואולי אפילו כפר נופש לטיסנאים בבקשה תחתמו לפרטים נוספים 052-725323 [email protected] ccrfv ntre cktu Jet Club

flugzeug

New member
איזו עזות מצח ../images/Emo18.gif

מה הדיבורים האלה על עצומה,הדחה,וכו´ !? הרוב המוחלט של הפעילות בקלוב היא של חופשיים ודאוני רדיו. ההנהלה שמה פס על הרדיו מנוע, כי אתם פשוט...לא שם!!! אתם לא משלמים דמי חבר (בצדק), לא יושבים בהנהלה... אז הקלוב חייב לכם משהו?? אז אתם רוצים עכשיו "להיכנס" בהם מבחוץ ולהחריב את הפעילות הנרחבת הקיימת, בגלל שאתם לא מכירים אותה ואתם לא חלק מהארגון?? גם ממשלת צרפת לא מייצגת את האינטרסים שלנו. אז מחר תלכו לשגרירות ותדרשו להדיח את שיראק??? תלכו, תגישו בקשת אזרחות, תקבלו זכות הצבעה, ותפעלו בדרך הדמוקרטית. למען הסר ספק: אני לא מרוצה מהדרך שבה הדברים מתנהלים, וגם אני רוטן על דמי הפעיל הגבוהים, בנוסף אני משלם 280 ש"ח בשנה על השתתפות בתחרויות שעלות האירגון שלהן אפסית. כך שאני בהחלט לא הסניגור של הקלוב. ראובן שנקר

אסף ו

New member
הלוואי והיה כל כך קל לפטר את שיראק

כמו שזה קל להחליף את הנהלת הקלוב
אולי ככה היינו אנחנו בוחרים את נשיא צרפת וככה היו יורדות לעם ישראל קצת דאגות מהלב
בלי להיכנס כמובן לויכוח פוליטי בפורום הזה.

blaumark

New member
תגובה לראובן

שלום ראובן קודם כל ברצוני לתקן אותך חלק מהחברים שלנו Jet Club היו פעילים בקלוב וחלק עדיין פעילים אבל אני יכול לספר לך כאשר פניתי אישית עם יחד עם מפעילי המועדון שלנו למנכל הקלוב בהצעה של עוד כ50 איש מצטרפים ומשלמים לשנה וחצי מראש וגם מבאים אופציה של 3 שטחים למסלול בתמורה ל ביטוח מכובד ומסלול כאשר נשלם עוד 300-500 ש"ח נוספים לשנה עבור המסלול הוא הבטיח דיבר סיפר ובסוף כלום אז אנחנו רוצים איש רדיו שינהל את הענינים ואנחנו נביא עוד 1000 פעילים לקלוב, ולא אנחנו נמותת את הקלוב ונקים אמותה משלנו הרי הקלוב מקבל תקציבים עבור טיסאות רדיו בין היתר שלא נדבר על משרד הביטחון שנותן בתמורה עקיפה למזלטים שלא להזכיר שהכסף מגיע מכספי המיסים שלי שלך ושל כולם עקב זאת או שישנו את דרכם המיושנת ויתחילו להזיז דברים או שילכו הביתה הרי אף אחד מועד מנהל לא יודע מה קורה באמת בשטח (והאמת גם לא אכפת להם) אנחנו הם אלה שיודעים, עושים, ומקדמים על מה הקלוב יכול לקחת קראדיט אולי טוסטיבל פעם בשנה שגם זה נראה נורא אלה שבאמת עושים הם אנשי שטח כגון: שווקה, גלעד, אמיר, גבי וגבי מהצפון קרנר וחבריו ועוד הרבה אבל בטח לא הקלוב אני לא יודע אם אתה מכיר אותי ואת הקבוצה שאני מיצג אבל תאמין לי שאם לא ישנו את דרכם הם ילכו הביתה ולא יקבלו תקציבים זה לא איום זה הבטחה האמת שלא ראיתי מה אתה עשיתה או ניסיתה לעשות חוץ מאשר להשמיץ בפורום בכבוד רב מארק בלאו Jet Club

leef

New member
מרק בלאו שלום

מרק שים לב את המפגן שאני יזמתי כמעט הקלוב הרס את הארוע בעין יהב שבו נפצע טיסנאי הקלוב לא ניהל כיאות, בטיחות כמובן פוליסת הביטוח לא נשלחת או מפורסמת ואף אחד לא יודע על מה הוא מעצם מבוטח . תזרים כספי שנתי לא מפורסם כמחוייב בחוק לגבי עמותות תקציבי הקלוב נראה שנלקחים מהמיסים על המוצרים הללו שמוגדרים כצעצועים מסוכנים שאנו משלמים בעצם והקלוב מזה שנים לא דאג לשנות את ההגדרה שים לב מעל 500 איש כבר חתמו . מעניין מה יקרה עם התאונה שקרתה בעין יהב . מזה 24 שנים מתקיימת תחרות טיסנים נחמדה ברמת דוד לזכר סא"ל עמי עלקלאי שנהרג בתאונת מטוס התחרות מנוהלת ע"י החברים הוותיקים של מועדון טיסנאי חיפה והקריות שמזה זמן כבר לא חברים במועדון אך בשל זכרו של עמי מארגנים את התחרות כל שנה בכיף , התחרות הינה אחת מהיפות והמעניינות בארץ ומנוהלת בצורה מצויינת מזה 24 שנה . אף פעם לא היתה תאונה בתחרות זו תפו תפו תפו גם ללא גדר הפרדה בין הצופים למסלול אלא חבל בלבד . ומשם קלוב התעופה אולי צריך ללמוד בתחרות האחרונה ניתן לי הכבוד להיות הכרוז ביחד עם בחור בשם גורי שהיה במחזור של עמי בקורס טייס כמובן שאני הייתי הרבה אחריהם אבל טסתי משם בטרמפים ולא במטוס . בכל מקרה יש להיתאחד ולעשות מעשה יחד בברכה אריה פישמן

blaumark

New member
תגובה למר פישמן היקר

שלום ידידי מר פישמן ברצוני להסכים איתך אך גם לחלוק אליך בנוגע לקלוב שהם לא עושים כלום אני מסכים (כמובן יש לציין את צליל והילה שכן עושות ובהחלט משתדלות) חלק מהמארגנים של רמת דויד הם חברי הקרובים ונכון שהאירוע יפה ומוצלח אבל אסור בשום פנים ואופן להגיד שהיה נוהלי בטיחות תקינים דבר אשר ממש לא היה אפילו הרבה יותר מסוכן מעין יהב תשתדל להיות אוביקטיבי למרות החוסר אהדה שלך לקלוב בברכה מארק בלאו Jet club

hifly

New member
אריה תיקון קל

בענין יהב מי שניהל את האירוע בשטח הם -אני,יוסי שווקה,וצליל. באחריות צליל היה רישום המשתתפים+תדרים. הקלוב בעצם סיפק כאן את הביטוח,ואת צליל.האירגון והניהול בפועל היה שלנו בלבד!וכאן אי מדגיש צליל בתור בן אדם עשתה את המוטל עליה בצורה הטובה ביותר. אתה גם יכול לבדוק את חשבון הפלפון שלי שהגיע באותו החודש ל1000 שח מרוב שיחות לתאומים,שונים ומשונים. אמיר

leef

New member
אמיר

או קי אתה צליל ושווקה ניהלתם ובהחלט מגיע לכם כיפ-אק, אך לא לזה התכונתי. מי שמחזיק את המקרופון אמור להעביר את האנפורמציה לקהל זאת אומרת שרואים שכל האנשים יושבים ליד המסלול עוצרים את התחרות ומוציעים אותם החוצה . כשרואים באקאי מאוייש מעל המסלול מנחיתים את כל הטיסנים ומבררים של מי הבקאי ומעיפים אותו משם איפה הייתם אני הודעתי על כך . עמד שומר גדול מימדים שקיבל הוראה לא לתת לאף אחד ללא תג להיכנס לאזור המסלול לא יכל לעשות כלום , רב האנשים שקיבלו תגים העבירו את התגים לאילו שבחוץ הם נכנסו וחוזר חלילה . אולי בפעם הבאה כדאי לתת למטיסים כסדות צהובות של פועלי בניין ורק מי שיש לו כסדה על הראש יוכל לנוע במתחם המסלול . אתה ודאי זוכר מה היה לי דקות ספורות לפני שנכנס מבנה הססנות במפגן האוירי . שני אנשים העיפו עפיפונים אוירובטים בקצה המסלול על קו מסלול מבנה המטוסים לאחר שהודעתי להם מס´ פעמים ברמקול אחד ירד והשני לא הזיז לו שלחתי אליו מיד ניידת משטרה והעפיפון היה על הקרקע שניות ספורות לפני שנכנס המבנה . תאר לך מה היה יכול לקרות אם העפיפון היה מסתבך במדחף של אחד המטוסים . לגבי המפגן היה מאוד יפה מעניין ובהחלט אני וכל הקבוצה שבאה איתי עד היום מדברים על המפגן . הפן שעליו אני בא לתת הערה מתקנת לעתיד הינו הבטיחות לגבי חשבון הפלאפון אני עברתי את ה 2000 ש"ח ואת רב השיחות בשלשת הימים האחרונים לפני הארוע נחש למה?. בכל מקרה חזקו ואמצו למדו לקחים וקדמו את התחום המקסים הזה בארץ . שלכם ובשבילכם אריה

תלמד אחת ולתמיד צביקה אינו מזבל.

צביקה פשוט שם הדברים על השולחן גם עם הם לא נעימים לך איש מסתורי..ובסרט הזה של אי הבנה של העיתונאי כבר הייתי..לא קונה את זה ראית במו עיני איך קלוב התעופה של ב"ש ..מתנהג..מנהלו למען הדיוק..כך שבחייך איש מסתורין צא בשמך האמיתי..ותתמודד מול האמת שהיא לפעמים לא נעימה...אבל היא האמת... צביקה.

צביקה דווקא כן מזבל

צביקה אני לא מפחד לחשוף את השם שלי. בוא תגיד לי איך קלוב התעופה באר שבע מתנהל, אני מכיר את דרך ההתנהלות מאוד מקרוב. ומאיפה אתה יודע איך סניף באר שבע מתנהל עדיין לא הבנתי. ומשהו למטיסי הרדיו. אתם רוצים מנחתים ותחרויות תצטרפו לקלוב. אולי בעבר לא קיבלתם תמורה עבור האגרה אבל עכשיו הדברים ישתנו. צליל והילה הן שתי בנות שמאוד אכפת להן מהקלוב ומעתידו (תשאלו את שרון הוא היה בכנס הרכזים ויודע למה אני מתכוון). אז תנסו תצטרפו לקלוב , תשלמו דמי חבר, תכניסו אנשים שלכם להנהלה. אל תדברו סתם באוויר זה קל החלק הקשה הוא לבצע. לאון רוזנקרנץ רכז חופשיים סניף באר שבע

פגעתי בול..ההגנה הטובה...התקפה

ת´שמע טוב טוב ופעם אחת לשם שינוי תקשיב...הקלוב לא עשה ולא עושה כלום לטובת ענף טיסנאות הרדיו-ניסה רק לעשות כסף קל..ואגב ליצנים זה דבר מאוד רציני בעיני...אלה שמקומם בקרקס..ולא בקלוב התעופה...שם צריך אנשים שדוחפים שאכפת להם כל הזמן כל השנה לא רק כאשר הקרקע בוערת תחת רגלייהם..אילו היו פועלים כך כנראה שענף טיסנאות הרדיו כבר היה זוכה למנחת אחד לפחות...אבל כאר ליצני קרקס עוסקים בתעופה קרי טיסנאות רדיו...מנחתים כנראה לא נקבל אולי אוהלי קרקס...:)))) נורא מצטער על הבוטות שלי אבל לצערי אתם במקום לשתוק ולעשות באמת מזבלים את השכל או למען הדיוק זורים חול בעיני ציבור הטיסנאים (מנסים לפחות) תקוותי שיקום גוף מנהל לכל יסנאי הרדיו שיהיה מנותק מהקלוב הישן בלתי מתקדם והמסואב..ויצעיד את הענף לקידמה.. בברכה.. צביקה

למעלה