של מי האחריות ?

אוי עידן, עידן,

לא יודע איפה את מזהה לגלוג אבל ניחא, נניח לזה כרגע. אני לא מקדש את תרבות הפוליטקלי קורקט , ואינני חי על פיה. אני לא יודע מה תקין לומר ומה לא תקין, ולמען האמת לא ממש מעניין אותי. אני מכנה את הנשים הללו "זונות רוסיות" לא בלגלוג, אלא משום שזה מה שהן. צר לי , אבל ההגדרה "נשים המספקות שירותי מין בכפייה שמוצאן מארצות חבר העמים לשעבר" ארוך לי מדי מכדי לכתוב אותו כל פעם מחדש. זונות רוסיות זה הרבה יותר קצר , מדויק ומובן, ואין שום כוונת זדון, לגלוג, או כל כוונה לא נאותה אחרת המסתתרת בין השורות

Idan91

New member
בנוגע לדיוק -

הן לא זונות - מדובר בנשים שהועסקו בזנות בעבר. בנוגע לרוסיות - יש גם הרבה ממולדובה, מאוקראינה, מאוזבקיסטן...

העיקר שהכוונה ברורה

"זונות לשעבר ממדינות חבר העמים" נשמע לך יותר טוף? לא נראה לי אבל גם זה ארוך מדי. אז בואי נשאר עם מונח קצר ונוח שכולם מבינים.

Idan91

New member
נמאס לי לדבר על זה,

אבל אני חייבת לציין שהטענות שלך מאוד מקוממות (אותי).

הרבה אנשים טוענים

טענות שמקוממות אותי בהרבה תחומים. ואף לא יימאס לי להסביר את דיעותיי ועמדותיי. תרשי לי לומר לך הערת אגב, כללית שאינה נוגעת רק לדיון הנוכחי - למרות שאינך מסכימה איתי , ואת לא היחידה, אני אוהב להתווכח איתך כי יש בך להט אידיאולוגי והתלהבות שלא רואים כל יום. את באמת מאמינה עם כל הלב והנשמה בדברים שאת אומרת ולכן את גם מתקוממת כל כך כשמישהו מתנגד לך וחושב ההיפך ממך. בעניין הזה את מזכירה לי את עצמי בימים יפים יותר(חלק מזה נשאר לי עד היום, אבל היו ימים , כשהייתי בגילך בערך, שהייתי הרבה יותר אידיאליסט ולוחם). תמשיכי ככה עידן, אל תחדלי לעולם להלחם על הדברים שאת מאמינה בהם גם אם כל העולם יעמוד בדרכך (והוא יעמוד). בהצלחה..

מארסו

New member
שייקח אותך השד ../images/Emo123.gif

זו כבר פעם עשירית בערך שאני פותח בטעות את הכרטיס שלך במקום לסגור את ההודעה (ברגע שפותחים הודעה שלך הכל קופץ ימינה, גם השם - דיברנו על זה)

קודם כל

גם אצלך. שנית , אצלי כבר לא. לאור מחאות הקהל שטען שההודעות שלי נכנסות מתחת לפרסומות בצד שמאל קיצרתי את החתימה ועכשיו ההודעות נפתחות בצורה נורמלית .

Idan91

New member
חומד, אף אחד לא בא אליך

בתלונות. בכל מקרה, נתת פה דוגמה למקרה מאוד ספציפי. מי שרוצה מוצא את הדרך להתנדב, גם אם זה אומר להתנדב במקום חדש, אם הקודם לא מתאים יותר. התנדבות, בניגוד לאונס, מלחמה וזנות, חייבת להיות מרצון.

או , סוף סוף

לא באים אלי בטענות....! תודה
רק אל תעשי את זה לעיתים יותר מדי קרובות, אני עוד עלול להתרגל להרגשה המשכרת הזו.

אטיוד5

Active member
זה לא מדויק לגמרי ...

באופן כללי אני מסכים איתך אבל יש יוצאים מהכלל. לדוגמא - ישראל חתומה על אמנה בינלאומית, לפיה ילדים זכאים לחינוך. וצורך כך מספיק שהילדים יתגוררו בארץ - הם לא חייבים להיות אזרחים ואפילו לא תושבים רשומים. כלומר - ילדי עובדים זרים זכאים בארץ לחינוך. גם אם הוריהם אינם משלמי מיסים בפוטנציה.

For the question

אתה מביע דיעה ועמדה בין השורות? ד"א, מעולם לא קראתי לאף אחד בפורום הזה גזען אלא רק הגדרתי ככאלה אמירות או דיעות שאני מוצא גזעניות, כי אני סבור שהגדרתו של אדם בהכרח מובילה לדיון לגופו של אדם ולא לגופו של עניין. ועוד ד"א: בנושא הנ"ל מעולם לא צעדתי לבד.

כן

אני מנסה להראות לשומרון שהכלל שלו שכשאמרת לו שמה שהוא אמר לא נכון בעצם קראת לו שקרן וכשאמרת לו שמה שהוא אמר זה גזעני בעצם קראת לו גזען - אז הכלל הזה צריך להיות תקף גם לגבי עידן, וגם הוא צריך לא לשכוח לעולם שהיא קראה לו גזען. לא צעדת לבד, אבל שומרון חושב שאתה ואחיך ורק אתם הם האויבים שלו כאן, ואני מנסה לערער על הקביעה הזו (כלומר להראות שאתם בעצם לא אויבים שלו, לא שאתם לא האויבים היחידים).

../images/Emo45.gif תודה

בשלבים מסויימים של הדיון ההוא, כשעיקר תשומת הלב ניתנה להרגעת הרוחות, ניתן היה לקבל את הרושם שמי שתומך באלימות ומתנגד לשמירה על שלטון החוק חוצה קוים אדומים של משפחת רשף ולא קוים אדומים של החברה השפויה. כפי שכבר ציינתי לא הלכתי אז לבד, אבל חשוב לי לגלות בכל פעם מחדש שתומכי שלטון החוק ומתנגדי האלימות הם לא החלק הדומם.

קודם כל,

עידן נכשלה בלשונה , ומייד תיקנה את עצמה. שנית, לאחר שתיקנה את עצמה הסכמתי איתה שאני אכן מעדיף להקצות את משאבי מדינת ישראל לטיפול באזרחי ישראל ולא בזונות מיובאות, כך שאין לי מחלוקת איתה בעניין הזה. שלישית, אתה באמת משווה את סגנון ההתבטאות והדיון של עידן לאלו של האשים רשף? נו , באמת.... אין מקום להשוות... [שומרון, מסרב לצרף את עידן לרשימת אויביו]

מארסו

New member
לקיחת אחריות

חלק גדול מהנשים הללו הובאו הנה (או נחטפו) בתואנות שוא של טיפול בקשישים, מלצרות וכדומה. הן לא היו זונות כשהגיעו הנה, אבל הן יוצאות מכאן ככאלה - עם סטיגמה לכל החיים ועם צלקות נפשיות מפה ועד הודעה חדשה. מי שהביא למצבן הם בעיקר פושעים (אזרחי מדינת ישראל), אבל לא פחות הרשויות אשר מודעות לבעיה אבל עושות מעט מאוד בנידון (אני מבטיח לך שכל שוטר מקוף בתל אביב יודע בדיוק איפה נמצאים בתי הבושת, והוא גם יכול בלי קושי רב לבדוק מי מהנערות מוחזקת שם כנגד רצונה). לגרש מהארץ נערות אשר הגיעו כנערות תמימות עם רצון לפרנס את עצמן ואת משפחתן ביושר, אבל יוצאות מכאן כצילי אדם חסרי כבוד עצמי - זו חוכמה קטנה מאוד.

אטיוד5

Active member
אז מה אתה מציע?

שנשכן אותן בבית הבראה בזכרון יעקוב עם צוות טיפולי-סוציולית-פסיכולוגית-פסיאטרית לחצי שנה ורק אז נשלח אותן חזרה הביתה? האמת, אני לא כ"כ נגד, אבל לא יותר פשוט לא להכנס לבור הזה מכתחילה? אני מציע לאסור את הפושעים ושכל שוטר מקוף יבדוק מי מוחזקת נגד רצונה.

למעלה