שלישישבת...באיחור...

גלובדיה

New member
תורי:)

שם / כינוי: גל עובדיה שבט: יובל 3> הנהגה: איילון תפקיד: מדריכת ה' בנות שעת הגעה לשבט: 14:00 שעת חזרה מהשבט: 19:30 כמה חניכים הגיעו? 20 איך היה? נחמד... מצחיק... יש כמה חניכות שפשוט... מדהימותת=] ומה היה? פעולה על 10 מידות הצופה מה לבשת מתחת לחאקי? חולצה ארוכה רגילה ומעל סווצ'ר שיכבתי מחנוכה מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: ששכחתי איך קוראים לחניכה שלי:O מצחיק... ישיבת שכבג=] עצוב... שהמתודת צוות הדרכה שנהרסה!!! גררר אהם אהםם וסתם משהו מעניין שקרה: אמממממ... לא זוכרת=\ קפאו לך הידיים? אחרי הישיבת שכבג... האיש שעשה לך את היום: חניכה שלי.. למה? כי היא כזאת מתוקיזהה... :) היא סוחבת דברים מהבית בשביל לשעשע אותי!^-^ שבת שלום לכולם!

היי../images/Emo13.gif

שלומלום לפורום צופים
אממ..אז ככה..אני אריאל..אני שישיסטית..ואני משבט אילת [Rulz!] הייתי פה הרבה זמן דווקא..בשם אריאלוש וזהו למי שזוכר.. וחזרתי עם כינוי חדש בגלל שפירמטו לי את המחשב חחח;) זהו בערך..עונה לשלישי שישי..התגעגעתי חבר'הXD
שם / כינוי: אריאל=P בט: אילת שליטה! הנהגה: דר"ג תפקיד: אז שהו שהדרכתי ו'..פרשתי..חזרתי...ועיכשיו אני הולכת להדריך ו' בצוות אחר לגמריי..אז מדריכת ו'?!
שעת הגעה לשבט: 2 שעת חזרה מהשבט:5 וחצי.. כמה חניכים הגיעו?לא היו לי חניכים:( החניכות שטן שלי עברו לקבוצה אחרת=/ עם כמה שהן שטן אני מתגעגעת אליהן.. איך היה? היא מעאפן..שיעמם לי רצח כי לא הדרכתי:( ומה היה? נמממ..כלום בערך..ישבתי עם הצוות החדש שלי בחדר שכב"ג וסתם דיברנו.. מה לבשת מתחת לחאקי?חולצה ורודה ומאגניבה:) מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: אמממ...כלום נראה לי..חחח.. וסתם משהו מעניין שקרה: חחח..
קפאו לך הידיים?כה רצח.. האיש שעשה לך את היום: ברבי אהובתי.. למה?כי היא אהובתי.. וכי היא מראשגד"ת אותי
חעחעחע

למעלה