שלישישבת...באיחור...

gorck

New member
שלישישבת...באיחור...

שם / כינוי: שבט: הנהגה: תפקיד: שעת הגעה לשבט: שעת חזרה מהשבט: כמה חניכים הגיעו? איך היה? ומה היה? מה לבשת מתחת לחאקי? מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: וסתם משהו מעניין שקרה: קפאו לך הידיים? האיש שעשה לך את היום: למה?

gorck

New member
עונה ראשון....

שם / כינוי: עופר שבט: נוה מגן הנהגה: שר"דר תפקיד: חבר שכבה (כאלה בלי תפקיד בכלל...) שעת הגעה לשבט: 13:24 שעת חזרה מהשבט: 20:06 כמה חניכים הגיעו? אין לי חניכים... איך היה? היה סבבה ומה היה? אז ככה, הגעתי לשבט ופתחנו מחסן מוקדם, באמצע היום פעילות הודעתי למרכזים שלמרות השיחה שהייתה לי איתם אני לא רוצה להשאר במחסן, והחלטתי שבסוף יום הפעילות אני אודיע את זה ליו'רים, כי הוצאנו ציוד לסמינר אמצע....והודעתי להם, הם היו די בשוק וניסו לשכנע אותי להשאר, לא הצליחו כי זה לא ישנה מה שיגידו, שאני נחוש זה עד הסוף. מה לבשת מתחת לחאקי? חולצה מהבצפר, סיימתי ב1 ורבע... מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: וסתם משהו מעניין שקרה: קפאו לך הידיים? לא האיש שעשה לך את היום: אני למה? כי לשם שינוי עמדתי על משהו שאני רוצה

cohen shir

New member
עופר שכחת כמה שורות... כנסו....

שם / כינוי: שבט: הנהגה: תפקיד: שעת הגעה לשבט: שעת חזרה מהשבט: כמה חניכים הגיעו? איך היה? ומה היה? מה לבשת מתחת לחאקי? מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: וסתם משהו מעניין שקרה: קפאו לך הידיים? האיש שעשה לך את היום: למה? מסר לאיש שמעלך: אייקון שמתאר את היום: ואייקון שמתאר את הפעולה: ציטוט יומי: מסקנה יומית:

cohen shir

New member
עונה למרות שלא הייתה לי פעולה../images/Emo163.gif

חצי מהצוות שלי בטיול שנתי, והחצי השני חולה או נוסע לאודישנים בתל אביב. אז לא הייתה פעולה לגדוד שלי... אבל הייתה ישיבת ומיני פעולת ראשג"דים וישיבת ראשג"דים. והיה ממש כיף!
שם / כינוי:
שיר.
שבט:
אימפריית ההדרכה - אלון.
הנהגה:
שארון צפון.
תפקיד:
ראשג"דית ד'.
שעת הגעה לשבט:
17:00.
שעת חזרה מהשבט:
20:05.
כמה חניכים הגיעו?
0.
איך היה?
כיףףףףףףףףףף!
ומה היה?
מיני פעולת ראשג"דים!
מה לבשת מתחת לחאקי?
לא לבשתי חאקי!!!! לבשתי מכנסיים משובצות כאלה עם שחור, אפור בהיר, אפור כהה ואדום וסוואצ'רט אדום.
מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה:
הייתי בתוך המחסן!!! איזה אושר זה להיות בפנים! בדר"כ אין פשוט אין כניסה למחסן אם אתה לא מחסנאי או מרכז.
וסתם משהו מעניין שקרה:
הכריזו על התפקידים בהצגה בפסטילון.
קפאו לך הידיים?
חורף? כן! אז כמו תמיד... כן!
האיש שעשה לך את היום:
סהר.
למה?
כי היא פשוט מדהימה!!!!!!
מסר לאיש שמעלך:
עופר, תעשה לי ילד!
אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
ציטוט יומי:
"זה כיסא שמרפא מסקיני ג'ינס ובו זמנית מפתח יכולות מטוריקה עדינה"
מסקנה יומית:
עוגיות תה של דורית זה לא טעים.

cohen shir

New member
כנסי...

אני יודעת שזה לא בסדר והכל בגלל זה גם לא יצאתי מהשכב"גיה... פשוט לא לקחתי חאקי בבוקר כי ידעתי שאין לי פעולה ולא הלכתי הבייתה ואז הודיעו לי שיש פעולת ראשג"דים אז ישר באתי מחברה שלא בצופים לשבט.... אל דאגה חניכים לא ראו אותי בלי חאקי. באמת שאין מצב שאני באה בלי חאקי אבל מה לעשות... כולנו טועים פעם ב...

mayagur2

New member
סבבה, סתם התעניינתי

את לא צריכה להתנצל, ואת בטח שלא חייבת לי דיון וחשבון, פשוט רציתי לדעת אם זה היה מקרה או שפשוט ככה זה נהוג בשבט שלך...

להלה../images/Emo110.gif

שם / כינוי: לירונע שבט: יובל הנהגה: איילון תפקיד: מדריכת ד' בנים שעת הגעה לשבט: 16:30 בערך שעת חזרה מהשבט: 21:00 כמה חניכים הגיעו? 11 איך היה? פסדר ומה היה? פעולת מיהו חבר מה לבשת מתחת לחאקי? חולצות
מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: חניכים מעצבניםם:\ ויומולדת לשרונהה!! וסתם משהו מעניין שקרה: חח הצחוקים בישיבת שכבג קפאו לך הידיים?מאודדדד האיש שעשה לך את היום: שרונהה למה? כי היה לה יומולדתת! מסר לאיש שמעלך: שיההי לך שבוע טוב אייקון שמתאר את היום: ואייקון שמתאר את הפעולה: ציטוט יומי: שורה משיר שנתקע לי בראש מהרגע שקמתי בבוקר!! אין לי כוח לכתוב מסקנה יומית: לשרונה היה יומולדת! מזלטוב! חח

אוי נו, איזה סתומה אני../images/Emo122.gif../images/Emo110.gif

העתקתי את השאלות ממך וישר שרשרתי חח

ליזיגי

New member
להלהלה

שם / כינוי: ליאור שבט: עמית שווולט
הנהגה: איילון תפקיד: מדריכת ז' שעת הגעה לשבט: 17:30 שעת חזרה מהשבט: 21:00 כמה חניכים הגיעו? 11 בערך איך היה? כיףףף ומה היה? פעולת אירוניה =]] מה לבשת מתחת לחאקי? חולצה חחחח ... לא זוכרת כבר :// כןןן זיכרון קצר יש ליי מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: חחחח הראשגדית שלי שמתה על מישהו שטיפה גדול ממנה חחח לא אגיד מי אכזב אותה ... חחחח לא במובן הזה... עזבו זה היה מצחיקקק... חולה עלייך =]] וסתם משהו מעניין שקרה: לא קרה שום דבר מעניין קפאו לך הידיים? לא האיש שעשה לך את היום: נדב למה?הוא כזה חמוד !! חחחח

ענבל317

New member
עונה:]

שם / כינוי: ענבל שבט: יעד
הנהגה: חוף תפקיד: מדריכת ו' שעת הגעה לשבט: 16:10 שעת חזרה מהשבט: 21:30 כמה חניכים הגיעו? 8 איך היה? נחמד ומה היה? פעולה וישיבת שכב"ג מה לבשת מתחת לחאקי? חולצת יומצופה 06 ומעליו פוטר גדודי מאותו היומצופה. מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: ממ הרבה.. לא לפה. וסתם משהו מעניין שקרה: הילה כישרון מבוזבז! חחחח ועכשיו לדוש יש פלאפון אדום בגללה... קפאו לך הידיים? ממ רק אחרי הישיבת שכב"ג האיש שעשה לך את היום: נראלי שאפחד למה? כי זה היה אחד מהימים האלה שאף אחד לא יכול לעשות אותם לטובים. גם אם הוא הכי ירצה בעולם. היא פשוט חרא. אבל יהיה טוב:] מסר לאיש שמעלך: שיהיה לך המשך שבוע מקסים אייקון שמתאר את היום: איןליכוח ואייקון שמתאר את הפעולה: כנ"ל ציטוט יומי: "הכי חשוב שתצאי עם חיוך אחרי היום הזה"...מממ... מסקנה יומית: מאתמול? לפעמים כל מה שצריך זה רק חיבוק. אכן. ומהיום? אחת מהן היא שלפעמים צריך ליישם את מה שבאמת רוצים. [הלכתי לים...]

גלובדיה

New member
חיחיק תודה=]

שם / כינוי: גל שבט: יובל הנהגה: איילון תפקיד: מדריכת ה' בנות שעת הגעה לשבט: 17:00 שעת חזרה מהשבט: 20:30 כמה חניכים הגיעו? 20 איך היה? היה נחמד... ומה היה? היה כאב ראש... הייתי חולה... נמנמ פעולה על משמעת צופית... מתודה אחרונה גדודית.. מה לבשת מתחת לחאקי? נמנמ חולצת בצפר... באתי ישר אחרי בצפר=\ מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: באה לי חניכה חדשה שקוראים לה יובל פלג... בחבח.. שירז הבנת? וסתם משהו מעניין שקרה: בתחילת המתודה הגדודית האחרונה התיישבה חניכה על מין מיכל כזה עם מים והוא נפל ומלא נרטבו... חחחחחח.. קפאו לך הידיים? קפאה לי הצורה... האיש שעשה לך את היום: המורה שלי למתמטיקה... זהבית הנאצית למה? כי היא הייתה חולה סוף סוף וחוץ מזה... שרונה מזל טוב! אוהבת!

cohen shir

New member
חייבת להגיב פה על משהו.

אני מבקשת בבקשה באמת שלא להגיד את הכינוי הלא נחמד הזה נאצית. כנראה שרק שתהיי בהכנות למסע לפולין או במסע עצמו תביני על מה אני מדברת... ובכל מקרה, היא מורה, היא בנאדם, היא בידיוק כמו אמא שלך, וכן אמא שלי מורה אז אולי בגלל זה אני מדברת ככה ואולי זה נשמע חנוני או לא יודעת מה. אבל היא בנאדם ויש לה רגשות ויש לה חיים משלה. זהו.

עונההה=]]

שם / כינוי: יוליההה=]] שבט: אלומות הנהגה: שרון צפוון! תפקיד: מדריכת ד' (בנות) שעת הגעה לשבט: 17.25 שעת חזרה מהשבט: 19.15 כמה חניכים הגיעו? 13 איך היה? כייף..וגם מעצבן ומה היה? פעולת צופיות.. מה לבשת מתחת לחאקי? חולצה חומה ארוכה ומעל סווצ'ר שכבתי של טיול פתיחת קורס מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: שיחקנו "פוג" וחניכה שלי חשבה שהיא יכולה עליי אבל תמיד ניצחתי..=]] וסתם משהו מעניין שקרה: העפתי שתי חניכות החוצה ואחר כך הביתה ואחת מהם קראה לי מפגרת פוסטמה.. קפאו לך הידיים?לא האיש שעשה לך את היום: עדידה=]] למה? היא באה לשבט למרות שהיא באה הביתה חצי שעה קודם.. מסר לאיש שמעלך: יום טוב! אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
ציטוט יומי: "אבל אמרתי פאק לא פוג" שלוש חניכות שהחליטו שמשחקים "פאק" מסקנה יומית:עדיף לא לשתות בירה בסוף הפעולה כי החניכות יכולות להיות שם עם אמא שלהן

amit641

New member
עונה :) ../images/Emo129.gif

שם / כינוי: עמית שבט: ג' הנהגה: ת"א יפו תפקיד: חניכת ח' שעת הגעה לשבט: ארבע וחצי שעת חזרה מהשבט: עשרים לשמונה כמה חניכים הגיעו? לא יודעת... איך היה? כיף ומה היה? פעולת הכנה ליום שבט... למדנו לעשות יתרים וכמה כפיתות מה לבשת מתחת לחאקי? סריג מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: נפל לנו החלון וסתם משהו מעניין שקרה: הייתה אחרי הפעולה חזרה לת"ס קפאו לך הידיים? אכן! האיש שעשה לך את היום: לא זוכרת, זה היה אתמול חח למה? ^^ מסר לאיש שמעלך: יום טוב! אייקון שמתאר את היום: :) ואייקון שמתאר את הפעולה: =] ציטוט יומי: לא זוכרת... מסקנה יומית: יש לנו צוות מניאק

למעלה