של מי האחריות ?

דרך אגב

איך ניתן לכתוב את התו על מחשב נייד בו אין סט נוסף של ספרות מצד ימין? האם הספרות הרגילות עושות את העבודה?

or99

New member
אין אצלך מספרים באמצע...

[URL='http://']שניתן להפעיל אותם באמצעות num lock?[/URL] כי אני כותב עכשיו ממחשב נייד, ובאמת מלמעלה אין אפשרות, אלא רק מהמספרים שבאמצע (בכפתורים של האותיות)

עכשיו שאתה אומר את זה

באמת יש סט של מספרים כחולים על האותיות במרכז המקלדת. לא שמתי לב לזה עד היום.
(דרך אגב אתה חושב שכתבו את המספרים האלה בכחול כי הם עוזרים להפעיל את התו השקוף שמאפשר כתיבה בכחול?
)

or99

New member
גם לי זה קרה בכמה מחשבים...

הפיתרון הוא לכתוב את התו בוורד או בפנקס הרשימות, ומשם להעתיקו למקום המתאים.

Mנטה

New member
מחבל מתאבד הוא כמו כל מתאבד אחר

סטטיסטית חלק גדול מהמתאבדים הם כל מיני אנשים במצוקה שמצאו לעצמם פתרון הירואי להתאבדות. אבל גם מלבד זאת, חברה שמגיעה למצב שבו האופציה היחידה שלה (כחברה) היא לוחמה באמצעות התאבדות היא חברה במצוקה. אבל לא צריך כל כך הרבה פילסופים, אפשר להבין שהחברה הפלשתינית במצוקה אפילו אם שומעים שביב משפט לא ברור מהירח. המצוקה שלהם כבר עברה מזמן את כל הקוים האדומים בחסות המדינה היהודית.

המצוקה שלהם אינה

"בחסות" המדינה היהודית. מצוקתם נובעת משגיאותיהם שלהם לאורך הדורות, מן העובדה שהם מעולם לא החמיצו הזדמנות להחמיץ הזדמנות, מן העובדה שאחיהם במדינות ערב חוץ מלדבר ולהאשים את ישראל לא נוקפים אצבע ולא מעבירים ולו סנטים בודדים מכל חבית נפט שהם מוכרים כדי לעזור להם. ישראל, במסגרת צורכי הבטחון שלה, נאלצת להכביד עליהם את ידה ולנקוט במדיניות של כתרים, סגרים ומחסומים,משום שתאוות הדם וההרג שלהם לא יודעת שובע ולא להיפך. אנחנו נאלצים להתגונן כי הם חפצים בהשמדתנו ובגזילת אדמתנו, ולא להיפך. עם כל הכבוד למצוקתם אין מדינת ישראל חייבת להאכיל את טורפיה!

ושוב חזרנו לאשלית הבחירה החופשית

אנו יכולים להמשיך בצדקתנו, והם יכולים להמשיך להתפוצץ בקרבנו. או שאנו יכולים להושיט יד ולעזור, והלקטין במעט את השנאה כלפינו. כמנהיג האחראי בראש וראשונה לשלום עמו, האם לראש ממשלה באמת יש את האופציה שלא לעזור להם? אמור מעתה: "מדינת ישראל חייבת להאכיל את טורפיה". בשם חופש הבחירה, אם לא בשם גנאי אחר.

עניי עירך קודמים...

שיאכיל קודם את תושבי שדרות וירוחם. לפלשתינים יש 800 מיליון אחים במזה"ת , אשר שותים כוסות נפט בארוחת הבוקר. שהם יעזרו להם.

Idan91

New member
אתה קצת מזכיר

לי משפט שאמר אופיר פינס לזהבה גלאון שישיבת ועדת חוק חוקה ומשפט בכנסת: "את רוצה לשקם זונות רוסיות? אני מבקש ממך, בואי לא נגזים. צריך לשלוח אותן כמה שיותר מהר למקום שלהן אחרי שנתנו עדות". אכן, לשקם זונות רוסיות, מזעזע. הרי עניי עירך קודמים!

מופלאות הן דרכי מחשבתך

ובמופלא ממך אל תחקור
איך קישרת בין הדברים שאמרתי לבין מה שאני "קצת מזכיר" לך - רק אללה יודע... אבל לעצם העניין - הוא צודק. גם זונה, גם רוסיה, למה אני צריך לשקם אותה על חשבון משלם המיסים הישראלי? האם יש עודף כסף בקופת המדינה ואף אחד לא אמר לי? כי אם כן יש לי כמה הצעות לאן להפנות אותו לפני שאנחנו מתחילים לשקם זונות מחבר העמים.

Idan91

New member
בבקשה!

אין קשר, לדבריך, בין הדברים - אבל אותו הלך מחשבה של "עניי עירך" חוזר גם במקרה הזה. אענה לך במשפט אחד שדרך הטיפול ב"זונות הרוסיות" אתה פותר גם בעיות של החברה הישראלית. עוד משפט: כרגע הנשים האלה הן כאן. לכאן הן הובאו, כאן נכלאו וכאן נוצלו, וראוי שהמדינה תטפל בבעייה שמתרחשת בה. אם לדעתך שיטת הגירוש היא טיפול הולם, שיהיה (היא לא, בלי קשר להיותה מאותגרת ביחס אנושי).

שוב

שיטת הגירוש בוודאי שאיננה "טיפול" הולם. היא איננה "טיפול" כלל. הנשים האלה, הובאו לכאן, נכלאו כאן ונוצלו כאן על ידי פושעים. מחויבותה של מדינת ישראל היא לשחרר את אותן נשים מכלאן , להפסיק את ניצולן, ולכלוא את כולאיהן ומנצליהן (והדברים נעשים, קראת אתמול בעיתון, דיברנו על זה....). לאחר שהנשים שוחררו והפושעים נכלאו מחויבותה של מדינת ישראל לאותן נשים תמה. הן לא יהודיות, לא אזרחיות ישראל, ואין לי שום עניין לשקם אותן על חשבוני. יישלחו נא אחר כבוד בחזרה לארצות מוצאן ושם יתמודדו איתן השלטונות המקומיים בדרכים שימצאו לנכון. מדינת ישראל לא יכולה, ואין לצפות ממנה גם ,לתקן כל חוסר צדק שנקרה על דרכה ולפתור את כל בעיות העולם. די לנו בבעיותינו שלנו , גם איתן אנו בקושי מצליחים להתמודד. אז לקחת על עצמנו צרות של אחרים? תודה, אני מוותר!

Idan91

New member
מזל שיש מי שאיכפת לו מאנשיםבאשר הם,

והאיכפתיות שלו אינה מותנית בהיותם יהודים או ישראלים.

זה לא עניין של איכפתיות

אל תעשי ממני אנטיפט. זה עניין של סדרי עדיפויות . אני לא יכול לדאוג לכל העולם ולכן עניי עירי קודמים, זה הכל.

Idan91

New member
לא לכל העולם,

אבל אפילו לדברים שקורים בתוך המדינה שלך לא לדאוג?? מדובר פה בתכנית שיקום זמנית - הקמת הוסטל בו יהיו הנשים במשך תקופה מסוימת, בו הן יקבלו עזרה רפואית ונפשית, וכן מיומנויות לרכישת מקצוע אחר בארץ המוצא (אנגלית, מחשבים...). זה בקצרה. אני מפרשת את העמדה שלך לא רק כסוג של אנוכיות, אלא כחוסר מוכנות לקבל שיש דברים שקשורים אחד לשני. אתה לא יכול לבודד תופעה אחת ולהגיד: "אה! זה לא שייך אלינו."

עידן יקירתי

כמו שאמרתי, יש פה עניין של סדרי עדיפויות. כל דבר כזה עולה כסף! הלוואי והיה לי הכסף לטפל בכל הבעיות של כל האנשים המסכנים באשר הם. אבל מה לעשות - משאביה של מדינת ישראל מוגבלים. הם לא מספיקים כדי להאכיל את ילדי דימונה וירוחם, הם לא מספיקים כדי להכניס לסל התרופות תרופות מצילות חיים ומשפרות חיים למיניהן, הם לא מספיקים כדי לסלול כבישים חדשים שימנעו חלק מן הקטל בדרכים, הם לא מספיקים להרבה מטרות ראויות שנגנזות ולכן חיינו נראים כפי שהם נראים. עם כל הכבוד לבעיית הזונות הרוסיות ולצורך להקים להן הוסטל -אין כסף! וכשיהיה הכסף, אני אעדיף להקים הוסטל לנשים מוכות משלנו (כן אני לא מתבייש להעדיף את בני עמי וארצי על נשים זרות שיובאו לכאן ע"י פושעים). וכשיהיה הכסף אני אעדיף לבנות כבישים , ובתי חולים ובתי ספר , ולתגמל מורים ורופאים ועובדות סוציאליות , ורק אחר כך , בסוף, אם יישאר תקציב, אולי נקים גם הוסטל לזונות רוסיות. הוא שאמרתי - עניין של סדר עדיפויות.

סליחה??

תסלחי לי אבל עכשיו באמת איבדתי את קו המחשבה שלך.... העדפה גזעית?? מי? מה? למה? אני אמרתי את זה? את מוכנה להסביר לי על מה את מדברת?

למעלה